- 15 Şubat 2013
- 24.329
- 91.356
-
- Konu Sahibi 3gunlukdunya
Cekemiyolar seni doktor, ben ölcsem rahat 158 falan cikaririm seniBen çektim ceycey valla.
155 idim ben net hatırlıyorum.
Eşim geçen ölçtü 152 dedi.
Kızım da ölçtü anne 152 dedi.
Defolun lan dedim
Sen ultra defol
ayıp amaatın bu zürafalarla yarışacak kadar boylu kadını konudannn.sinir oldummm
Küçükken alay ediyorlardı benimle.tüm kısa kadınların kocası uzun nedense.
Allah kurtarsın bacım valla senin işinde zor.ayıp ama
bişey diyim mi çok uzun olmak da sorun hep uzundum ve bana uygun bişey bulmak hep zordu
tmm sen de bizim gibi dertliymişsin boydan.kalabilirsin konuda o zamanayıp ama
bişey diyim mi çok uzun olmak da sorun hep uzundum ve bana uygun bişey bulmak hep zordu
Bence biz defolalım ceyceytmm sen de bizim gibi dertliymişsin boydan.kalabilirsin konuda o zaman
O senin beceriksizligin bi kereayıp ama
Yok kizim, bunun cocugu uzun olcak kesin, ben gidip barfiksi bulayim en iyisi bdbbsKüçükken alay ediyorlardı benimle.
Hep derdim uzun koca alacam göreceksiniz.
Aldım da 183
çok uzun olunca istediğin gibi topuklu giyemiyorsunAllah kurtarsın bacım valla senin işinde zor.
Ama bak az biraz bana cirillaya acsese ve ceyceye çok degil 5 cm versen yeter
kız öyle deme milletin yanında hep belli oluyordum çocukkenO senin beceriksizligin bi kere
Büyük oyunu bozup çocuğun yaşını açık ettim diye küstü bana konu sahibi sanırımdoğumdan beri 10 yıldır vs yazmış bir konuya. 10 yaşındaymıs :)
siz neden bu kadar bilgilisiniz bu konuda merak ettim ^^
Ben de,kız öyle deme milletin yanında hep belli oluyordum çocukken
ben 1,75 im sayılır mı
eşim 1,87 falan bizden nasıl bir çocuk çıkacak merakla bekliyorum
Hey sen deve gel buraya diyorlar mıydı ?kız öyle deme milletin yanında hep belli oluyordum çocukken
benim kıza yorum yap o zaman bu cuma oldu.kasım 2011 doğumluBüyük oyunu bozup çocuğun yaşını açık ettim diye küstü bana konu sahibi sanırım
Benim kızım da erken ergenliğe girdi. Ama kafadan kurmaca değil gerçekO yüzden hakimim konuya kendimce. Boşuna demiyorum yönetim kurulu başkanıyım diye
Yazsaydiniz sapmayacakti ama sapmışVarsa o yazılır , yoksa konuyu saptırmanın hiç bir faydası olmuyor .
deve demiyorlardı da yine de ne bileyim büyüktüm hoşuma gitmiiyorduHey sen deve gel buraya diyorlar mıydı ?
Bana hey sen yer elması diyorlardı da
sizin ki ideal olur 1,7-1,65 arasıMelez aileye sahibim. Tutup kısa geni bulup almişim başka bir şey demiyorum.Herşey cikabilir.