- 28 Kasım 2010
- 41.700
- 138.205
- 798
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
Esnafa falan sordunuz mu bulasik mutfak isleri icin eleman arayan olabilir. Anneniz para sever bir kadinsa aldigim paranin yarisini sana veririm deyin,biraz hos tutun. Ya deveyi gudeceksiniz ya da o diyardan gideceksiniz neticede. Bazi insanlar paraya dayanamaz. Gundelikcilik de yapabilirsiniz kimsenin haberi olmaz. 200 lira kazanirsiniz gunde. Yarisini annenize verseniz bakmaz mi cocuga? Ya da kendinizden kucuk kardesiniz veya baska bir akrabaniz yok mu? Care arayacaksiniz bulana kadar yapacak bir sey yok. Kaymakamliga ve mor catiya mutlaka basvurun. Cocugunuzu verebileceginiz kreslere is basvurusu yapin mutfak veya servis isleri icin. Bir anne istese dunyayi degistirir, siz de yapabilirsiniz.Kyinvalidemin kendi isyerleri .onlar hiçbiri kocada dahil benim çocuk var diye çalışmamı istemiyorlar.kocayla kavga esnasında calisicam senide ilgilendirmez çocuğuma gelecek kurucam demiştim.o bana çocuğu babasiz bıraktın şimdi de annesizmi bırakıyon diye bağırdı.yani calissamda gizli calisicam bi sure.kayinvalide çocuk olmasa zaten çalış derdi.ama çocuk var ya o bile isteme biliyorum.ama yardımcıda olmuyorlar.tamam çocuğu seviyor lar ama 2 buçuk aydır burdayım sadece birkere 200 TL verdiler .çocuk icin....devletin yardımı falan çıktı bide bana geçenlerde 500 yattı biarada 1000 yatmıştı.suan onunla idare ediyoruz.annemlerde veriyor arada öyle geçiniyoruz simdilik.ha bide babası geçenlerde 100 TL koydu çocuğun cebine.isler durgun ben sana para veririm otur evinde dedi.sanada paranada ihtiyacım yok dedim.zorla parayı bıraktı gitti
Ben sizin yerinizde olsaydim baska bir sehirde siginmaya gider cocugu da yurda verirdim. İzimi kaybettirirdim. Ruh hastasi anneanneyle buyuyup psikolojisi sarsilacagina yurtta gelecegi guvende olur,memur kadrosu acilir buyudugunde. Siz de calisip kendinizi toplardiniz sonra cocugunuzu da alirdiniz geri. Bunlari yapmayacaginizi bildigim icin ilk paragrafi yazdim oneri olarak.