Çocuğu Erken Ergenliğe Girenler

C ceycey0406

10 yaş civarında adet gören kızlarda , normal yaşlarda adet gören kızlara göre ergenlikteki boy kazanımının daha büyük bir kısmı adet sonrasına sarkabilmektedir. Genel olarak adet sonrasında boy uzaması 3-9 cm kadardır (erken adet görenlerde 6-9 cm olabilir). diyor kuzum.
Alıntıdır

Oğlunuz kaç yaşında? Endokrine gittiniz mi yoksa şu an şüpheniz mi var?testleri yapıldı mi?

Özel degilse boylarınız ne ?
Ben 152 :)
Hiç belli olmuyor ama takma kafana yahu
Görümcemle eşi 160 165 arası.
Kızı 170 lerde, oglu 190 larda

16 yaşinda regl olmama rağmen boyumun uzamasi gerekiyorken bit kadar kaldi. 😁 Baba tarafim özellikle oldukça uzundur ve ben herkesin içinde kisa kaldim resmen. Kimbilir kimin kısa geni geldi anne taraftan oldugunu dusunuyorum tum kisalar orda annem de uzun değil. 😂

Eşimse anne babasi ve diger butun kardeşlerinden uzun, ailenin tek uzunu o da 185 😬

İşte böyle numunelik cocuklar cikabiliyor. 🙄

16 yaşinda regl olmama rağmen boyumun uzamasi gerekiyorken bit kadar kaldi. 😁 Baba tarafim özellikle oldukça uzundur ve ben herkesin içinde kisa kaldim resmen. Kimbilir kimin kısa geni geldi anne taraftan oldugunu dusunuyorum tum kisalar orda annem de uzun değil. 😂

Eşimse anne babasi ve diger butun kardeşlerinden uzun ailenin tek uzunu o da 185 😬

Sülaleye göre en kısa kızlar biz kaldık.
Anne tarafım da baba tarafım da uzun.
14.5 yaşındaydım regl oldugumda.

Eşimse anne babasi ve diger butun kardeşlerinden uzun ailenin tek uzunu o da 185 😬

bit kadar ne kadar mesela?bit deyip de 165 üstüysen yolarım bakkk :KK45:

X