• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çoçugu kaynanama teslim edicem sonra da kendimi öldürücem

Dayanamıyorum ben artık herkez üstüme geliyor . başta annem .cocuguma gelecek kurmaya çalışıyorum ayaklarımın üstünde durmaya çalışıyorum ama hersekil beni dibe dibe cokturuyor ..ben bişi yapmadım gerçekten .hastaneye gidelim dedim sakinleştirici versinler sana bende iş aricam o sırada dedim .eline geçen herşeyi bana fırlattı.bekarken iki defa intihar ettim bu kadın yüzünden ama başaramadım .bu sefer basaricam sanki hiç olmamışim gibi...
Çok düşündüm bunu yapmayi çocuğuma kıyamadım,şuan yüzümü kendine çeviriyor anne anne diyor.anliyor bisilerin ters gittiğini .ben çok kötüyüm gerçekten .köşeye sıkışmış gibiyim.bi yandan çocuğum nolucak diye endişeleniyorum bı yandan intihar etmek istiyorum kıyamıyorum ona .dibi goruyorum artık .napicami şaşırdım kaldım .kafam çok karisik
Lutfen boyle dusunme sen intihar edersen ve senin cocugunda onlar yuzunden boyle dusunurse oda annem intihar etti bende edicem derse. Ona kim bakacak anne hasretiylemi yasasin.Herkesi bosver kendini ve cocugunu dusun sadece.Intihar etmek baskalarini uzmek istemenden kaynakli ama sen sadece cocuguna zarar verirsin.Sen de annen gibi olma cocuguna zarar verme lutfen.

Lutfen boyle dusunme sen intihar edersen ve senin cocugunda onlar yuzunden boyle dusunurse oda annem intihar etti bende edicem derse. Ona kim bakacak anne hasretiylemi yasasin.Herkesi bosver kendini ve cocugunu dusun sadece.Intihar etmek baskalarini uzmek istemenden kaynakli ama sen sadece cocuguna zarar verirsin.Sen de annen gibi olma cocuguna zarar verme lutfen.
Yok yapmicam öyle bişi .kendi yükümü oğlumun üstüne yukluyemem

Çocuğun psikolojisini bozmayın annesiniz siz,dik durun biraz
İntihar falan bencillik ,o çocuğa ne olacak sonra?babasi nerde bu çocuğun?
Annenizin yanından ayrilin çalışın , çocuğunuzu da kreşe verirsiniz he ayrilamiyorsaniz duymazdan gelin konuşsun dursun

Çocuğun psikolojisini bozmayın annesiniz siz,dik durun biraz
İntihar falan bencillik ,o çocuğa ne olacak sonra?babasi nerde bu çocuğun?
Annenizin yanından ayrilin çalışın , çocuğunuzu da kreşe verirsiniz he ayrilamiyorsaniz duymazdan gelin konuşsun dursun
Babasını terk ettim madde kullanıyor diye.calisicam zaten

Kayınvaliden bakmaz mı çocuğa biliyorum eşin hatalıydı ayrılmanda ama belki annesi iyidir sende 1 oda eşyalı biyer tutar çalışırsın
Kayınvalidem çalışıyor .çalışmada zaten direk ona teslim ederim .gözüm arkada kalmaz enazindan çocuğumu sever sayar .annemde sever ama kayınvalide daha düşkün.oda çalışıyor iste

Yok yapmicam öyle bişi .kendi yükümü oğlumun üstüne yukluyemem
Ne guzel bir annesin. Oglunun tek dayanagi sensin. Intihar edersen sadece kendini degil oglunu da öldürmüs olursun. Hem de bir kere degil, her nefes alisinda yavas yavas bin defa ölür. Sacinin teline kiyamadigimiz evlatlara bunu yapamayiz. Sen de bir daha bu dusunce aklina gelirse sil at kafandan, kendin icin degilse bile oglun icin.

Ne guzel bir annesin. Oglunun tek dayanagi sensin. Intihar edersen sadece kendini degil oglunu da öldürmüs olursun. Hem de bir kere degil, her nefes alisinda yavas yavas bin defa ölür. Sacinin teline kiyamadigimiz evlatlara bunu yapamayiz. Sen de bir daha bu dusunce aklina gelirse sil at kafandan, kendin icin degilse bile oglun icin.
Teşekkür ederim öyle yapıcam.ben oğlum için yasicam o benim herşeyim kıyamam ki ben ona

Teşekkür ederim öyle yapıcam.ben oğlum için yasicam o benim herşeyim kıyamam ki ben ona
Bu ara hersey ust uste geldi anliyorum seni. Ama bu devran hep boyle gitmez her gecenin sabahi vardir. Elbet gececek bu gunler. Gurur duyacaksin kendinle gecmise bakinca ben neler atlattim diye. Evladin da tesekkur ederek sarilacak sana. Umutsuzluga dustugunde gelecek guzel gunleri dusun.

Birkaç ay annenizin yanında para biriktirip yeni bir eve çıkın. Siz de mental olarak normal değilsiniz gençken de niyetlenmissiniz çocuğunuz için bir doktora gidin sakinleştirici bisiler verir.

Dediğim gibi sığınma evi de geçici bı süreç 3 ayy 3 .sonra napicam .ben valizimi topladım kavga esnasında gidiyodum kapinin önüne geçti busefer annem eğer gidersen abime söylerim seni tüfekle öldürsün dedi.bende o oldurmezse ben öldurucem dedim.kardrdim beni odaya falan söktü yine kaldım yerimde
Şikâyetçi ol, uzaklaştırma kararı çıkart. Hatta kimlik değişimine başvur. Ya da madem çocuğunu babaannesine emanet edeceksen kısa bir süreliğine et. Düzenini kur sonra yanına al evladını. Ömür boyu annesinden ayrı kalacağına geçici bir müddet ayrı kalmış olur.
Intihardan önce o kadar çok yol var ki. Intihar en son çare bile değil:(

Hani sen güçlü, ne yaptığını bilen bir kadndın.. Şimdi kendine gel ve tekrar o kadın olduğunu hatırla.. Gerekerse çk o evden kadın sığınma evine git. İş bul ev tut yavrunla kendne sıfırdan bir hayat başla.. Ama asla intiharı düşünme.. Yavrunun sana ihtyacı var..

Kusura bakma bu konuda hiç nazik olamaıcam.
Kendini öldürücek kadar büyük derdin ne ??Annen gibi anne olmak mı istiyorsun senin yaşadıklarını evladına mı yaşatacaksın toparlan kendine gel artık tek değilsin sana emanet edilmiş bir evladın var ona bakmakla yükümlüsün. Kendini öldürüp bencilce hareket edemezsin.

Dayanamıyorum ben artık herkez üstüme geliyor . başta annem .cocuguma gelecek kurmaya çalışıyorum ayaklarımın üstünde durmaya çalışıyorum ama hersekil beni dibe dibe cokturuyor ..ben bişi yapmadım gerçekten .hastaneye gidelim dedim sakinleştirici versinler sana bende iş aricam o sırada dedim .eline geçen herşeyi bana fırlattı.bekarken iki defa intihar ettim bu kadın yüzünden ama başaramadım .bu sefer basaricam sanki hiç olmamışim gibi...
Çok düşündüm bunu yapmayi çocuğuma kıyamadım,şuan yüzümü kendine çeviriyor anne anne diyor.anliyor bisilerin ters gittiğini .ben çok kötüyüm gerçekten .köşeye sıkışmış gibiyim.bi yandan çocuğum nolucak diye endişeleniyorum bı yandan intihar etmek istiyorum kıyamıyorum ona .dibi goruyorum artık .napicami şaşırdım kaldım .kafam çok karisik
Baban intihar etti kaybettik. Daha önce 2 kere daha yapmıştı ama kurtulmak istemişti. Sizin için yaşıcam demişti. Sonuncusunda bi gün sonra bulundu kurtulmak istemediği belliydi. Yaşadığım o şoku anlatamam. Evlendim torunu oldu hiç birini göremedi. Kızım fotoğraftan tanıyo dedesini. Ne olursa olsun çocuğunuz için yaşıcaksınız. Büyüdüğünde intihar ettiğinizi öğrendiğinde neler yaşıcak. Onu bırakıp gitmeye değer mi?

Kusura bakma bu konuda hiç nazik olamaıcam.
Kendini öldürücek kadar büyük derdin ne ??Annen gibi anne olmak mı istiyorsun senin yaşadıklarını evladına mı yaşatacaksın toparlan kendine gel artık tek değilsin sana emanet edilmiş bir evladın var ona bakmakla yükümlüsün. Kendini öldürüp bencilce hareket edemezsin.
Yapmicam.zaten.ofkeyle söyledim.ben onu annesiz birakmam

Hani sen güçlü, ne yaptığını bilen bir kadndın.. Şimdi kendine gel ve tekrar o kadın olduğunu hatırla.. Gerekerse çk o evden kadın sığınma evine git. İş bul ev tut yavrunla kendne sıfırdan bir hayat başla.. Ama asla intiharı düşünme.. Yavrunun sana ihtyacı var..
Hatirladim asla oğlumu yanlız birakmicam.ben onun için yaşıyorum ...mücadeleye devam

Baban intihar etti kaybettik. Daha önce 2 kere daha yapmıştı ama kurtulmak istemişti. Sizin için yaşıcam demişti. Sonuncusunda bi gün sonra bulundu kurtulmak istemediği belliydi. Yaşadığım o şoku anlatamam. Evlendim torunu oldu hiç birini göremedi. Kızım fotoğraftan tanıyo dedesini. Ne olursa olsun çocuğunuz için yaşıcaksınız. Büyüdüğünde intihar ettiğinizi öğrendiğinde neler yaşıcak. Onu bırakıp gitmeye değer mi?
Allah sabır versin size de çok üzüldüm gerçekten.ben oğlumu bırakip hicbiyere gitmicem

Hayır vermicem .o benim çocuğum ben bakicam ona .o bensiz yapamaz .daha geçenlerde babaannesi in yanındaydı anne anne diye tutturunca getirdiler
Yani bir ağalayacak iki ağlayacak, zamanla alışacak. Zor olsada dayanacaksınız, dayanmak zorundasınız. Çalışmadan geçen her vakit sizin için ziyan. Annenize güvenipte beklemeyin o normalleşecekte siz çalışacaksınız diye.

Back