Çocuğum olmuyor, yapılan yorumlar

Ahh canımm bende de pcos var asilamaya kadar denedik olmadı. Yaşlarimiz 32. Biz kimseye sölemedik cocuk istedigimizi insanlar o kadar kötü ki o kadar kötü kalpli ki söylememekle en iyisini yapmisim. Simdi de sey diyorlar yoksa siz deniyorsunuz da olmuyormu? Insanlara bu.kadar hadsiz. Kimseyi takma allah büyük hayatta herkesin bir sınavı vardır. Elbette olacaktır gününü yalnızca allah bilir. İçini ferah tut. Ben tüp bebekten korkuyorum. Eğer o da olmazsa bu sefer umutsuzluğa kapılcam diye onu erteledik. Tüp bebek yapcagini kimseye söyleme yaptır kime ne bundan? Kendi ailene bile söyleme seni anlamiyorlarsa

Bir insan neden tüp bebek tedavisinden etrafa bahseder

Kesinlikle bazen dediğim gibi boş bulunup iyi zannedip anlatıyorum derdimi paylaşıp sadece anlıyorum demelerini istiyorum. Ama hata yapıyorum galiba. Geç oldu ama acı bir şekild öğrendim ☺Teşekkür ederim bu güzel dileklerimle için.
Evet insanoğlu hadleri olmayan şeylere karışmaya çok meraklılar daha birinciyi doğurmadan sakın bekleme seninki zor oluyor galiba ikinciyi de yap lafları duyuyorum Keşke biraz sizene diyebilmeyi öğrenebilsem.
Amin amin bu güzel içten duanız için çok teşekkür ederim çok duygulandım okuyunca Allah razı olsun
Yani şöyle ben yakın çevreme söyledim. Sırrını söyleme dostuna o da söyler dostuna durumu yaşadım bir nevi ders oldu ne diyim teşekkür ederim
Bir insan neden tüp bebek tedavisinden etrafa bahseder
Tüp bebek yaptırıyorum diye bahsetmedim ama soranlara yapı gereği maalesef sadece bizi ilgilendiriyor bu konu sizene, deyip işin içinden çıkabilen bir insan değilim. Keşke öyle olabilseydim ama şu en sonki yaşadığım olaydan sonra biraz daha akıllandım diyeyim

Keşke ailenize bahsetmeseydiniz.bu tarz konular da insanlar akıl vermeyi çok seviyor.bazilari kötü niyetlide değil ama insanin kafası karışıyor tedavim doğru mu acabadiye dusunuyor insan.doktorun verdiği ilaci değilde komşu kızının kullandığı ilacı mi içsem diye düşünüyor insan.
Doktor bana da değerin çok düşük normal yolla olmaz hemen tüp bebek yap dedi.ama ne anneme nede kayimvalideme hatta ailemden kimseye bahsetmedim.bi kaç yakın arkadaşım biliyordu.
Allah isteyen herkese evlat nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…