- 10 Ekim 2014
- 31.478
- 140.792
-
- Konu Sahibi 3gunlukdunya
Sülaleye göre en kısa kızlar biz kaldık.
Anne tarafım da baba tarafım da uzun.
14.5 yaşındaydım regl oldugumda.
Bence 165 in ustundekiler konudan ciksin bxhxhxhbit kadar ne kadar mesela?bit deyip de 165 üstüysen yolarım bakkk
Bilmiyorum kuzum ya kız kardeşimle ben hep ufak tefektik.e çok geç de olmuşsun ama boyun neden uzamadı ki?
bit kadar ne kadar mesela?bit deyip de 165 üstüysen yolarım bakkk
Ah bilseeeeem.Ben de 157 filandim bazen düz hesap 155 diyorum ya da bir bucuk metreniye boyle olduk biz.
aynıı bennn.kısayızz evet maalesefff.Yok ciddi mana da bir kadar.157
En kısanız benim.aynıı bennn.kısayızz evet maalesefff.
aa çekiliyor mu bir de?o yaşlılıkta menapoz sonrasın da bir de başlamıyor muydu?kız bende mi çektim acaba aklıma takıldı şimdi bakkEn kısanız benim.
Bir de bence ben çektim ya :)
Eskiden 155 idim artık 152 aklfjakfhaff
ben 1,75 im sayılır mıBence 165 in ustundekiler konudan ciksin bxhxhxh
Şuan çok sinirlendimboşver.biz bize konuşuyoruz şurada.bak ben yaşına ayına kadar yazdım ayolll
Ben çektim ceycey valla.aa çekiliyor mu bir de?o yaşlılıkta menapoz sonrasın da bir de başlamıyor muydu?kız bende mi çektim acaba aklıma takıldı şimdi bakk
atın bu zürafalarla yarışacak kadar boylu kadını konudannn.sinir oldummmben 1,75 im sayılır mı
eşim 1,87 falan bizden nasıl bir çocuk çıkacak merakla bekliyorum
Sen ultra defolben 1,75 im sayılır mı
eşim 1,87 falan bizden nasıl bir çocuk çıkacak merakla bekliyorum
Az yikan, islakken gunese cikma, ne diyon be hhkh, yas 80 civari mi teyze?En kısanız benim.
Bir de bence ben çektim ya :)
Eskiden 155 idim artık 152 aklfjakfhaff
38 AkldjdbNDAz yikan, islakken gunese cikma, ne diyon be hhkh, yas 80 civari mi teyze?
Ben hep götü yere yakin olandan korkulur, korkun ülen benden diye dolaniyorumBir de hep şu g... yere yakın olanın huyu fena olur gibi saçma sapan espilere maruz kaldım.
Açın döşünüzü ağlayacagım
tüm kısa kadınların kocası uzun nedense.38 AkldjdbND
Neyseki kocam uzun
Ah bilseeeeem.
Ama hakikaten çok değil ya 160 felan olmak isterdim :)