Çocuğum kural tanımıyor

Benim annem dort kardesin en buyugu anneannem onu irgat gibi calistirmis resmen. Annem de bu sefer bana tam tersini yapmis. Tek cocugum, elim sicak sudan soguk suya girmedi desem yeridir. Hic unutmam 9 yasindaydim da salonda oturuyodum, anneme su istiyorum demistim. Annem de gayet her zamanki gibi yerinden kalkarken babannem mudahale etmisti kizim cok ayip sen kac yasina geldin hala annenden mi istiyosun suyunu diye. Acaip utanmistim ve anneme kizmistim icten ice bana bi kere bile git kendin al demedi diye :)

Simdi yurtdisinda bir universitede ogretim gorevlisiyim. Ben adam olduysam herkes olur merak etmeyin :)

Ay demeyin öyle ya Estafullah. Bu arasa konu sahibinin kızı bana normal gelmeye başladı

siz konunuzda hiperaktif değil kesinlikle demişsiniz doktora götürdüğünüzden bahsetmemişsiniz
doktor teste soktu mu? kesin tanı için testleri var wisc4 olması lazım adını tam hatırlayamadım

siz konunuzda hiperaktif değil kesinlikle demişsiniz doktora götürdüğünüzden bahsetmemişsiniz
doktor teste soktu mu? kesin tanı için testleri var wisc4 olması lazım adını tam hatırlayamadım
Götürmüş

sonraki mesajında yazdı ama ilk mesajda göremedim

bazı aileler çocuğuna maalesef kondurmamak için kesinlikle değil diye konuşuyorlar
doktora götürmediğini baz alarak öyle yazdım
Mesela ben kesinlikle değil diyemiyorum hiç bir şeye ya acaba acaba diyorum hep bende mi gariplik var anlayamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…