- 19 Mayıs 2020
- 46.464
- 207.853
Şey vardı bi tane burda, kaynanasının prensesiKocası yeni eşiyle dans ederken bari musoda kayınvalideyle dans etsin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şey vardı bi tane burda, kaynanasının prensesiKocası yeni eşiyle dans ederken bari musoda kayınvalideyle dans etsin.
Hee hepimiz davetliyikkSon durum ne sunnet dugunu mu varmis
Off muso rezil bi hayatın var.Eski eşim biz evliyken sürekli evi terk etti zaten mutlu değilim diyordu kavga ediyorduk tartışıyorduk kaynanam hep aramızı yaptı kaynanam hep eve geri döndürdü en sonunda çocuk beş yaşındaydı artık ayrılalım dedi mağdur etmem seni dedi zaten çocuk olduktan sonra hiç evi terk etmedi çocuktan önce hep evi terk ediyordu o yüzden çocuk yaptık evlilik düzelir diye özellikle kaynanam annem çocuk yapın dedi işte çocuk oldu biraz duruldu aramız rutine bağladı osura annem hep bizdeydi zaten eski eşim yoğun çalışıyordu geç geliyordu açıkçası annemle de araları zaman zaman geriliyordu annem biraz lafını esirgemeyen bir kadın kalbi temizdir ama benim kadar sakin değildir bir keresinde eski eşime senin çamaşırlarını kızım yıkıyor yemeğini kızım yapıyor diye çıkıştı işte sizin de dediğiniz gibi annem ev aldırmak istiyordu ama ev almadı ev alacak toplu parası olmadı ama annem de biraz üstüne gitti arada laf soktu oda ona dayanamadı en sonunda mutlu değilim dedi çocuk kendini ifade edebilecek yaşa geldi bitirelim dedi ben istemedim zaten ayrılmak bu sefer kaynanamda konuştu ama işe yaramadı dilekçeyle geldi eve imza attırmak için
Eski eşim biz evliyken sürekli evi terk etti zaten mutlu değilim diyordu kavga ediyorduk tartışıyorduk kaynanam hep aramızı yaptı kaynanam hep eve geri döndürdü en sonunda çocuk beş yaşındaydı artık ayrılalım dedi mağdur etmem seni dedi zaten çocuk olduktan sonra hiç evi terk etmedi çocuktan önce hep evi terk ediyordu o yüzden çocuk yaptık evlilik düzelir diye özellikle kaynanam annem çocuk yapın dedi işte çocuk oldu biraz duruldu aramız rutine bağladı osura annem hep bizdeydi zaten eski eşim yoğun çalışıyordu geç geliyordu açıkçası annemle de araları zaman zaman geriliyordu annem biraz lafını esirgemeyen bir kadın kalbi temizdir ama benim kadar sakin değildir bir keresinde eski eşime senin çamaşırlarını kızım yıkıyor yemeğini kızım yapıyor diye çıkıştı işte sizin de dediğiniz gibi annem ev aldırmak istiyordu ama ev almadı ev alacak toplu parası olmadı ama annem de biraz üstüne gitti arada laf soktu oda ona dayanamadı en sonunda mutlu değilim dedi çocuk kendini ifade edebilecek yaşa geldi bitirelim dedi ben istemedim zaten ayrılmak bu sefer kaynanamda konuştu ama işe yaramadı dilekçeyle geldi eve imza attırmak için
Buyrun gelinHee hepimiz davetliyikk
Bak böyle yazınca da sana üzülüyorum ama aklı başında iş yapmıyor sun olan yine sana olacak.kv dahil kimseyi dinleme otur sagliklica dusun düzgün hareket et ne olurEski eşim biz evliyken sürekli evi terk etti zaten mutlu değilim diyordu kavga ediyorduk tartışıyorduk kaynanam hep aramızı yaptı kaynanam hep eve geri döndürdü en sonunda çocuk beş yaşındaydı artık ayrılalım dedi mağdur etmem seni dedi zaten çocuk olduktan sonra hiç evi terk etmedi çocuktan önce hep evi terk ediyordu o yüzden çocuk yaptık evlilik düzelir diye özellikle kaynanam annem çocuk yapın dedi işte çocuk oldu biraz duruldu aramız rutine bağladı osura annem hep bizdeydi zaten eski eşim yoğun çalışıyordu geç geliyordu açıkçası annemle de araları zaman zaman geriliyordu annem biraz lafını esirgemeyen bir kadın kalbi temizdir ama benim kadar sakin değildir bir keresinde eski eşime senin çamaşırlarını kızım yıkıyor yemeğini kızım yapıyor diye çıkıştı işte sizin de dediğiniz gibi annem ev aldırmak istiyordu ama ev almadı ev alacak toplu parası olmadı ama annem de biraz üstüne gitti arada laf soktu oda ona dayanamadı en sonunda mutlu değilim dedi çocuk kendini ifade edebilecek yaşa geldi bitirelim dedi ben istemedim zaten ayrılmak bu sefer kaynanamda konuştu ama işe yaramadı dilekçeyle geldi eve imza attırmak için
Anam senin burcun ne bu ne sakinlikk..Bizim ayrılmamız için sebep yoktu yani ben çok aradım kurcaladım telefonunda şifre bile yoktu hiç bulamadım ikinci telefonu varmıydı bilmem olabilir
Muso gelin oldu gidiyor.Son durum ne sunnet dugunu mu varmis
Açıkçası annem dedi çekişmeli olursa evde kalamazsın diyeSanki sende boşanmak istemişsin gibi geldi herhalde bununle kimse evlenmez diye mi düşündün? Yok kim kabul eder böyle boşanmayı.
Valla gelirim cagır gelmeyen namertt ama kimin tarafı olaral gelcem ben smdiBuyrun gelin
İyi de sen koca bir sebepten ibaretsin.Bizim ayrılmamız için sebep yoktu yani ben çok aradım kurcaladım telefonunda şifre bile yoktu hiç bulamadım ikinci telefonu varmıydı bilmem olabilir
KöfteninValla gelirim cagır gelmeyen namertt ama kimin tarafı olaral gelcem ben smdi
Adam mutsuz başka ne sebeb olabilir di acaba cinsel hayatınız sağlıklı değil bak böyle de yazınca sinir oluyorum diyorum kadin bizle dalga geciyorBizim ayrılmamız için sebep yoktu yani ben çok aradım kurcaladım telefonunda şifre bile yoktu hiç bulamadım ikinci telefonu varmıydı bilmem olabilir
O seni hic sevmemis degerini bilememis bacim.Bizim ayrılmamız için sebep yoktu yani ben çok aradım kurcaladım telefonunda şifre bile yoktu hiç bulamadım ikinci telefonu varmıydı bilmem olabilir
Senin için anlaşmalıya razı etmişler kandırmışlar diyorlardıAçıkçası annem dedi çekişmeli olursa evde kalamazsın diye
Senin başını annen yakmış belli.Evliliğinin bitmesinde onun da etkisi var.Açıkçası annem dedi çekişmeli olursa evde kalamazsın diye
Allahım cok şükür şuan tokum Yine mıtfak yolu göründüydü yoğsammmKöftenin
hiç yapmıyor değildimki haftada 1 oluyorduAdam mutsuz başka ne sebeb olabilir di acaba cinsel hayatınız sağlıklı değil bak böyle de yazınca sinir oluyorum diyorum kadin bizle dalga geciyor