- 15 Şubat 2013
- 24.329
- 91.356
-
- Konu Sahibi 3gunlukdunya
Tam yerlestiremiyo muyum, siktiramiyo muyum anlamadim ki, decathlondan almistim, oraninkiler mi dandik acepAa bizde var ben bile asılıyorum bu kilomla
Benim oğlum kilolu biraz boyu kısa kalmasın diye onun için aldık zar zor tırmanıyor yavrumBasimiza ne geldiyse o barfiks yuzunden geldi ,zaten, olduruyodum cocugu gdhshs
benim kızda büyümeye bağlı bir hastalık var bu ay teşhiste kondu osgood schlatter adı.spor da yasak bir süre ağrısı var çünkü.büyüme durana dek sürebilirmiş.dizlik kullanacak devamlıKadinin kalbine indircek hdhsh
Ya bi sus155-160 arası olur ama ya :)
Bim malı bizimkiTam yerlestiremiyo muyum, siktiramiyo muyum anlamadim ki, decathlondan almistim, oraninkiler mi dandik acep
Oy kuzum çok geçmiş olsun.benim kızda büyümeye bağlı bir hastalık var bu ay teşhiste kondu osgood schlatter adı.spor da yasak bir süre ağrısı var çünkü.büyüme durana dek sürebilirmiş.dizlik kullanacak devamlı
combo vitamin veriyorummm.yok yok balık yağından d vitaminine c vitamininden multivitamine.kutu kutu şişe şişe aldım vallaSeninki daha ufak kuzum uzar o.
gamlı baykuş gibii kadınn.illa kısa yapacak bizim bebeleriYa bi sus
Biz montelemedik, vida gibi cevirip kendi kendine dondurup siktirdik, ay ondan mi habire kafasina iniyo cocuumunBim malı bizimkikapıya takmadık hole taktık biz duvara monteledi eşim matkapla
Balık hapını bende kullanıyorum ceyceyim.combo vitamin veriyorummm.yok yok balık yağından d vitaminine c vitamininden multivitamine.kutu kutu şişe şişe aldım valla
Özel degilse boylarınız ne ?
Ben 152 :)
Hiç belli olmuyor ama takma kafana yahu
Görümcemle eşi 160 165 arası.
Kızı 170 lerde, oglu 190 larda
Haahah ya kıyamam :)gamlı baykuş gibii kadınn.illa kısa yapacak bizim bebeleri
Ceyceyim gecmis olsunbenim kızda büyümeye bağlı bir hastalık var bu ay teşhiste kondu osgood schlatter adı.spor da yasak bir süre ağrısı var çünkü.büyüme durana dek sürebilirmiş.dizlik kullanacak devamlı
Monteleyin bence her ne kadar sıkıştırın yeter deselerdi yetmiyor.Biz montelemedik, vida gibi cevirip kendi kendine dondurup siktirdik, ay ondan mi habire kafasina iniyo cocuumun
Sülaleye göre en kısa kızlar biz kaldık.16 yaşinda regl olmama rağmen boyumun uzamasi gerekiyorken bit kadar kaldi.Baba tarafim özellikle oldukça uzundur ve ben herkesin içinde kisa kaldim resmen. Kimbilir kimin kısa geni geldi anne taraftan oldugunu dusunuyorum tum kisalar orda annem de uzun değil.
Eşimse anne babasi ve diger butun kardeşlerinden uzun ailenin tek uzunu o da 185
İşte böyle numunelik cocuklar cikabiliyor.
doğumdan beri 10 yıldır vs yazmış bir konuya. 10 yaşındaymıs :)10 yaşında çocuk. Değilse 11.
bit kadar ne kadar mesela?bit deyip de 165 üstüysen yolarım bakkk16 yaşinda regl olmama rağmen boyumun uzamasi gerekiyorken bit kadar kaldi.Baba tarafim özellikle oldukça uzundur ve ben herkesin içinde kisa kaldim resmen. Kimbilir kimin kısa geni geldi anne taraftan oldugunu dusunuyorum tum kisalar orda annem de uzun değil.
Eşimse anne babasi ve diger butun kardeşlerinden uzun ailenin tek uzunu o da 185
İşte böyle numunelik cocuklar cikabiliyor.
e çok geç de olmuşsun ama boyun neden uzamadı ki?Sülaleye göre en kısa kızlar biz kaldık.
Anne tarafım da baba tarafım da uzun.
14.5 yaşındaydım regl oldugumda.