• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çoçugu kaynanama teslim edicem sonra da kendimi öldürücem

Lütfen sakin ol bi elini yüzünü yıka bi serin su ic bikaç dk gözlerini kapa
Onun senden baska kimsesi yok sana muhtac kendine yazık etsen o sensiz ne yapar onu düşün

Kizlar mujdemi isterim :)) özellikle seni etiketlicem darkmore darkmore tekstil işine girdim yine yarın iş başı yapıyorum
Hem de tekstil ;) harika haber. Hadi insallah her sey yoluna girecek. Ayni sehirde olsaydik size ilk ben yardimci olmaya calisacaktim. Nasip yine tekstilden cikmis size ;) hayirli ugurlu olsun

kul bunalmadan hızır yetişmezmiş. çok sevindim karpuz. rabbim darda olan herkesi feraha çıkarsın. yaşın çok genç, hayata bir yerden tutunmak zorundasın. fırsatlarını iyi değerlendir, evladınla kendine küçücük bir dünya kur. bugünler geçecek, hep böyle düşün.

Dayanamıyorum ben artık herkez üstüme geliyor . başta annem .cocuguma gelecek kurmaya çalışıyorum ayaklarımın üstünde durmaya çalışıyorum ama hersekil beni dibe dibe cokturuyor ..ben bişi yapmadım gerçekten .hastaneye gidelim dedim sakinleştirici versinler sana bende iş aricam o sırada dedim .eline geçen herşeyi bana fırlattı.bekarken iki defa intihar ettim bu kadın yüzünden ama başaramadım .bu sefer basaricam sanki hiç olmamışim gibi...
Çok düşündüm bunu yapmayi çocuğuma kıyamadım,şuan yüzümü kendine çeviriyor anne anne diyor.anliyor bisilerin ters gittiğini .ben çok kötüyüm gerçekten .köşeye sıkışmış gibiyim.bi yandan çocuğum nolucak diye endişeleniyorum bı yandan intihar etmek istiyorum kıyamıyorum ona .dibi goruyorum artık .napicami şaşırdım kaldım .kafam çok karisik

Herkese selam bugun topluklarim şişti iş bakmaya çıktım ve buldum tekstilde ise başlıyorum yarın .annemide fazla gormucem artık Sesbellas Sesbellas .sende çok destek olsun bana senide etiketlemek istedim. :) Hepinize teşekkür ederim
Size böyle davranan anneniz el kadar sabiye ne yapmaz. Ölerek çocuğunuzu o kactiginiz annenizin ellerine mi teslim edeceksiniz. Yaşınız çok genç, bu günler geçecek.Kendinize gelin..Bir annenin çocuğuna karşı, hiçbir şartta hayata karşı zayıf olmaya hakkı yok bana göre. Annelik size bu gücü saglayacaktir. Annenizden bir şekilde uzaklaşın ama mutlaka ,yavrunuzla yola devam edin. Hakkinizda en güzeli olsun.

Size böyle davranan anneniz el kadar sabiye ne yapmaz. Ölerek çocuğunuzu o kactiginiz annenizin ellerine mi teslim edeceksiniz. Yaşınız çok genç, bu günler geçecek.Kendinize gelin..Bir annenin çocuğuna karşı, hiçbir şartta hayata karşı zayıf olmaya hakkı yok bana göre. Annelik size bu gücü saglayacaktir. Annenizden bir şekilde uzaklaşın ama mutlaka ,yavrunuzla yola devam edin. Hakkinizda en güzeli olsun.
Saolun yarın ise başlıyorum annem çocuğumu sever .dikkat eder o konuda hassas oldugumu bilir benim.

Dayanamıyorum ben artık herkez üstüme geliyor . başta annem .cocuguma gelecek kurmaya çalışıyorum ayaklarımın üstünde durmaya çalışıyorum ama hersekil beni dibe dibe cokturuyor ..ben bişi yapmadım gerçekten .hastaneye gidelim dedim sakinleştirici versinler sana bende iş aricam o sırada dedim .eline geçen herşeyi bana fırlattı.bekarken iki defa intihar ettim bu kadın yüzünden ama başaramadım .bu sefer basaricam sanki hiç olmamışim gibi...
Çok düşündüm bunu yapmayi çocuğuma kıyamadım,şuan yüzümü kendine çeviriyor anne anne diyor.anliyor bisilerin ters gittiğini .ben çok kötüyüm gerçekten .köşeye sıkışmış gibiyim.bi yandan çocuğum nolucak diye endişeleniyorum bı yandan intihar etmek istiyorum kıyamıyorum ona .dibi goruyorum artık .napicami şaşırdım kaldım .kafam çok karisik

Herkese selam bugun topluklarim şişti iş bakmaya çıktım ve buldum tekstilde ise başlıyorum yarın .annemide fazla gormucem artık Sesbellas Sesbellas .sende çok destek olsun bana senide etiketlemek istedim. :) Hepinize teşekkür ederim
Adiniza sevindim... sacma sapan seyler için kendi canınıza kıymayın. Hayat bir yolunu bulup düzene girer siz yeterki isteyin. Bir cocugu annesiz birakmak çok büyük bir ceza. Lutfen hayatinizda ne olursa olsun intihari cikarin aklınızdan. Hayat bu kadar basit sonlanamaz. Yasayip goreceksiniz her yagmurun bir güneşi olur. Kendinize yazık etmeyin. Allah yardimciniz olsun

Çocuğunuzu düsünün lütfen.Sız kurtulursunuz annenizden,anneniz de sizden kurtulur ama o çocuk her daim itilir kakilir geride kalanlar tarafindan.O istemedi dunyaya gelmeyi ,siz getirdiniz dunyaya onu.Unutmayin hepimizin hayatta sinavlari var.Sizin de bu.Cocugunuzla birbirinize tutunun ,toparlanip guzel bir hayat kurun.Saglikla guzel kapilar açilsin ikinizinde önünde🤲🤲🤲

Back