Annesiz bırakmaya hakkınız da yok zaten ablacım, o bebek siz istediniz diye dünyaya geldi, şimdi ben yoruldum, ailemden, babandan, çevremden bunaldım, zorluklara senin için dahi katlanmıyorum benden bu kadar demeye hakkınız yok, babalarda çocukların hayatında rolmodeldir ama en çok anneleri örnek alır evlatlar, intihar ederseniz çocuğunuza başın sıkışınca benim gibi yap, öldür kendini mesajı vermek istiyorsanız, intihar ederek öldüğünüzü öğrendiğinde mezarınıza gelip anne beni minicikken öyle bir babanın, böyle bir anneannenin eline nasıl bıraktın senden nefret ediyorum demesini istiyorsanız buyurun kıyın canınıza.
Yurda veremem demişsiniz, ölürseniz babaanne anneanne de vefat ederse, bağımlı bir baba elinde sonu zaten yurda gitmek, belki sokaklarda yaşamak.
Kendinizi öldürürseniz o mezara yalnızca siz girmezsiniz, evladınızı da diri diri gömersiniz, evladımı mahvetmeye içim elveriyor diyebilecek misiniz?
Vazgeçmişsiniz ama bundan sonra bir daha asla böyle bir şey aklınızın ucuna dahi gelmesin diye yazıyorum, benim annem olsaydınız ve kendinizi öldürseydiniz sizi asla affetmezdim.
Sizin ne eşinize, ne kayınvalidenize, ne annenize karşı sorumluluğunuz yok, tek sorumlu olduğunuz kişi çocuğunuz, onun için gerekirse merdiven silin, sırtınızda taş taşıyın ama pes etmeyin, herkese kulak tıkayın ve çoçuğunuzun geleceğini inşa edin.