- 7 Ağustos 2017
- 9.922
- 36.794
- 548
- 29
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
-
İnsan değiller zaten o ayrı mevzu ben derinlere inersem varyaa ohoo.beni istemeye geldiklerinde siz kızı oğluma değil bana veriyosunuz biz sahip çıkarız gelinimize demişlerdi.mehirim olan altını bile yediler.bendekide kafa işte aptalım oğlumu bitek sevmeye varlar diye .oglumada sahip çıkarlar sanıyorum aptalım çünkü.dusundugumde hiçbir katkıları olmadı banada oglumada altinimin Üstünede yattılar.harbi ahmaklık var bende ya .Kusura bakma da Önce insan olsunlar seni bu halinle sahipsiz bırakmışlar daha ne olsun
Sakin yapma güclü ol cocugun icin hersey gelir gecer ama cocugunu tek birakma sakin yapma o ne yapacak sensiz sen annene kizip caresizlik diyip intihar edecen ama sende annen kadar egoist olursun ozaman cocugunu düsün gerisini boswer kadin siginmaya git is bul calisir gecinirsin allah kimseyi vicdansizin eline birakmasinDayanamıyorum ben artık herkez üstüme geliyor . başta annem .cocuguma gelecek kurmaya çalışıyorum ayaklarımın üstünde durmaya çalışıyorum ama hersekil beni dibe dibe cokturuyor ..ben bişi yapmadım gerçekten .hastaneye gidelim dedim sakinleştirici versinler sana bende iş aricam o sırada dedim .eline geçen herşeyi bana fırlattı.bekarken iki defa intihar ettim bu kadın yüzünden ama başaramadım .bu sefer basaricam sanki hiç olmamışim gibi...
Çok düşündüm bunu yapmayi çocuğuma kıyamadım,şuan yüzümü kendine çeviriyor anne anne diyor.anliyor bisilerin ters gittiğini .ben çok kötüyüm gerçekten .köşeye sıkışmış gibiyim.bi yandan çocuğum nolucak diye endişeleniyorum bı yandan intihar etmek istiyorum kıyamıyorum ona .dibi goruyorum artık .napicami şaşırdım kaldım .kafam çok karisik
Sakin sakin yapmaKıyamıyorum gerçekten oğluma kıyamıyorum .ama annem en son bana bunu yaptirticak diye çok korkuyorum
Haklısın abla benim oglumdan oglumunda benden başka kimsesi yok .biz herşeyin üstesinden gelecegiz oğlumla .az önce oglumdan özür diledim sarıldım öptüm .mücadeleye devam yılmak yokAnnesiz bırakmaya hakkınız da yok zaten ablacım, o bebek siz istediniz diye dünyaya geldi, şimdi ben yoruldum, ailemden, babandan, çevremden bunaldım, zorluklara senin için dahi katlanmıyorum benden bu kadar demeye hakkınız yok, babalarda çocukların hayatında rolmodeldir ama en çok anneleri örnek alır evlatlar, intihar ederseniz çocuğunuza başın sıkışınca benim gibi yap, öldür kendini mesajı vermek istiyorsanız, intihar ederek öldüğünüzü öğrendiğinde mezarınıza gelip anne beni minicikken öyle bir babanın, böyle bir anneannenin eline nasıl bıraktın senden nefret ediyorum demesini istiyorsanız buyurun kıyın canınıza.
Yurda veremem demişsiniz, ölürseniz babaanne anneanne de vefat ederse, bağımlı bir baba elinde sonu zaten yurda gitmek, belki sokaklarda yaşamak.
Kendinizi öldürürseniz o mezara yalnızca siz girmezsiniz, evladınızı da diri diri gömersiniz, evladımı mahvetmeye içim elveriyor diyebilecek misiniz?
Vazgeçmişsiniz ama bundan sonra bir daha asla böyle bir şey aklınızın ucuna dahi gelmesin diye yazıyorum, benim annem olsaydınız ve kendinizi öldürseydiniz sizi asla affetmezdim.
Sizin ne eşinize, ne kayınvalidenize, ne annenize karşı sorumluluğunuz yok, tek sorumlu olduğunuz kişi çocuğunuz, onun için gerekirse merdiven silin, sırtınızda taş taşıyın ama pes etmeyin, herkese kulak tıkayın ve çoçuğunuzun geleceğini inşa edin.
Amin öyle bişi yapmicam bı anlık öfkeye geldim .ben oğluma sahip cikicam .benden başka kimse çıkmaz onu anladım.oglumla güzel günler bizi bekliyorSakin yapma güclü ol cocugun icin hersey gelir gecer ama cocugunu tek birakma sakin yapma o ne yapacak sensiz sen annene kizip caresizlik diyip intihar edecen ama sende annen kadar egoist olursun ozaman cocugunu düsün gerisini boswer kadin siginmaya git is bul calisir gecinirsin allah kimseyi vicdansizin eline birakmasin
Gerçekten bende bunu okuyunca sinir oluyorum ne güzel açıklamışsınız. Asgari ücretle girdiği bir işle nasıl hemen idare edecek kadıncağız. Bunu kimse düşünmüyor hemen iş bul ayrı eve çık. Tamam.O kadar kolaydı zaten. İnsanlar hemen 10 bin maaşla işe başlayıp çocuğunu mükemmel kreşlere verebiliyor. Lütfen biraz matematik.
Kira 1000
Kreş 2000
Faturalar 500
Mutfak 1000 desek bir de depozito ev eşyası falan en az 10 bin lazım konu sahibine. İş olsa zaten çalışacak konu sahibi. Biraz empati lütfen.
Annem okadar değişken bı kadın ki bazen pişman olduğu bu goruyorum hissediyorum bazende kadına şeytan çarpıyor sanki bişiler oluyor.ofkesini bana kusuyor..ben oğlumu bu dünyada yanlız birakmicam .Aman ha sakın! Siz giderseniz çocuğunuz annenizin eline bırakmış olacaksınız. Kendi yaşadıklarınızı çocuğunuza yaşatacaksınız. Sizin olmayışınız ayrı travma yaratacak çocukta. Sadece kendinizi düşünemezsiniz siz bir annesiniz. Belli ki annenizin psikolojik sorunları var. Tedavi durumu nasıl bilemiyorum o konuyu ama çocuğunuzu alın ve ayrılın annenizden. Nasıl bir zorluk olursa olsun intihar etmenizden çok daha iyi olacaktır.
Aaa bu sözü bilir ve çok severim..yapmicam öyle bişi ben oğluma kiyamamki zaten nasıl onu annesiz bırakirim.bi öfkeyle söyledim işte .özür diledim sarıldım bidaha böyle şeyler soylemicem.sipam yanağını uzatıyor şimdi ben öpeyim diye kurban olurum ona ben o benim herşeyimÇıkar aklından bunu ne şimdi ne de sonra sakın bir daha düşünme.
Öldün gittin peki ya sonrası ?
Çocugunu düşünüyor musun ne olacak hali ahvali diye ?
Bir ömür boyu senden nefret edecek.
Etme kuzum.
Kendi canından ziyade evladının canına kıyarsın.
Sil kafandan bu düşünceleri.
Şunu oku ;
Düzenim bozulur, hayatım alt üst olur diye, endişe etme. Nereden biliyorsun hayatın altının üstünden daha iyi olmayacağını?” Şems-i Tebrizi
Çok teşekkür ederim gerçekten her canım sıkkın olduğunda burası bana okadar iyi geliyor ki anlatamamAyrıca bak burasını tanıdığın, bildiğin için çok şanlısın.
Gel buraya kus içini.
Bizler sana omuz veririz.
Kıyamam size.Aaa bu sözü bilir ve çok severim..yapmicam öyle bişi ben oğluma kiyamamki zaten nasıl onu annesiz bırakirim.bi öfkeyle söyledim işte .özür diledim sarıldım bidaha böyle şeyler soylemicem.sipam yanağını uzatıyor şimdi ben öpeyim diye kurban olurum ona ben o benim herşeyim
Size de bu yakışır, evlat olduğunuzu, biriyle evli olduğunuzu vs her şeyi bir kenara bırakın, siz bir annesiniz ve size ihtiyacı olan bir evladınız var, bizim toplumumuzda anne güçlüdür, evlatlarını koruyup kollayandır, onları gerekirse babasından dahi koruyandır, size bir şey olsa o çocuk otomatikman babaya verilecek, eee sonra? Görümceleriniz gibi okuyup iyi bir hayatı olacağını mı sanıyorsunuz? Hayal bunlar.Haklısın abla benim oglumdan oglumunda benden başka kimsesi yok .biz herşeyin üstesinden gelecegiz oğlumla .az önce oglumdan özür diledim sarıldım öptüm .mücadeleye devam yılmak yok
Yok abla şuan zaten mantıklı düşününce Kaynanalar ben 2. Buçuk aydır burdayım bı ihtiyacıniz varmı diye sormadılar .oglumami bakicaklat sanki onlarda bitek sevmeye var hepsi bukadar .aklima tüküreyim.boyle bişi yapsaydim oğlum ortada kalırdı.gercekten insan ince düşününce neyin noldunu anlıyor.ben zaten şimdide faturalara yardım ediyorum abla .devletten elektrik desteği var 70 TL kimlik gösteri yorum.o şekil ödeme yapıyorum annemlerin faturasını.mutfak ihtiyacınıda karşılarim sıkıntı değil .yeterki ev içinde huzur olsunSize de bu yakışır, evlat olduğunuzu, biriyle evli olduğunuzu vs her şeyi bir kenara bırakın, siz bir annesiniz ve size ihtiyacı olan bir evladınız var, bizim toplumumuzda anne güçlüdür, evlatlarını koruyup kollayandır, onları gerekirse babasından dahi koruyandır, size bir şey olsa o çocuk otomatikman babaya verilecek, eee sonra? Görümceleriniz gibi okuyup iyi bir hayatı olacağını mı sanıyorsunuz? Hayal bunlar.
Sizden çok daha fazla derdi olan birçok anne bir tanede değil 5-6 tane çocuğu için mücadele etmişse siz de yapabilirsiniz, biraz sabır ve azim lazım, hemen 2-3 ayda pes ederseniz olmaz, işe girerseniz paranızı da annenize vermeyin, mutfak alışverişine veya faturalara yardım edersiniz ama hepsi o kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?