- 12 Mart 2023
- 544
- -561
- 36
Bunu kaldıramayacak biriyle evlenmesi normal mi pekiProblem ne? Bu olması gereken.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bunu kaldıramayacak biriyle evlenmesi normal mi pekiProblem ne? Bu olması gereken.
Hala eşim diyorsunuz eski eşiniz artık başkasının eşi hanımefendi!!Canım biz birlikte de yurtdışına gittik dedim ya eşim gezmeyi seviyor diye
Yaaa hangi ülkeye gittiniz anlatsana birazzCanım biz birlikte de yurtdışına gittik dedim ya eşim gezmeyi seviyor diye
Al adam yine b.k oldu.Gidin o zaman konumdan inanmıyorsanız sorunca anlatıyorum ben de zaten boşanmak için dört dönmedim etrafımda bu adam üç kez terk etti evi hep alttan aldım tamam gidin size cevap vermeyecem artık teşekkür ederim yorumunuz için de
NsjjsjsjBu adam aylık en az 40 bin lira maaş alıyor. Kuruyemişçi kesin. Ya da avukat.
Mühendis olsa bu kadar romantik olamaz. Onlar düz düşünür.
Doktor olduğunu sanmam daha 35 yaşında.
Kadın kocasının sizde kalmasını niye kaldırsın?Bunu kaldıramayacak biriyle evlenmesi normal mi peki
Okumuş mu? 24ünde evlenmiş. Ne ara iş okul askerlik bitti evlendi ya.
Bizim ortak bir evladımız olduğu için olabilir mi onun mutluluğu içinKadın kocasının sizde kalmasını niye kaldırsın?
İstersen yanında yatsın.Bizim ortak bir evladımız olduğu için olabilir mi onun mutluluğu için
Ay resmen dalga geçiyorsun buradaki insanlarla.Gidin o zaman konumdan inanmıyorsanız sorunca anlatıyorum ben de zaten boşanmak için dört dönmedim etrafımda bu adam üç kez terk etti evi hep alttan aldım tamam gidin size cevap vermeyecem artık teşekkür ederim yorumunuz için de
Canım biz boşandık ama eski eşim haftada iki gelirdi Oğluyla kalırdı biz hafta sonları at binmeye giderdik, aktivitelere giderdik, tatile gitmişliğimiz var birlikte çocuğumuz için haftada bir gün dışarıda yemeğe çıkarıyordu bizi yani çocuğumuzla yapılabilecek şeyleri yapıyorduk tamam biz sevgiliyiz diyemem zaten değildik her şey çocuğumuz için yaptık boşandıktan sonra o kadın hayatımıza girince tamamen kesti benimle bu şekilde görüşmeyi aynı aktiviteleri o kadın eşim ve oğlum yapmaya başladılar kadınla sevgili olduğundan itibaren kalmaya gelmedi eve
Oldu olacak sevişin bi de , nasılsa her şey çocuk içinBizim ortak bir evladımız olduğu için olabilir mi onun mutluluğu için
Adam bakacak ona ömir boyu öyle sanıyor
Ay birde gelseydi kalmaya , kadın çok ayip etmis. Ses cikarmamaliydi,rutininizi bozmusCanım biz boşandık ama eski eşim haftada iki gelirdi Oğluyla kalırdı biz hafta sonları at binmeye giderdik, aktivitelere giderdik, tatile gitmişliğimiz var birlikte çocuğumuz için haftada bir gün dışarıda yemeğe çıkarıyordu bizi yani çocuğumuzla yapılabilecek şeyleri yapıyorduk tamam biz sevgiliyiz diyemem zaten değildik her şey çocuğumuz için yaptık boşandıktan sonra o kadın hayatımıza girince tamamen kesti benimle bu şekilde görüşmeyi aynı aktiviteleri o kadın eşim ve oğlum yapmaya başladılar kadınla sevgili olduğundan itibaren kalmaya gelmedi eve
Aslinda cocugun bir öz ama öz be öz kardeşi olsa guzel mı? Paşamin boynu mu bukulsun sinif arkadaslarinin hep oz kardesi vardir bu garibimin uvey kardesi olcak.Oldu olacak sevişin bi de , nasılsa her şey çocuk için
İsterse 5 litrelik sıvı yağla bile evlenir hemşire sana soracak değilBunu kaldıramayacak biriyle evlenmesi normal mi peki