• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çoçugu kaynanama teslim edicem sonra da kendimi öldürücem

Yemin ediyorum öyle yapmaya çalışıyorum.benum bı çocuğum var 24 yaşındayim .ne dedim bende bukadar şeyi yapıyor.dun güldüm diye senin gülmenden nefret ediyorum dedi ya

annen çocuk sahibi olmayı, onun sorumluluğu almayı becerememiş beceriksiz bir kadın. şu an intiharı değerlendirmen seni çocuğunun gözünde ondan farksız kılar. kendi kendine bakamayacak bir çocuğa sahipsin, ondan sen sorumlusun. ne olursa olsun onun sorumluluğunu almalısın. biraz daha anlatın, konuşalım, çözüm bulmayı deneyelim.

İntihar edince de ayrılmış olacaktınız. Şimdi çocuğunuza bakmayanlar siz ölünce de bakmayacaktı. İş bulmanız için de birinin çocuğunuza bakması gerekiyor. Siz bir bulaşık yıkarken 1 saat bakmayanlar tüm gün, tüm ay bakacak mı? Sizden para istemeyecek mi? Nasıl para biriktirip çıkacaksınız evden? Bence yine tutarsızsınız ve pişman olacaksınız yapamayacaksınız.
Neyi yapamicam.para veririm anneme yeterki sussun bize karışmasin.annem bana biara bişi demişti senle baban para biriktirin arsa alıp ev yapın ayrı yaşayın demişti.hala o sözündemi bilmiyorum ama bunuda yapabiliriz .ailemin durumu çok kötü dgil.babamda aynısını dedi ortaklaşa arsa alalım dedi

annen çocuk sahibi olmayı, onun sorumluluğu almayı becerememiş beceriksiz bir kadın. şu an intiharı değerlendirmen seni çocuğunun gözünde ondan farksız kılar. kendi kendine bakamayacak bir çocuğa sahipsin, ondan sen sorumlusun. ne olursa olsun onun sorumluluğunu almalısın. biraz daha anlatın, konuşalım, çözüm bulmayı deneyelim.
Yok ben intihar etmicem çok düşündüm ama yapmicam bunu .ben oğluma sahip cikicam oglumu buyutucem okutucam .onu bu dünyada yanlız bırakmicam.hicbisi oglumdan önemli degil

Bir an önce iş bulur çocuğunuzla ikinize ait bir hayat kurarsınız umarım. İş bulana kadar devletimizden ya da diğer yardım kuruluşlarından nasıl bir yardım alabilirsiniz bir araştırın ve lütfen aklınıza kötü şeyler getirmeyin :( Her darlığın sonu ferah. Bunu aklınızdan geçirdiğiniz için kendinize güleceğiniz günler hemen gelsin inşallah. İnanın ömrümüz öyle değerli ki, hastalıktan ağrıdan kırılan insanlar bir güne daha uyanmak için sabahtan akşama kadar içlerini dışlarına çıkaran tedaviler görüyorlar. Oysa siz gençsiniz, sağlıklısınız Allah size bir evlat vermiş. Her şey düzelir, yeter ki biraz sabır

Bir an önce iş bulur çocuğunuzla ikinize ait bir hayat kurarsınız umarım. İş bulana kadar devletimizden ya da diğer yardım kuruluşlarından nasıl bir yardım alabilirsiniz bir araştırın ve lütfen aklınıza kötü şeyler getirmeyin :KK43: Her darlığın sonu ferah. Bunu aklınızdan geçirdiğiniz için kendinize güleceğiniz günler hemen gelsin inşallah. İnanın ömrümüz öyle değerli ki, hastalıktan ağrıdan kırılan insanlar bir güne daha uyanmak için sabahtan akşama kadar içlerini dışlarına çıkaran tedaviler görüyorlar. Oysa siz gençsiniz, sağlıklısınız Allah size bir evlat vermiş. Her şey düzelir, yeter ki biraz sabır
Haklısınız ben biran önce işe giricem .biticek bu işkence .annem oğlumu sever de benimle sorunu var işte .

Allah varsa hersey var sabret kardesim Allah kendini oldurenlerin yuzune kiyamette bakmayacak cennetine almayacak evladına da acı sen kadar kimse sevmeyecek çünki onu

Haklısınız ben biran önce işe giricem .biticek bu işkence .annem oğlumu sever de benimle sorunu var işte .
Çocuk korkuyor annecim ben seni çok seviyorum biz sana sığındık zaten zor durumdayım bana neden böyle yapıyorsun diye güzellikle konuşun yumuşar belki?

Çocuk korkuyor annecim ben seni çok seviyorum biz sana sığındık zaten zor durumdayım bana neden böyle yapıyorsun diye güzellikle konuşun yumuşar belki?
Ayy hayır .benimle konuşmasın hernlafi beni çileden çıkarıyor .anneme gülsem bile niye guluyosun senin gülmenden nefret ediyorum diyor .daha çok canımı sikmasina izin vermicem.kurban olurim banyoya girdim bak şimdi anne anne diye sesleniyor gittimi sanıyor .

Pandemi döneminde çocuk bakıcısı sıkıntısı yaşayan insanlar çok fazla.Bakıcı bulamıyor millet.Kendinize bu tür bir iş bulabilirsiniz.Yakınınızdaki hastane,resmi kurum gibi yerlere tanıdıklarınız varsa haber salın.Tanıdığınız yoksa bile gidin not bırakın.İllaki bir geri dönüş alırsınız.Bir yerlerden başlayın.

Pandemi döneminde çocuk bakıcısı sıkıntısı yaşayan insanlar çok fazla.Bakıcı bulamıyor millet.Kendinize bu tür bir iş bulabilirsiniz.Yakınınızdaki hastane,resmi kurum gibi yerlere tanıdıklarınız varsa haber salın.Tanıdığınız yoksa bile gidin not bırakın.İllaki bir geri dönüş alırsınız.Bir yerlerden başlayın.
Birazdan kardeşimle iş bakmaya cikicam

Ayy hayır .benimle konuşmasın hernlafi beni çileden çıkarıyor .anneme gülsem bile niye guluyosun senin gülmenden nefret ediyorum diyor .daha çok canımı sikmasina izin vermicem.kurban olurim banyoya girdim bak şimdi anne anne diye sesleniyor gittimi sanıyor .
👶🏻 Tamam siz sinirlerinizi bozmayın öyleyse güzelce bebeğinizle ilgilenin :) size çok mutlu bir hayat diliyorum. Bakın bebeğiniz banyoya gittiğinizde geçen o kısa sürede bile size çok muhtaç sakın onu bırakmayın olur mu 🙏

👶🏻 Tamam siz sinirlerinizi bozmayın öyleyse güzelce bebeğinizle ilgilenin :) size çok mutlu bir hayat diliyorum. Bakın bebeğiniz banyoya gittiğinizde geçen o kısa sürede bile size çok muhtaç sakın onu bırakmayın olur mu 🙏
Asla asla bırakmam o benim herşeyim bırakmam ki onu ♥️♥️ desteğiniz için teşekkür ederim buaradq

Back