Çoçugu kaynanama teslim edicem sonra da kendimi öldürücem

Asicam asicam asicam.ben oğlumu annesiz birakmicam .öfkem büyük ondan böyle düşündüm benim oğlum annesiz büyümucek ben ona sahip cikicam
Sizin gibi insanlar ya gördüğünü yapıp çocuğuna kendi annesi gibi berbat anne oluyor ya da ne çektiğini unutmadan kendi annesine benzemeyip mükemmel anne oluyor. Siz çok iyi bir annesiniz. Hangi şehirde yaşıyorsunuz bilmiyorum ama yardım edecek sivil toplum örgütü vs yol mu acaba ahbap gibi. Eşiniz adam değil orası kesin ama kv bakmaz mi çocuğa siz çalışırken. Ona emanet etmeyi düşünüyorsunuz ya belki çok kötü bir insan değildir.

Gerçekten değmez. Sürekli kafamda neden soruları. Neden yaptı ne derdi vardı da çıkamadı içinden. Kimse için hayatınızdan çocuğunuzdan vazgeçmeye değmez.
O sorular bigün biter mi acaba benim kuzenimde 1 sene olacak intihar etti, 27 yaşında bekar memurdu hayat doluydu çocukluğum gençliğim hep birlikte geçti kardeşim yerindeydi yaşadığımız o yıkım hiçbişeye benzemiyo 1 yıldır yerdemi gökdemiyiz belli değil teyzem yaşamıyo sayılır Allah hepimize sabır versin neden diye sorup duruyoruz herkes birbirine nasıl derdi vardı biz çözüm bulamadık diye herkes kendini suçluyo mektup varmış ama savcılık el koymuş

Bilmiyorum ki ....
Kayınvalide beni günahı kadar sevmez bunu net bilirim kavgalarimiza oldu.ama çocuğumu sever düşkündür ona . çalışmasa zaten ilk emanet edecegim kişi kayınvalidem olur.ama oda calisiyor ...yoksa bende çok isterdim onun bakmasını

Gerçekten değmez. Sürekli kafamda neden soruları. Neden yaptı ne derdi vardı da çıkamadı içinden. Kimse için hayatınızdan çocuğunuzdan vazgeçmeye değmez.
Haklısınız.ben daha banyodayken anne diye oda oda dolaşıyor ben bu kötülüğü oğluma yapamam.allahbqnada bı çıkış kapısı gösterir elbet gecicek bu gunler

Yani belli degilmi.neden intihar ettiği mektubu okumadinizmi

Karpuz saçmalama bırak kim ne hali varsa görsün evladına sarıl yanmış yikilimis umrunda olmasin lütfen aklından böyle kötü şeyler geçirme zor bı dönem sadece geçecek hepsi bir süreç

Peki kvnize sordunuz mu cevresinde veya ailesinde cocuk bakabilecek kimse var mi diye? Ya da kvniz kac lira maasla calisiyor,sigortasi var mi? Ufak bir meblag karsiligi ve sigortasiz calisiyorsa ciksin isten torununa baksin siz calisip kvnizin sigortasini odeyin mesela.

Velim kendini oldurdugunde eşinin iş yerinden çalıştığım okulu aradılar ve öğle yemeği için kesinlikle çocuğunu eve gondermememizi söylediler.Olay yeri inceleme,rahmetlinin naaşı hala evin salonunun içindeydi..o zaman biri anasinifinda biri ilkokulda olan çocuklarını alıp bir komşularının evine götürduler ve "annen hastalandı doktora gitti " dediler. Rehberlik öğretmeni olarak çocuklara durumu benim söylememi istendi..böyle bir şey çocuğa nasıl söylenir?Gittim çocukların misafir olduğu eve dondum kaldim..ağzımdan ne birşey çıkıyor ne kolumu kaldırıp saçlarını oksayabiliyorum..oylece izledim onlari. Cocuklar ev sahibinin çocukları ile biraz oyun oynuyorlar sonra kapı calininca "annem geldi " diye kapiya koşuyorlar ..tek tek insanların yuzunu inceleyip yolunda gitmeyen şeyin ne olduğuna yönelik bir ip ucu ariyorlardi Ben ilk defa bir ölüden nefret ettim ..çocuklarına yaşattıgi ve ileride yaşatacaklari için !! Çocuklarının asla yasayamayacagi şeyler ve buna o sebep olduğu için bir ölüden nefret ettim..onlara böyle bir aile mirası bıraktığı için ..son görüşüm oldu onları..geçen haftalarda düşündüm onu ...canına kiydigi aydi ..6 yıl olmuş

Kyinvalidemin kendi isyerleri .onlar hiçbiri kocada dahil benim çocuk var diye çalışmamı istemiyorlar.kocayla kavga esnasında calisicam senide ilgilendirmez çocuğuma gelecek kurucam demiştim.o bana çocuğu babasiz bıraktın şimdi de annesizmi bırakıyon diye bağırdı.yani calissamda gizli calisicam bi sure.kayinvalide çocuk olmasa zaten çalış derdi.ama çocuk var ya o bile isteme biliyorum.ama yardımcıda olmuyorlar.tamam çocuğu seviyor lar ama 2 buçuk aydır burdayım sadece birkere 200 TL verdiler .çocuk icin....devletin yardımı falan çıktı bide bana geçenlerde 500 yattı biarada 1000 yatmıştı.suan onunla idare ediyoruz.annemlerde veriyor arada öyle geçiniyoruz simdilik.ha bide babası geçenlerde 100 TL koydu çocuğun cebine.isler durgun ben sana para veririm otur evinde dedi.sanada paranada ihtiyacım yok dedim.zorla parayı bıraktı gitti

Geçmiş konularını cok bilmiyorum ama esinden ayrıldın mı? Eger ayrıldıysaniz yinede ondan yardim isteyebilirsin nihayetinde çocuğunun babası. Bebek kac yaşında? Belki bebeği gunduzleri babaannesine bırakıp siz çalışabilirsiniz. Hem böylece bir kac ay icinde o evden kurtulur kendi hayatına bakarsın. Ölüm hic birseyin sonu değil. Geride kalan bebeğin nolcak hic düşündün mü?

Size hep denk gelirim ve her yorumunuzu begenerek okurum. Ilk defa bir yorumunuzu okuduguma pisman oldum. Bagira bagira agliyorum. Konu sahibi de okusun bunu. Icim bagrim yandi yandi parcalandi

oncelikle intiharı cıkar aklından ve bu dunya da inan bu konuda tek dgilsin. Cok yakın bir arkadasımın annesinin kıza neler yaptıgını burda anlatsam roman olur. Bebegını dusun lutfen kımse ana gibi olamaz kimse ona senin gibi ne can olur ne canan ne yar olur ne yaren sakın sakın yazık o yavrucagın gunahına girmepsıkologa gıt bak bi zaman sonra helekı o miniğin buyudu gunu ayaklandıgını okullu oldugunu seninle sohbet ettıgı gunleri gordugunde ıyıki de yapmamışım akıllı davranmışım diyeceksin.

Yok yapmicam asla .cocuguma bu kötülüğü yapmicam

Merhaba , bir üye devletin boşanmış kadınlar için kreş desteği var yazmış. Tüm yorumları okudum gördünüz mü anlayabilmek icin ama o mesaja cevap vermemissiniz. Bunu bir araştırsanız mı? Hem kreşte is bulsanız hem de kreş yardımına başvursanız harika olur. Çocuğunuz yanınızda çalışırsınız. Devlet yarısını karşılaşa ayda bin lira size masrafı olur kreşin. Zaten iki yıl sonra hemen ücretsiz anaokuluna alırsınız. Asgari ücretle 1+1 ev bulsanız geri kalanla gecinirsiniz. Eşinizle ayrıldıysanız nafaka vermiyor mu çocuğu için?

Bir ara bende çıkış kapıyı görmediğim için intihar etmeye düşündüm yalan yok. Ama o zaman bekardim ve çocuklarım yoktu. Anladığım kadarıyla çevreniz toksik ve size gereken desteği vermiyor. Öncelikle onlardan uzaklasmanin yollarını arayın. İnanın bende onlardan uzaklastikca ve araya mesafe koydukca iyilesmeye basladim. Insan zaten hayatla uğraşıyor, böyle insanlar sizi dediğiniz gibi asaya çekiyor birde. Bu biraz zaman alacaktır. Sabretmeniz lazim. Ama bütün enerjinizi cocugunuza ve yeni hayatınıza adayın. Annenizden pek hayır yok. Belli ki problemli. Mümkün olduğunca mesafeli olun. Her anne olan, anne olmuyor aslında. Canınız sıkıldıkca burda konu açın bizimle de konuşun. Konuşacak biri olmadığı da üzüyor çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…