- 12 Temmuz 2006
- 56.334
- 216.799
- 1.223
- 52
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
Bütün paran annenin olmasın, biraz aklını başına toplar mısın ablacım? Senin bir çocuğun var, ona gelecek kurmak zorundasın, bu çocuk 1-2 yıl sonra anaokuluna başlar, senin de onun da ihtiyaçları olur olacak, maaşını annene verirsen ihtiyacın olduğunda sana verecek mi sanıyorsun?Yok abla şuan zaten mantıklı düşününce Kaynanalar ben 2. Buçuk aydır burdayım bı ihtiyacıniz varmı diye sormadılar .oglumami bakicaklat sanki onlarda bitek sevmeye var hepsi bukadar .aklima tüküreyim.boyle bişi yapsaydim oğlum ortada kalırdı.gercekten insan ince düşününce neyin noldunu anlıyor.ben zaten şimdide faturalara yardım ediyorum abla .devletten elektrik desteği var 70 TL kimlik gösteri yorum.o şekil ödeme yapıyorum annemlerin faturasını.mutfak ihtiyacınıda karşılarim sıkıntı değil .yeterki ev içinde huzur olsun
Bütün param annemin olsun
Maaşı annen alınca huzurun olacak mı? Hayır, biraz dişli ol, dişini göster kimse seni o evden atamaz, o evde yaşıyorsun diye laf söyleyemez, çalış, paranı biriktirir, evladınla yalnız yaşayabileceğiniz bir noktaya gelince kendine bir hayat kurarsınız, özür dilerim kaba kaçacak ama azıcık kendine gel diye yazıyorum, sen senelerdir kafana vurulup lokmanın alınmasına alışmışsın, 2 bağırana hemen pısıp alın her şey sizin olsun diyorsun, bunu annen yapmış susmuşsun, eşin yapmış susmuşsun, kayınvaliden yapmış susmuşsun, artık susma, evladın için susma, evladının rızkını annene dahi yedirme zira sen varsan, sen düşünürsen evladın iyi yaşar, sen yoksan ve sen düşünmezsen bir Allah'ın kulu da evladını düşünmez, bunu aklına böyle yerleştir rica ediyorum.