Ay aman benim öyle bir imkanım olmasın zaten üstte yazdım açıklamasınıEvet boşanmış sayılıyor kesinlikle ama esler tekrar evlenmek isterlerse evlenebilirler.ama 2 kere daha seni bosadim dediği takdirde bir daha evlilik olamaz arada
Acaba noldu da boşandılar. Adam nasıl iğrendiyse ikinci bebe asla olmamış, burada haftada bir oluyor dedi ama kesin yalandı o. Adam buna neler dedi acaba.
Ay yok ben az kalsın kalpten gidiyordum ben boşanalı yıllar oldu resmi boşanma ama şu boş ol olayını yaşamadım eski eşim boş ol falan demedi korktum bir an hala dini yönden evlisiyim onunla diye
Belki eski eş kişisi sen yokken söylemiştir illa yüze mi söylenmesi gerekAy yok ben az kalsın kalpten gidiyordum ben boşanalı yıllar oldu resmi boşanma ama şu boş ol olayını yaşamadım eski eşim boş ol falan demedi korktum bir an hala dini yönden evlimiyim onunla diye
Peki 3 defa boş ol denilen evlilikler kesin bitiyor ve isteselerde hiç evlenemiyorlar mı ileride bir biriyle ?Evet boşanmış sayılıyor kesinlikle ama esler tekrar evlenmek isterlerse evlenebilirler.ama 2 kere daha seni bosadim dediği takdirde bir daha evlilik olamaz arada
Altıma işedimEşşşşekkkk gibi gelirizzz bizde, sen de köfte yapacaksın bize, donumuzu yıkayacaksınn eşşşşekkkk gibi
Ben de ona asla inanmadım, adamı şuan ayakta götürecek MusoLibidosu yüksek belli. Bize cici kızım imajı çizmeye çalıştı
Yok korkmayın hakim bey boşanmak istiyormusunux diye taraflara sorduğunda biz teyit ediyoruz evet diye ya o 1 talak oluyor ve boşanma gerçekleşmiş oluyor..Ay yok ben az kalsın kalpten gidiyordum ben boşanalı yıllar oldu resmi boşanma ama şu boş ol olayını yaşamadım eski eşim boş ol falan demedi korktum bir an hala dini yönden evlimiyim onunla diye
Anasını danasını doldurmuş eve ben haftada bir mevzusuna çok ikna olmuştum aslında, siz neden inanmadınız kiYok ha öyle olsa, mutlaka kaza kurşununa ikinciyi yapardı habersiz. Sırf adam boşanmasın diye, gizlice ikinciye hamile kalır, boşanmazdı. Ne oldu da boşanmaya ikna oldu ya, içim içimi yiyor meraktan.
Yok ben musaka değilim ama cici anne olabilirim ilerideMusakka sen olabilir misin yoksa? Demek boşandın ha sende.
Dedi ya annem dediki anlaşmalı boşan çekişmeli olursa ev vermezlerYok ha öyle olsa, mutlaka kaza kurşununa ikinciyi yapardı habersiz. Sırf adam boşanmasın diye, gizlice ikinciye hamile kalır, boşanmazdı. Ne oldu da boşanmaya ikna oldu ya, içim içimi yiyor meraktan.
Zavallı Muso ya ne geldiyse başına bir anası iki kuzenleriz. Hep onlar doldurmuşlarDedi ya annem dediki anlaşmalı boşan çekişmeli olursa ev vermezler
Yok ha öyle olsa, mutlaka kaza kurşununa ikinciyi yapardı habersiz. Sırf adam boşanmasın diye, gizlice ikinciye hamile kalır, boşanmazdı. Ne oldu da boşanmaya ikna oldu ya, içim içimi yiyor meraktan.
Anasını danasını doldurmuş eve ben haftada bir mevzusuna çok ikna olmuştum aslında, siz neden inanmadınız kiadamın istekli olduğuna pek inanmadım bende.
Dedi ya annem dediki anlaşmalı boşan çekişmeli olursa ev vermezler
Evet öyle gözüküyor.benim teorim cocuk belli yasa gelinceye kadar baktiracaklar sonra da elinden herseyi alacaklar bu konu dogru ise ben böyle dusunuyorumZavallı Muso ya ne geldiyse başına bir anası iki kuzenleriz. Hep onlar doldurmuşlar
Yok ben musaka değilim ama cici anne olabilirim ileride
Dedi ya annem dediki anlaşmalı boşan çekişmeli olursa ev vermezler
Köfte yapmayı biliyorum ama ben taze yedircem buzluktan yapmam sonra anasına şikayet etmesin eşşek gibi kıyma alıp yoğurcamCici anne olcaksın köfte yapmayı öğrenmen gerekiyor. Kalk şimdi buzluğa köfte yoğur koy, hazır bulunsun.
Keşke bi talak hakkını alaydı. O zaman boşayamazdı adam 2 de kalırdı eşşşşeeeekkk gibi
Bence boşanma noktasında da gaza geldi kv felan.sen bosan sen bizim kızımız sin biz seni bırakmiycaz felan diyerek..annesi de zaten anlaşmalı bosan yoksa bu evden seni çıkarırlar demis .herkesin sözüne giden bir imaj çizdi zaten..ki evlenene kadar adam hersey musakka nin istediği gibi gidiyormuş beraber geziyorlar mis adama eve geliyormus oğluyla uyuyormuş.yani musakka nin rahatsiz olduğu hiç birsey yok güllük gülistanlık hersey..istediği 1 Allah vermis 2 meselesi.ama evlenmesi adamın gol olmuş bütün düzen bizulmus anliycaginjzBende şöyle düşündüm
Muso 2. Yapalım diye kovalamış adamı, adamın da libidosu düşük kaçmış hep
Evet nasıl boşamış muso nasıl kabul etmiş. Neden kv evini üzerine geçirmemiş merakta kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?