Çocuğu Erken Ergenliğe Girenler

Ay yavrum ya 😞 takmaz mi, tabii takar, o yasta dalga da geciyo cocuklar, üzüldüm gercekten
Maalesef.
Annesi gizli yüksek topuklu özel ayakkabılar yaptırıyor ama işte alay ediyorlar ve haliyle üzülüyor.
Açıkçası bilmeden de çocuğu bazen kırıyorlar.
Kızımla sinemaya gittiler
Gişedeki görevli kardeşinizin izleme yaşı tutmuyor demiş.
O da kardeşim degil arkadaşım yaşı da ufak detgil deyince gişe görevlisi ilginç ilginç bakınca biletleri iade edip girmek istememişler.
Kızım çok sinirlendim anne dedi.

Aynen benim arkadaşlarım da en geç 13-14 yaşlarında olmuşlardı doğru, ama 11 yaşında olan tek ben vardım bu sebeple tuhaf soruların odağı oldum 2 sene kadar 😂
Ben de 11 yaşımda regl oldum, göğüs ve kıvrımlar belirginleşince arkadaşlarımın annelerinin tuhaf sorularına maruz kalıyordum:sus:

doktordan doktora ve çocuğun özel durumlarına göre de fark ediyor işlemler.

Evet
Ben de konunun ilk mesajında bunu söylemiştim . Doktordan doktora tedaviden tedaviye fark var .

Ailelerin erken ergenlik düşüncesinden ziyade , çocuğunu doktora götürüp erken ergenlik teşhisi konmuş çocuğa yapılan tedavileri merak ettim .

Konuyu açtı gitti denmesin diye , gün içerisindeki koşturma esnasında cevap yazınca konu çok saptı

Evet
Ben de konunun ilk mesajında bunu söylemiştim . Doktordan doktora tedaviden tedaviye fark var .

Ailelerin erken ergenlik düşüncesinden ziyade , çocuğunu doktora götürüp erken ergenlik teşhisi konmuş çocuğa yapılan tedavileri merak ettim .

Konuyu açtı gitti denmesin diye , gün içerisindeki koşturma esnasında cevap yazınca konu çok saptı
Sizin böyle düşünceniz mi var, yoksa doktordan tanı aldı mı çocugunuz ?

Kızım 8 yaşında.1 yildir takipte..2 aydır da iğne kullanıyoruz.. çesitli hormon testleri yapıldı...uyari testi yapıldı.. fiziki muayne sonucu ergenliğin hızlı ilerlediği söylendi.. ve iğneye başladık.zaten yaşıtlarından da görünüş olarak uzun bir cocuk

X