- 15 Şubat 2013
- 24.329
- 91.356
-
- Konu Sahibi 3gunlukdunya
sizin ki ideal olur 1,7-1,65 arası
hamileyken çok bakmazsın Cirilla göz göze gelmemeye çalışırsınNormal şartlarda oyle olmali kendim en kisa cubuğu seçmeyi basardigim için. Bilemiyorum cocuk nolur zaten cocuk yaparim da tipi halalarina, kv ye benzer diye cok korkuyorum.Eşim onlara benzemiyor tip olarak. Cocuk yok derde bak
Ay bana pigme diyollaadi jdjdjndHey sen deve gel buraya diyorlar mıydı ?
Bana hey sen yer elması diyorlardı da
Benim en buyuk korkum burnunun kaynanama benzemesiydi, kör talih baska yerden vurdu, basenleri benziyo cocuumunNormal şartlarda oyle olmali kendim en kisa cubuğu seçmeyi basardigim için bilemiyorum cocuk nolur zaten cocuk yaparim da tipi halalarina, kv ye benzer diye cok korkuyorum.Eşim onlara benzemiyor tip olarak. Cocuk yok derde bak
Peki benim hep avarel olmam? Ortası yok mu bu işinAy bana pigme diyollaadi jdjdjnd
Bi uzun daha geldi, furun acimayinPeki benim hep avarel olmam? Ortası yok mu bu işin
geçmiş olsun, tedavi görüyor mu? kaç yaşında girdi?Büyük oyunu bozup çocuğun yaşını açık ettim diye küstü bana konu sahibi sanırım
Benim kızım da erken ergenliğe girdi. Ama kafadan kurmaca değil gerçekO yüzden hakimim konuya kendimce. Boşuna demiyorum yönetim kurulu başkanıyım diye
gel sarılıp ağlayalımPeki benim hep avarel olmam? Ortası yok mu bu işin
Furmayin gidiyorumBi uzun daha geldi, furun acimayin
Birakin bu timsah gozyaslarini, girmişler pigme kampina, hadi aglayalim, yemem bengel sarılıp ağlayalım
valla bak faydasından çok zararı oluyorBirakin bu timsah gozyaslarini, girmişler pigme kampina, hadi aglayalim, yemem ben
Kiyafet yakisir evet uzun ince olunca, ay alin bunlari burdan yaaavalla bak faydasından çok zararı oluyor
bi gelinlik için güzel oldu
ince değilim bak işteKiyafet yakisir evet uzun ince olunca, ay alin bunlari burdan yaaa
10 yaşını geçmiş canım, tıbbi olarak erken değil. Boyu çok kısa değilse müdahale edilmiyor. Tabi aile mirası da önemli. 10 yaşı sınır kabul ediyorlar. Kolaylıkla alışır inşallah kuzu.benim kıza yorum yap o zaman bu cuma oldu.kasım 2011 doğumlu
Neyse biraz yaglarim eridi, fesatliktan olecegidim yoğsamince değilim bak işte
aboo şu aralar çok fena pehlivan gibiyim
Al bende de o kadardeve demiyorlardı da yine de ne bileyim büyüktüm hoşuma gitmiiyordu
kendimi kısaltmaya çalışıyordumm
yok ben basbayağı şişkoydum iki yıldırNeyse biraz yaglarim eridi, fesatliktam olecegidim yoğsamgerçi senin kilo da hamilelikten simdi, şişkoluktan degil.
Doğduğunda bile iri bir çocuktu. Düzenli götürdüm her daim doktora. 7,5-8 arası belirtiler başladı. Ama genetik olarak uzun olduğu ve tahlilleri de normal bulunduğu için tedavi edilmedi. Ben de istemedim. 9,5 yaşında regl oldu. 10 yaş altını ne şart altında olursa olsun erken kabul ettiler, doktor ilaç fikrini bana bıraktı. Bu arada regl olduktan sonra da tedaviye başlanabiliyor, sanki hep olmadan önce tedavi varmış gibi düşünülüyor.geçmiş olsun, tedavi görüyor mu? kaç yaşında girdi?
sebebe bağlı olduğunu düşünüyor musunuz? beslenme, kozmetik,vs?
ayy cidden bi kadın için 1,65-1,7 çok çok iyi o da en en uzun yoksa çok sırıtıyorAl bende de o kadar
Önde oturmak içim gözüm bozuk derdım
Boy sırasında öne geçmek için çukura gırerdım filan
Şuan 172 yim bu boy için neler duydum sanırsın 185
Uzun olana da kısaya da hep bir eziyet