Çocuğu Erken Ergenliğe Girenler

Normal şartlarda oyle olmali kendim en kisa cubuğu seçmeyi basardigim için. Bilemiyorum cocuk nolur zaten cocuk yaparim da tipi halalarina, kv ye benzer diye cok korkuyorum. Eşim onlara benzemiyor tip olarak. Cocuk yok derde bak
hamileyken çok bakmazsın Cirilla göz göze gelmemeye çalışırsın
bişey olmaz

Normal şartlarda oyle olmali kendim en kisa cubuğu seçmeyi basardigim için bilemiyorum cocuk nolur zaten cocuk yaparim da tipi halalarina, kv ye benzer diye cok korkuyorum. Eşim onlara benzemiyor tip olarak. Cocuk yok derde bak
Benim en buyuk korkum burnunun kaynanama benzemesiydi, kör talih baska yerden vurdu, basenleri benziyo cocuumun

geçmiş olsun, tedavi görüyor mu? kaç yaşında girdi?
sebebe bağlı olduğunu düşünüyor musunuz? beslenme, kozmetik,vs?

deve demiyorlardı da yine de ne bileyim büyüktüm hoşuma gitmiiyordu
kendimi kısaltmaya çalışıyordumm
Al bende de o kadar
Önde oturmak içim gözüm bozuk derdım
Boy sırasında öne geçmek için çukura gırerdım filan

Şuan 172 yim bu boy için neler duydum sanırsın 185
Uzun olana da kısaya da hep bir eziyet

geçmiş olsun, tedavi görüyor mu? kaç yaşında girdi?
sebebe bağlı olduğunu düşünüyor musunuz? beslenme, kozmetik,vs?
Doğduğunda bile iri bir çocuktu. Düzenli götürdüm her daim doktora. 7,5-8 arası belirtiler başladı. Ama genetik olarak uzun olduğu ve tahlilleri de normal bulunduğu için tedavi edilmedi. Ben de istemedim. 9,5 yaşında regl oldu. 10 yaş altını ne şart altında olursa olsun erken kabul ettiler, doktor ilaç fikrini bana bıraktı. Bu arada regl olduktan sonra da tedaviye başlanabiliyor, sanki hep olmadan önce tedavi varmış gibi düşünülüyor.
Doktorla ortak değerlendirdik, boy olarak zaten şu haliyle ülke standartlarında ve psikolojik olarak hazır olduğunu düşündüğümüzden ilaç kullanmadık.
Sebep yok, beslenmesine aşırı özen gösterirdim. Sırf onun için tavuk bile almıştım başka yumurta yemesin diye. Dr da herhangi bir sebep göstermedi, 8 yaşı regl dışında ger türlü belirti için normal kabul ediyorlar şu an zaten.

ayy cidden bi kadın için 1,65-1,7 çok çok iyi o da en en uzun yoksa çok sırıtıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…