- 30 Aralık 2009
- 22.580
- 87.498
- 40
-
- Konu Sahibi 3gunlukdunya
Maalesef.Ay yavrum yatakmaz mi, tabii takar, o yasta dalga da geciyo cocuklar, üzüldüm gercekten
Özel degilse boylarınız ne ?Biz de hem ben hem baba kisa, bi de boyle bi risk olunca kafam cok takiliyo bu boy isine
Ben de 11 yaşımda regl oldum, göğüs ve kıvrımlar belirginleşince arkadaşlarımın annelerinin tuhaf sorularına maruz kalıyordumAynen benim arkadaşlarım da en geç 13-14 yaşlarında olmuşlardı doğru, ama 11 yaşında olan tek ben vardım bu sebeple tuhaf soruların odağı oldum 2 sene kadar
bu cuma regl oldu valla yaşı 2011 kasım doğumlu bebeminnnnnnVer kiz bana ver
Yerim onu kuzum ya :)bu cuma regl oldu valla yaşı 2011 kasım doğumlu bebeminnnnnn
doktordan doktora ve çocuğun özel durumlarına göre de fark ediyor işlemler.
biz de baba 1.80 ben 157 çocuk regl oldu bu hafta boyu taş çatlasa 148 dir.uzamazsa ya diye bend e endişelendim.Biz de hem ben hem baba kisa, bi de boyle bi risk olunca kafam cok takiliyo bu boy isine
Ben 155 esim 172Özel degilse boylarınız ne ?
Ben 152 :)
Hiç belli olmuyor ama takma kafana yahu
Görümcemle eşi 160 165 arası.
Kızı 170 lerde, oglu 190 larda
Sizin böyle düşünceniz mi var, yoksa doktordan tanı aldı mı çocugunuz ?Evet
Ben de konunun ilk mesajında bunu söylemiştim . Doktordan doktora tedaviden tedaviye fark var .
Ailelerin erken ergenlik düşüncesinden ziyade , çocuğunu doktora götürüp erken ergenlik teşhisi konmuş çocuğa yapılan tedavileri merak ettim .
Konuyu açtı gitti denmesin diye , gün içerisindeki koşturma esnasında cevap yazınca konu çok saptı
Kız sizin nereniz kısa :)Ben 155 esim 172
Gozunuz aydin, darisi basimiza gec olsun bxbxhbu cuma regl oldu valla yaşı 2011 kasım doğumlu bebeminnnnnn
amanınn sen de mi kısasın benim gibiii.gel sarılalımmmmBen 155 esim 172
Oha biri bana uzun dedi ahir ömrümdeKız sizin nereniz kısa :)
Allam yarabbim
Eşinin boyu da iyi gayet :)
Hatta sen benden uzunsun.
ceycey benimki regl iken 156 157 idi ölçümlerim hep farklı çıkıyordubiz de baba 1.80 ben 157 çocuk regl oldu bu hafta boyu taş çatlasa 148 dir.uzamazsa ya diye bend e endişelendim.
benden uzunsun ahahaOha biri bana uzun dedi ahir ömrümde
Sorma bacim bxbxbamanınn sen de mi kısasın benim gibiii.gel sarılalımmmm
1.63 olsa daha ne isterim.kadında ideal boy benceceycey benimki regl iken 156 157 idi ölçümlerim hep farklı çıkıyordu
12 yaş 3 aylıkken oldu.
şimdi 14 yaşında 163 oldu.
Acaba basket ya da voleybolun uzamada etkisi olur mu ?biz de baba 1.80 ben 157 çocuk regl oldu bu hafta boyu taş çatlasa 148 dir.uzamazsa ya diye bend e endişelendim.
Benim yeğenim tedavi görmüştü erken ergenlik için. Tedavi zamanında yapılırsa güzel sonuç alınıyor. Şimdi 16 yaşında boyu 1.65 i geçti daha da uzun olabilir hatta:)Ver kiz bana ver