Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kreşin ilk 1 yılı hep hastalıkla geçermiş. Bağışıklık gelişmesi için. E bi de korona var. Normal. Sabır. Geçmiş olsun.Herkese mutlu sabahlar
Kızım 3 yaşında ve eylülde tam zamanlı kreşe başladı. Başladığından beri her hafta hasta. İlk 3-4 gün gidiyor cuma cumartesi pazar hasta. Her haftasonu acilde geçti nerdeyse.
En son el ayak ağız hastalığına yakalandı 22 kasım haftası. 1 hafta eşimle işten dönüşümlü izin aldık evde iyileşti.
Pazartesi kreşe gitti, salı günü burda okullar tatildi, çarşamba perşembe cuma gitti yani 4 gün. Cuma akşamı aldık gene burnu akıyor. Haftasonu öksürük de başladı.
Dün ateşi de çıktı gene gidemedi işten izin aldım. Gece yine ateşliydi.
Bu sabah kalktık durumu daha da fena.
Kreşe bu halde gönderemiyorum.izin de alamıyorum artık. Bugün hala arayıp da amirime yine gelemicem diyemiyorum yüzüm kalmadı. İşte bir sürü yapılacak şey var.
Ofiste aynı işi yapan iki arkadaşız. Onun da çocuğuna bakmaya gelen bakıcı covid olmuş. Önce çocuğa şimdi de arkadaşıma geçmiş. Evde raporlu şu an. Valla bir yol gösterin arkadaşlar ben çok bunaldım. Çocuğuma mı üzüleyim kendi işimi halledemediğime mi bilmiyorum. Saat 10 da işle ilgili randevulu bir görüşmem var ama gidemeyecek gibiyim.
Herkes böyle mi yoksa ben mi bakamıyorum bu çocuğa?
Valla takviyelerin hiçbirinden öyle bariz bir fark görmediğim için d vitamini dışında hiçbir öneride bulunamam kimseye. D vitamini iyi bir şey amaSambucol tavsiye eder misiniz?Ben mollers kullanıyorum ama bariz bir fark yok.
Yapıldı, tüm değerleri normal diyor doktor. Bağışıklık için ayrıca bir şeye mi bakıyorlar onu bilemiyorum amaKan tahlili yaptırıyor musunuz? Bağışıklığı düşük olabilir.
Kreşe 1600 veriyorum. Bu paraya bulabilir miyim emin değilim. Bir de sigorta falan derken şikayet edilirim diye korkuyorumbence imkanınız varsa eve bir yardımcı alın. Hem size ev işlerinde yardımcı olur çocuk yokken, hastalık durumunda da çocukla ilgilenir. Maddi imkanı olan tanıdıklarım öyle yapıyorlar çok memnunlar düzenden.
Valla benimki 5 yasında bu sene ilk defa gidiyor anaokuluna daha dogrusu dogru duzgun gidemiyor cunku surekli hasta.Herkese mutlu sabahlar
Kızım 3 yaşında ve eylülde tam zamanlı kreşe başladı. Başladığından beri her hafta hasta. İlk 3-4 gün gidiyor cuma cumartesi pazar hasta. Her haftasonu acilde geçti nerdeyse.
En son el ayak ağız hastalığına yakalandı 22 kasım haftası. 1 hafta eşimle işten dönüşümlü izin aldık evde iyileşti.
Pazartesi kreşe gitti, salı günü burda okullar tatildi, çarşamba perşembe cuma gitti yani 4 gün. Cuma akşamı aldık gene burnu akıyor. Haftasonu öksürük de başladı.
Kreşe bu halde gönderemiyorum.izin de alamıyorum artık. Bugün hala arayıp da amirime yine gelemicem diyemiyorum yüzüm kalmadı. İşte bir sürü yapılacak şey var.
Ofiste aynı işi yapan iki arkadaşız. Onun da çocuğuna bakmaya gelen bakıcı covid olmuş. Önce çocuğa şimdi de arkadaşıma geçmiş. Evde raporlu şu an. Valla bir yol gösterin arkadaşlar ben çok bunaldım. Çocuğuma mı üzüleyim kendi işimi halledemediğime mi bilmiyorum. Saat 10 da işle ilgili randevulu bir görüşmem var ama gidemeyecek gibiyim.
Sizle alakası yok. Kreşe giden çocuklar ilk senesi çok hasta oluyor. Benim oğlum ilk sene 3 ay hastalıkla geçmişti. Tam iyileşti dedik okula 1 hafta gitti bu seferde korona patladı. Bu sene yine başladı daha 1 kez hasta oldu. İlk seferde bir anda birden fazla mikrobu maruz kalınca böyle oluyor sanırım. Birde doktorum bize bağışıklık için bir ilaç önermişti bitkisel onu kullandık. Ondan sonra hastalanmadi suanlik insallah olmazda. Bulabiliyorsaniz bakıcı ile devam edin derimHerkese mutlu sabahlar
Canim benim yasadigim ulkede 2bucuk yasinda okula baslaniyo 4 yil anasinifiKreşe giden çocuk zaten ister istemez hasta oluyor. Valla bana kızacaklar ama özellikle çalışmayan anneler , hasta çocuklarını bile isteye neden kreşe yolluyor aklım almıyor. Sadece gitsin biraz rahat edeyim diye çalışmak zorunda olan anneleri zora sokuyorlar.
Valla annen falan varsa biraz rica edeceksin. Çünkü sürekli çocuğu için izin isteyen personel sevilmez ve en çabukta o yollanır.
İyi ama ben onu demedim ki. İstersen 1 yaşında ver. Bu tamamen senin kararın. Ama bir anne özellikle evdeyse , çocuğu da hastaysa bir zahmet baksın diyorum. Okula 3-4 saat gitsin bende rahatlayım dememeli. Bu benim hayat görüşüm. Kızım hasta olsa ve kreşe gidiyor olsa ben yollamam. Bakın kadının bakacak kimsesi yok ve çocuk birinden kapmış oldu. Annelerin keyfi çocuklarını kreşe yollamasına ve kreşin de hasta çocuğu kabul etmesine karşıyım.Canim benim yasadigim ulkede 2bucuk yasinda okula baslaniyo 4 yil anasinifi
En gec 3 yasinda vermelisin ozamanda 3 yil anasifi okuyo
Ise geri donmeyi dusunmuyorum ama cocugumu 2bucuk yasinda okula vericem
Sistem boyle, hadi 2bucukda vermedim desem 3de mecbur vermeliyim yani
Bu yıl benim veliler bu konuda çok iyiler, ilkokuldayim.Az hapsirsin,az kırıklık hissetsin gondermiyorlar.Eskiden sınıfta biri hasta olunmp gelince üç gun sonra 5-6 kişi hasta olup gelmiyordu sınıf dökülüyordu..İyi ama ben onu demedim ki. İstersen 1 yaşında ver. Bu tamamen senin kararın. Ama bir anne özellikle evdeyse , çocuğu da hastaysa bir zahmet baksın diyorum. Okula 3-4 saat gitsin bende rahatlayım dememeli. Bu benim hayat görüşüm. Kızım hasta olsa ve kreşe gidiyor olsa ben yollamam. Bakın kadının bakacak kimsesi yok ve çocuk birinden kapmış oldu. Annelerin keyfi çocuklarını kreşe yollamasına ve kreşin de hasta çocuğu kabul etmesine karşıyım.
Elbette çalışan da yollamasın. Ama o hasta olan çocuk çalışmak zorunda olan annenin evladını da hasta ediyor.Bu yıl benim veliler bu konuda çok iyiler, ilkokuldayim.Az hapsirsin,az kırıklık hissetsin gondermiyorlar.Eskiden sınıfta biri hasta olunmp gelince üç gun sonra 5-6 kişi hasta olup gelmiyordu sınıf dökülüyordu..
Çalışan anneler olarak da hasta çocuğu göndermemek lazım.
Geçmiş olsun öncelikle. Yeğenlerim de hep öyle. Okula başladılar hep hastalar. Birbirlerine bulaştırıyor çocuklar sürekli. Bir de orda sürekli koşup oynama terliyorlar terleri soğuyor öyleceHerkese mutlu sabahlar