- 15 Şubat 2013
- 24.329
- 91.356
-
- Konu Sahibi 3gunlukdunya
Aynen valla, ben de raziyim1.63 olsa daha ne isterim.kadında ideal boy bence
Ben keşke az daha uzassa da 168 olsa diyorum hehe1.63 olsa daha ne isterim.kadında ideal boy bence
Havalara girmis, alalim bu arkadaşı burdan bxbxbdbBen keşke az daha uzassa da 168 olsa diyorum hehe
İğneyi olma sebebi , ergenliği geciktirmek için miydi
Size LHRH yapıldı mı
Kemik yaşı normal mi çıktı fazla mı
Ergenl8gi geciktirmek icin iğne oluyoruz..2 aydır iğne oluyor...kemik yaşı 2 yaş büyük çıktı.. lhrh testide yapıldı.. göğüs muyanesi elle yapılıyor.. koltuk altına ve genital bölgeye bakiliyorKız mı ?
Göğüs sertliği kontrolü el muayenesiyle mi , farklı bir şekilde mi oluyor
olur ama fazla değil yukarı doğru uzansın evde kapının üstüne mesela.Acaba basket ya da voleybolun uzamada etkisi olur mu ?
Nerden bilelim size insan gibi kaç yaşında deniyor cvp yokNe güzel senaryo yazmışsınız . Bravo
Ben çocuğumu doktora götürdüm , bilir bilmeden yazmış olmak için yazmayın
Hahaha.Havalara girmis, alalim bu arkadaşı burdan bxbxbdb
boşver.biz bize konuşuyoruz şurada.bak ben yaşına ayına kadar yazdım ayolllNerden bilelim size insan gibi kaç yaşında deniyor cvp yok
Yavrum uzar senin bebeolur ama fazla değil yukarı doğru uzansın evde kapının üstüne mesela.
Ya ben kapinin ustune barfiks koydum, ilk denemede cocuk onla beraber yuzuztu uctu, ön 2 disi kirildi, hastanelik olduk, 2 sene sonra bi daha deneyelim dedik, nasi asiliyosa bu sefer cekic gibi kafasina indi, sen beni oldurmeye mi calisiyosun diye agliyo garibimolur ama fazla değil yukarı doğru uzansın evde kapının üstüne mesela.
155 çok kısa ama.ben bile 1.57 bodurum.ne alsam paçasını bazen de kolunu kısalttırıyorummdYavrum uzar senin bebe
155 olur.
Kadinin kalbine indircek hdhshYavrum uzar senin bebe
155 olur.
Ortak kaderimiz anacım bu.155 çok kısa ama.ben bile 1.57 bodurum.ne alsam paçasını bazen de kolunu kısalttırıyorumm
Yeğenim de 11 yaşında olmuş iğneyi bırakınca. 165 in üstündeymiş boyu sordum şimdi:)ceycey benimki regl iken 156 157 idi ölçümlerim hep farklı çıkıyordu
12 yaş 3 aylıkken oldu.
şimdi 14 yaşında 163 oldu.
155-160 arası olur ama ya :)Kadinin kalbine indircek hdhsh
ne güzel dedinn aynen kalbime inecektiiiKadinin kalbine indircek hdhsh
Basimiza ne geldiyse o barfiks yuzunden geldi ,zaten, olduruyodum cocugu gdhshsYeğenim de 11 yaşında olmuş iğneyi bırakınca. 165 in üstündeymiş boyu sordum şimdi:)
Sporun epey faydası oluyor birde barfiks demiri takabilirsiniz eve o da işe yarıyor.
Seninki daha ufak kuzum uzar o.ne güzel dedinn aynen kalbime inecektiii
Aa bizde var ben bile asılıyorum bu kilomlaYa ben kapinin ustune barfiks koydum, ilk denemede cocuk onla beraber yuzuztu uctu, ön 2 disi kirildi, hastanelik olduk, 2 sene sonra bi daha deneyelim dedik, nasi asiliyosa bu sefer cekic gibi kafasina indi, sen beni oldurmeye mi calisiyosun diye agliyo garibimbakma simdi gülüyorum ilkinde cok panik olmustum, babasi da cocugun boyunu uzatcam diye agzini burnunu kirdin diye söylenir bi yandan