Çoçugu kaynanama teslim edicem sonra da kendimi öldürücem

Esnafa falan sordunuz mu bulasik mutfak isleri icin eleman arayan olabilir. Anneniz para sever bir kadinsa aldigim paranin yarisini sana veririm deyin,biraz hos tutun. Ya deveyi gudeceksiniz ya da o diyardan gideceksiniz neticede. Bazi insanlar paraya dayanamaz. Gundelikcilik de yapabilirsiniz kimsenin haberi olmaz. 200 lira kazanirsiniz gunde. Yarisini annenize verseniz bakmaz mi cocuga? Ya da kendinizden kucuk kardesiniz veya baska bir akrabaniz yok mu? Care arayacaksiniz bulana kadar yapacak bir sey yok. Kaymakamliga ve mor catiya mutlaka basvurun. Cocugunuzu verebileceginiz kreslere is basvurusu yapin mutfak veya servis isleri icin. Bir anne istese dunyayi degistirir, siz de yapabilirsiniz.

Ben sizin yerinizde olsaydim baska bir sehirde siginmaya gider cocugu da yurda verirdim. İzimi kaybettirirdim. Ruh hastasi anneanneyle buyuyup psikolojisi sarsilacagina yurtta gelecegi guvende olur,memur kadrosu acilir buyudugunde. Siz de calisip kendinizi toplardiniz sonra cocugunuzu da alirdiniz geri. Bunlari yapmayacaginizi bildigim icin ilk paragrafi yazdim oneri olarak.

Yok yapmicam asla .cocuguma bu kötülüğü yapmicam
Yapma canım yapma yazıktır gunahtır. Onları dunyaya getiriyoruz onlara zerre hata yapmaya hakkımız yok. Bak sen annen oyle davranıyor dıye belkide ondan nefret ediyorsun.. Peki kendi bebegını dusundunmu oyle bısey olsa nefret edecek bir ana bile olmayacak kafasında omur boyu soru ısaretlerı cocuga bu hayatı zindan etme. Hayatta tek dayanagın o olsun. Bu dusunceleri sıl aklından psıkologa gıt. Rabbim daha kotu seylerle sınamasın iyi dusunkı Iyı olsun.

Size hep denk gelirim ve her yorumunuzu begenerek okurum. Ilk defa bir yorumunuzu okuduguma pisman oldum. Bagira bagira agliyorum. Konu sahibi de okusun bunu. Icim bagrim yandi yandi parcalandi
Bazı yorumları kaçırıyorum .şimdi gördüm siz alıntılayinca .çok üzgünüm keşke böyle bı konu acmasaydim.ve söz veriyorm öyle bişi yapmicam kendi yükümü oğlumun üstüne yuklemicem

Devlet kreşi 2 yaşında almıyor.ozel kreşte 2500 gonderemem.zaten en fazla asgari ücrete calisabilrim
Kreşi işyeri olarak dene. Temizlik, çay hizmeti ne iş olursa yap. O kreşte çocuğun da eğitim alır. Eline de 3 kuruş kalır. Davanı da aç tedbir nafakası bağlat çocuğuna 300 lira verse kocan kar.

Bugün çocuğu uyutup kardeşimle iş bakmaua gidicem .annem yeterki sussun yakamdan düşsün bütün para onun olsun yeterki sussun .veririm ben sıkıntı değil.

İkinci paragrafiniz .dediğiniz gibi yapamam yapmam oğlum ben daha wcye banyoya falan giderken annee anneee diye oda oda beni arıyor.oglum benim yanımda olucak benimle büyücek biz herşeyi beraber asicaz

Benim daha önce çalıştığım bı kebabçi vardı işten çıktığımda kapımız herzamn sana açık istediği n zaman gel demisti

İdare edin o halde annenizi. Kardesinizi tembihleyin sizden yana olsun size destek olsun. Ne is olsa yaparsiniz en azindan 10 yas kucuksunuzdur benden. Once kendiniz sonra cocugunuz icin tirmalamak zorundasiniz. Hepimiz anneyiz,hepimizin farkli sorunlari var ama
Ortak paydada bulusuyoruz,bizi bizden baska kimse anlayamaz

Madde bağımlısı bir çocuğun annesi senin kayınvaliden. Bırak çocuğunu ona çocuğun da ilerde madde bağımlısı olsun karpuz bıravo çok iyi yoldasın. Bi silkelen lütfen kendine gel. Derdi veren allah dermanını verecek inan buna sabret.

Haklısınız.duzenleme yapmıştım size yazdığıma .acaba o kebabciyami gitsem yine.yoksa yeni iş yeni insanlarmi

Oğlunuza bunu yapmayın. İhtimalini aklınızdan bile geçirmeyin. Öyle bir şey yok hiçbir zaman. Annenizin olduğundan çok daha iyi bir annesiniz. Şu an sıkıntıdasınız. Geçecek hepsi. Ama oğlunuzu eşinize ya da annenizin insafına bırakmayın. İleride benim çok güçlü bir annem var, beni büyüttü ve okuttu diyecek. Ve zaman öyle bir geçiyor ki. O günler de gelecek.

Ya doğru ama şimdi buda 4 görümcem var biri tekstil mühendisi biri makina mühendisi biri radyo TV diğeri kimyager .aradan beni koca çürük çıktı işte.

Yok yapmicam bı anlık öfke geldi iste

Size hep denk gelirim ve her yorumunuzu begenerek okurum. Ilk defa bir yorumunuzu okuduguma pisman oldum. Bagira bagira agliyorum. Konu sahibi de okusun bunu. Icim bagrim yandi yandi parcalandi
O velimizin tercihi sadece evlatlarını degil bizi de etkiledi..hepimiz icin tavmatik bir yasantiydi ..çocuğunun öğretmeni depresyona girdi ..ben rahmetli olmuş aile uyelerimin geride kalan yetişkin çocuklarını aramakda dahi zorluk yaşıyorum...Sanki evin içinde "annem geldi" diye koşan ve gozlerime bakıp onları rahatlatacak birşey söylememi bekleyen o küçük çocukları gorecekmisim gibi geliyor ..

Sizi takip edenlerden im bende. Bırakın biraz takmamaya çalışın ailenizi. Belliki onlarda sorunlu. Sabredin. Temizliğe gidebilirsiniz diye düşündüm bende. Yemek temizlik yapıp haftada üç defa gidip aile geçindirenler var. Bazen bebek bakımına gidenler oluyor hem evişi hem yemek yapıyorlar bayada iyi kazanıyorlar.annenize de para verirseniz ses etmez. Şurda birkaç yıl dişinizi sıksanız çocuğu devlet anaokuluna verir rahat edersiniz maddi açıdan. Şimdi uzun görünür ama zaman çok çabuk geçiyo. Gecen sene neler yaşadım 1.5 yıl boyunca. Diyodum ki bitecekmi zaman geçmiyo. Bugün bi bakıyorum atlatmısız çok şükür. Sizde inşallah en kısa zamanda feraha çıkarsınız.

Çok üzüldüm. Çocuğumun sınıfında vardı öyle bi arkadası. Anneler toplandığında kek börek işleri götürülür okula. O çocuğun tabağı hep boş kalırdı. O karmaşada herkes kendi çocuguna koşardı. Beni çok etkilerdi. 10 yıl oldu hala aklımdan çıkmaz. Bizim gördüğümüz bunlar kimbilir daha neler yaşıyorlar

Yapmicam.zaten.ofkeyle söyledim.ben onu annesiz birakmam

Annesiz bırakmaya hakkınız da yok zaten ablacım, o bebek siz istediniz diye dünyaya geldi, şimdi ben yoruldum, ailemden, babandan, çevremden bunaldım, zorluklara senin için dahi katlanmıyorum benden bu kadar demeye hakkınız yok, babalarda çocukların hayatında rolmodeldir ama en çok anneleri örnek alır evlatlar, intihar ederseniz çocuğunuza başın sıkışınca benim gibi yap, öldür kendini mesajı vermek istiyorsanız, intihar ederek öldüğünüzü öğrendiğinde mezarınıza gelip anne beni minicikken öyle bir babanın, böyle bir anneannenin eline nasıl bıraktın senden nefret ediyorum demesini istiyorsanız buyurun kıyın canınıza.

Yurda veremem demişsiniz, ölürseniz babaanne anneanne de vefat ederse, bağımlı bir baba elinde sonu zaten yurda gitmek, belki sokaklarda yaşamak.

Kendinizi öldürürseniz o mezara yalnızca siz girmezsiniz, evladınızı da diri diri gömersiniz, evladımı mahvetmeye içim elveriyor diyebilecek misiniz?

Vazgeçmişsiniz ama bundan sonra bir daha asla böyle bir şey aklınızın ucuna dahi gelmesin diye yazıyorum, benim annem olsaydınız ve kendinizi öldürseydiniz sizi asla affetmezdim.
Sizin ne eşinize, ne kayınvalidenize, ne annenize karşı sorumluluğunuz yok, tek sorumlu olduğunuz kişi çocuğunuz, onun için gerekirse merdiven silin, sırtınızda taş taşıyın ama pes etmeyin, herkese kulak tıkayın ve çoçuğunuzun geleceğini inşa edin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…