Çocuğum olmuyor, yapılan yorumlar

Aynı yastayiz bekarim, şu an evlensem 2 3 sene asla yapmam çocuk diyorum, yaşınız nereye geçiyor onu anlamadım konuşanlara asla aldırmayın ve hatta konusturmayin derim.

Çok doğru sınırını iyi çizin sende eşin de

Etrafinin ne düşündüğünü boşvermelisin evet çok zor birşey ama güçlü durmak gerek yaşadıklarıni yaşamış bir insan olarak söylüyorum pcos dahil bir çok daha rahatsızlığım vardı tedavi oldum tutmadı dedim benim çocuğum olmayacak 17 ayimda hic bir tedavi olmadan tam olursa olur moduma geçtiğimde hamile olduğumu öğrendim umut her zaman olmalı umutsuzluga asla kapılma rabbim dualarini kabul etsin inşallah

Bu arada yaşın zaten tam anne olma yasi etrafımızdaki insanlar genç yaşta hamile kalıp hatta ilk ayında hamile kalmayı marifet sanıyor sen o cahilce düşünceleri olan insanları boşver

Ozelinizi fazla anlatıyorsunuz. Tabi hadsizlik de çok. Bizim hayatımız diyeceksiniz kimseye de tüp bebek dusunuyoruz vs diye anlatmayacaksiniz

neden insanlar bu kadar hadsiz? böyle özel bir konuda bile pervasızca yorum yapıyorlar. sizin icin artık cok gec ama burayı okuyan diğer kadinlar lütfen böyle özel konuları siz ve esinizden baska kimse bilmesin. sorulari gecistirin aciklama yapmayin. ben cocuk istiyor muyum istemiyor muyum cocugum oluyor mu olmuyor mu kimseyi ilgilendirmez. 28 yasinda evlendim 33te anne oldum ben senelerce vajinismusla uğraştım ve esimle benden baska kimse bilmedi.
cocuk konusuna gelince stres kesinlikle olumsuz etkiliyor. daha yasiniz cok genc bu kadar kendinizi uzmeyin. pcos nedir tedavisi nasıl bilmiyorum bu konuda doktordan zaten destek aliyorsunuzdur ama siz cevrenize kulak tikamaya calisin.

Bende aynı dertten muzdaribim,kızım var 7 yaşında bende 31 yaşındayım.herkes tutturuyor ikinciyi yap diye.gecen seneye kadar istemiyordum sonra geçen sene yaptık ama düşükle sonuçlandı.simdi 6 aydır tekrar deniyoruz ama olmuyor.korkudan kimseyle görüşmez oldum sürekli niye çocuk yapmıyosun diyorlar.anlatiyorum neler olduğunu olsun sen geç kaldın yapmaliydin diyorlar.imdaat diye bağırasim var artık.

Neden bu kadar sert çıktığınızı inanın anlayamadım. Evet hatamın ben de farkındayım keşke insanlara bu kadar güvenip herşeyimi anlatmasaydım, ama anlattığım insanlar annem kızkardeşim ve yakın gördüğüm bir kaç arkadaş kayınvalidemler düşünmüyorum olarak biliyorlar. Evet ben bu lafları annemlerden ve canım ciğerim dediğim insanlardan duyuyorum.

Ama diğer söylediklerinize katılmıyorum ne demek zorla mı alacaksınız. Rabbimden gelene boynumuz kıldan ince benimde imtihanım bu der çekerim ama önce gayret edersin sonra takdiri ilahi dersin. Bende elimde imkanımca çabalamak istiyorum nesi yanlış anlayamadım.

Bana böyle saygısız yorum yapan kim olursa olsun affetmem. Direk azarlarım. Kimseyi ilgilendirmez.

1.5 sene normal yaşınızda o kadar geç değil.Bende 30 yaşındayım.Ayrilma aşamasındayım.

Ya malesef dediğim gibi şu çenemi tutamamaktan başıma geliyor ne geliyorsa üzüntümü de sevincimi de insanlarla paylaşmak istiyorum ve sonra yine ben üzülüyorum. Ama bundan sonrası için tavsiyelerinizi dinleyeceğim teşekkür ederim
Evet eşim testlerine baktırdı bir sıkıntı çıkmadı sorun yumurtalardan kaynaklı dedi doktorum. Teşekkür ederim yorumunuz için inşallah umarım
İnsanlar gerçekten susmuyolar hadlerini bilmiyolar. Ben asla bir insana sormam isterse ömür boyu yapmasın kendi bileceği iş.

Boş konuşmak ve inşaat seyretmek ata sporu
Çocuk olsa da kilo almışsın derler hiç bitmez ipin ucu

Gerçekten rahat olanlar çabuk hamile kalıyor
Kimseye söylememeye çalışın tedaviyi detaylarını artık söylemişsiniz olan olmuş ama bence gizleyin
Sakin kalın
Yaşınız da çok genç ayrıca

özelinizi neden iki tarafın ailesi de biliyor ki
bildikleri için her yorumu yapmayı kendilerine hak görüyorlar
bu özel bir konu ve kimseyi ilgilendirmez kime ne yani

Etrafınızı susturduğunuz an her şey rayına girecektir.

İnzallah evladinizi kucaginiz alirsiniz ancak pcos oldugunuzu gercekten 30 yasinda mi ogrendiniz .daha once hic doktora gitmediniz mi ? Buna cok sasirdim dogrusu .50 tane belirtsi var en azindan biri icin ya noluyo diyip giderdiniz doktora

Canım selam oncelikle takma etme vs derken bence yolundan şaşma. Ben de pcoslu biriyim senin dediğin yollarla hepsini denedik en son tüp bebek yaaptik şu an sekiz aylık hamileyim . Tüp bebek yapınca eşimle dediğimiz tek şey neden daha önce özele gidip yapmadık onca yıl boşuna paraladik. Pcos kötüdür sağlıklı yumurta atmak zordur ama tam tüp bebekliktir çok fazla yumurta alınıp güzel embriyolarla güzel sonuclar alınır aşılama bile bizler için çöp ilk tüp bebek denememde tuttu annem bile deneme gençsin olur diyen kesimdendin kimseyi dinlemedim yahu zaten üç sene denemisim olmamis psikolojik olarak bitiren bir süreç tüp bebek karar verdiysen devam et

Aynı süreçten geçen birisi olarak söylüyorum, insanın üzerindeki en büyük baskı da sen çok takıyorsun ondan olmuyor demeleri. Bir insan bunu nasıl düşünmesin özellikle istiyorken? O yüzden bunun bi engel olduğunu asla düşünmüyorum. Siz elinizinden gelen tedaviyi uygulayın ama PCOS asla engel değil bunu unutmayın

Bende de pcos vardı. Evet doğal yolla gebelik zor ama imkansız değil. Tüp bebekle çocuk sahibi olursunuz umarım. Ama baskı ile değil gerçekten hazır hissettiğinde buna başla derim. Tüp bebek tedavisi de hem fiziken hem manen çok yorucu. Öncelikle dişlerini kontrol ettirip, fazlan var ise vermeye çalış derim.

Ahh ah sizi okadar çok iyi anlıyorum ki. Ama henüz 1.5 yıllık evlisiniz bu kadar erken başlamanız sizin psikolojiniz için daha iyi olmuş bence. İnsanları boşverin hatta keşke kimseye söylemeseydiniz tüp bebek sürecinizi.

Benimde ilk 2 çocuğumda tüp bebekle oldu. Ben kimseye söylemedim kendi ailem dışında. Stres çok önemli vücudunu kasma rahat bırak. Tabi böyle desemde ister istemez aklımıza geliyor ama kötü hiç bir şey düşünme. Allah'ın izniyle minik mucizen seninle olucak sadece güzel düşün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…