Ay Allah hidayet versin artık ne diyelim
İroni konu sahibinin söyledikleri bunlar zaten ciddiye almayın
Hafta sonu da ödev var ki.Zaten sağlıklı olan haftasonlarının paylaşılmasını. Uzman değilim tabii ama düşününce çocuk için hafta içi sıkıcı zaman. Ödev-disiplin-erken yatmak filan. Ve bunlar hep anneyle özdeşleşiyor. Tüm haftasonlarını babada geçirince baba ile de eğlence özdeşleşiyor. Oysa anneler de hak ediyor hafta sonları çocuklarıyla eğlenceli zaman geçirmeyi.
250 sayfa boyunca kimse doğruyu anlatamayınca artık ne diyelim.Sinir bozucu bir milim yol almadıAma bir yerden sonra konuya yazılanların tamamı ironiye kaymaya başladı. Son sayfalardan bakmaya başlayanları çok iyi anlıyorum
Hafta sonu da ödev var ki.
Kız bende Bursa'dayim. Bana da sigortacı gibi geldi nedenseValla bana da biraz Bursa gibi geliyor sanki adamda mobilya işi yapıyor gibi... boşanıp bu kadar rahat eski eşi geçindrblmesi için kendi işi olup dış ticaret yapması lazım ve Bursa'da özellikle bir ilçesinde bu mümkün... Bursa'lı olarak ben çevremi bi araştrayım
250 sayfa boyunca kimse doğruyu anlatamayınca artık ne diyelim.Sinir bozucu bir milim yol almadı
Biz mi vazgeçirdik sence.Evet sanırım sadece çocuğu temelli vermekten vazgeçirebildik. Ama kafası atarsa yine dönebilir tabii.
Jsjjsj bende bursadayım. İnan benimde içimden ilk günden beri bursa geçiyorKız bende Bursa'dayim. Bana da sigortacı gibi geldi nedense
Biz mi vazgeçirdik sence.
Çocuğu alsalar verecek de almıyorlar. Kv si bile alttan alta mesajı verdi gönderme oraya istemiyorsanız gönder ben bakarım dedi. Baktı ki hem huzurlarını kaçıramayacam hem evden nafaka dan Olcam o konuyu kapattı.
İstanbul değilse Bursa Kocaeli ama adam ticaret yapıyor kazancı normal mesleklere göre biraz fazlaValla bana da biraz Bursa gibi geliyor sanki adamda mobilya işi yapıyor gibi... boşanıp bu kadar rahat eski eşi geçindrblmesi için kendi işi olup dış ticaret yapması lazım ve Bursa'da özellikle bir ilçesinde bu mümkün... Bursa'lı olarak ben çevremi bi araştrayım
Ben de Bursa'dayım ticaret daha muhtemel sankiKız bende Bursa'dayim. Bana da sigortacı gibi geldi nedense
Olabilir her iki sektörde de para varKız bende Bursa'dayim. Bana da sigortacı gibi geldi nedense
Kayınvalideme gidiyorum ben görüşürüz sonra teşekkürler sohbet için
Beynimde yandı valla bu konuylaBen de Bursa'dayım ticaret daha muhtemel sanki
Ama inegölde 150 bin var mıdır kolej parası?Valla bana da biraz Bursa gibi geliyor sanki adamda mobilya işi yapıyor gibi... boşanıp bu kadar rahat eski eşi geçindrblmesi için kendi işi olup dış ticaret yapması lazım ve Bursa'da özellikle bir ilçesinde bu mümkün... Bursa'lı olarak ben çevremi bi araştrayım
Bir zaman diyecek miyiz 1 K lardan kimler kaldı diyeAma bir yerden sonra konuya yazılanların tamamı ironiye kaymaya başladı. Son sayfalardan bakmaya başlayanları çok iyi anlıyorum
Kaç gece uykusuz yattım yahuBeynimde yandı valla bu konuyla
Biz kesin deriz asla kopamadıkBir zaman diyecek miyiz 1 K lardan kimler kaldı diye
Vardır, orada ki özel bir okul bizim müşterimiz, gorumcemin kızı da geçen sene oraya gitti 48 bin idi gecen sene.Ama inegölde 150 bin var mıdır kolej parası?
Konuya damdan düşünce benAy Allah hidayet versin artık ne diyelim
İroni konu sahibinin söyledikleri bunlar zaten ciddiye almayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?