- 23 Ocak 2016
- 32.464
- 48.779
Hoşgeldiniz safalar getirdinizBen hesabı dondurup öğlen geri cevap vermeye geldim yönetim yeni onayladı aktif etti yoğunlar diye hesabımı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoşgeldiniz safalar getirdinizBen hesabı dondurup öğlen geri cevap vermeye geldim yönetim yeni onayladı aktif etti yoğunlar diye hesabımı
Evimden cıkmayı düşünmüyorum teşekkür ederimTamam. Ver. Alsın velayeti de. Sonra senin eve geçsinler. Sen de kadının evine geç. Nasıl?
Boniva yıllık 150 bin okul parası varmış bu çocuğun fakir olduğuna emin miyizBir de kızlarrr bu herifin neresi zengin diyip duruyorsunuz? Musakanın yağlı kapıya gittiği yok adamda babadan kalma ev dışında ne var yahu?
Neresi zengin bu adamın kendine ait hiç bir şeysi yok bloger karısının evine yerleşecek kadar fakir götü ta bayburttan gözüküyor ne zengini
Musoya göre gayet iyi.Bir de kızlarrr bu herifin neresi zengin diyip duruyorsunuz? Musakanın yağlı kapıya gittiği yok adamda babadan kalma ev dışında ne var yahu?
Neresi zengin bu adamın kendine ait hiç bir şeysi yok bloger karısının evine yerleşecek kadar fakir götü ta bayburttan gözüküyor ne zengini
O ev sizin tapulu malınız değil ki.Evimden cıkmayı düşünmüyorum teşekkür ederim
Cikma kiz, Greenpeace ciler gibi kelepcele kendini klozeteEvimden cıkmayı düşünmüyorum teşekkür ederim
Çocuklu adamla evlenmeyi kendi seçti bunu biliyor olması gerek evlenene kadar tamam sonra mı istemiyorum diyecek ne haklaHaftanın yarısı çocuğu kadının evine gönderiyorsun ne bekliyordun ?
Evimden cıkmayı düşünmüyorum teşekkür ederim
Ne oldu yine mi karar değiştirdin? Yavrııım yavrımı bırahmammm mode on mu yine?Evimden cıkmayı düşünmüyorum teşekkür ederim
Ha gayret.Emoji skorunu yükseltCikma kiz, Greenpeace ciler gibi kelepcele kendini klozete
İstemediler o kadını elbiseli etekli fotoları var influncer diye istememişler zaten o yüzden bir düğünle evlendi sadece gerisini yapmadılar evde vermediler eski eşim onun evine geçtiKayınpederin tüm bu olan biten için bir şey dedi mi? Hiç eski eşine kızıyorlar mı yeniden evlendi diye?
İyi ketempereye getirmiş hepinizi aşk olsun ajahahahsshÇocuklu adamla evlenmeyi kendi seçti bunu biliyor olması gerek evlenene kadar tamam sonra mı istemiyorum diyecek ne hakla
Benmde anam geliyo noluyo neye gülüyosun diye(ps: işsizimde )Ya valla bak işimi yapamıyorum sizler8n yüzünden hadi onu da geçtim kendi kendime kahkaha atıyorum, personel tuhaf tuhaf bana bakıyor, yapmayın günahtır
Kolej +5 bin nafaka. Tek yaşayan memur anneler bile karşılıyor bunuCocuga cok masraf yapiyor, ortalama ustu geliri var belliki
Hak derken?Onlar da bir aile ya.Babası alır görür çocuğunu.Ötesi yok.Çocuklu adamla evlenmeyi kendi seçti bunu biliyor olması gerek evlenene kadar tamam sonra mı istemiyorum diyecek ne hakla
En iyi ihtimalle çocuğun bakım derdi bitince biricik kayınvalidesi çıkartacak ki onu o evden. Şimdi eyliyorlar normal.O ev sizin tapulu malınız değil ki.
Kadın almış kocayı götürmüş sen ex kaynananın kısır tabağını yalayadur.İstemediler o kadını elbiseli etekli fotoları var influncer diye istememişler zaten o yüzden bir düğünle evlendi sadece gerisini yapmadılar evde vermediler eski eşim onun evine geçti
Akrabalar söyledi kuzeniyle çok yakınım :)Pardon soruma cevap alabilr miyim musakkak düğüne mi gittin nerden biliyosun kaç bilezik takılmış? Bilezikte mühim değil bence bak oğlunu evine koymuyor eşşek gibi bakmıyor. Kadının borusu ötüyor her türlü
Musakka'nın yaşadığı evin giderleri de var.Kolej +5 bin nafaka. Tek yaşayan memur anneler bile karşılıyor bunu