- 10 Ocak 2019
- 112
- 26
- 46
Cok teşekkür ederim bilgilendirdiginiz için inşallah her şey yoluna girer bizim içinde sizin içinde allah yardımcımız olsun[/QUOT
Rica ederim☺insallah sizin sonuclariniz guzel cikar gelismeleri bize de yazin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cok teşekkür ederim bilgilendirdiginiz için inşallah her şey yoluna girer bizim içinde sizin içinde allah yardımcımız olsun[/QUOT
Rica ederim☺insallah sizin sonuclariniz guzel cikar gelismeleri bize de yazin
Evet hipotroid vardi kiziniz da ben bunu tamamen unutmusum kusura bakmayin niloyatospik hanimcimEvet saadet hanım 3 yaş 3 aylık başladık 1 ay dolmadı daha ilaçları 3 aylık aldık bitince gidicez kontrole bakalım.hiç bir yan etki olmadı. Bi ara uyku halsizlik mi yapıyor acaba dedim gün içinde uyumak istedi bi kaç gün ama ilaçla alakası yok galiba bidaha olmadı
Bizim dr a ikinci gidişimizde doz biraz daha arttmıstı. Hatta 3. Gidişimizde yine aynı oranda artacak sanmıştım ama o kadar arttırmamıstı. Sordugumda da gecen sefer zaten biraz fazla vermıstık dedi. Kendileri ayarlıyor bir şekilde. Gidişata göre ayarlar sanırım.Kizlar benim oglumun raporu haftaya sonuclanacakmis. Talep forumunda Norditropin 15 mg adli ilac yazilmis. Gunluk 1.1 mg dan hesaplanmis. 1 kutusu 14 gun yetiyormus. Haftalik doz 6.6 mg yaziyor ve galiba haftanin 6 gunu ignenin vurulmasi planlaniyor. Dr dozu 0.025 ten hesaplamis. Sordum bende 0.035 ten de hesaplaniyormus neden oyle olmadi diye dr da zamanla dozu arttiracaklarini soyledi. Acaba baslangicta dusuk baslanip etkiye goremi yukseltiliyor sizler nasil basladiniz
Merhabalar öncelikle geçmiş olsun bnm oğlum daha önce demistim ama yalnız biz sizi aricas dediler test icin aramadılar uzun suruyormu aramaları sizdede öyle mi yaptılar bide 2.5 yaşında 81 santim çocuğa verilirmi doktorumuzda 1 yaşında gibi duruyor dedi bn sorduğumda acele etmeyin bekleyin dedi tedavi çok pahalı dedi sizce rapor çıkar mıKizlar benim oglumun raporu haftaya sonuclanacakmis. Talep forumunda Norditropin 15 mg adli ilac yazilmis. Gunluk 1.1 mg dan hesaplanmis. 1 kutusu 14 gun yetiyormus. Haftalik doz 6.6 mg yaziyor ve galiba haftanin 6 gunu ignenin vurulmasi planlaniyor. Dr dozu 0.025 ten hesaplamis. Sordum bende 0.035 ten de hesaplaniyormus neden oyle olmadi diye dr da zamanla dozu arttiracaklarini soyledi. Acaba baslangicta dusuk baslanip etkiye goremi yukseltiliyor sizler nasil basladiniz
Merhaba öncelikle geçmiş olsun. 2 kez uyarı testi yapıldıktan sonra eksik çıktıysa rapor çıkmama şansı yok mecbur cıkaracak.bide şöyle bişey var test sonuçlarını biz aynı gün aldık bizim ikinci uyarı testinin sonunu görür görmez direk o an yazdı zaten başhekim kendisi hemen ilacı da yazdı o akşam başladık biz buarada bizde 3 yaşındayızMerhabalar öncelikle geçmiş olsun bnm oğlum daha önce demistim ama yalnız biz sizi aricas dediler test icin aramadılar uzun suruyormu aramaları sizdede öyle mi yaptılar bide 2.5 yaşında 81 santim çocuğa verilirmi doktorumuzda 1 yaşında gibi duruyor dedi bn sorduğumda acele etmeyin bekleyin dedi tedavi çok pahalı dedi sizce rapor çıkar mı
Teşekkürler sizede çok geçmiş olsun o zaman bekliycez testleri umarım bizede çıkar çocuğumda yaşıtlarından geri kalmaz bize 10 yıl kullanıyor dedi doktor 1.65 birakiliyormus sizdede oylemiMerhaba öncelikle geçmiş olsun. 2 kez uyarı testi yapıldıktan sonra eksik çıktıysa rapor çıkmama şansı yok mecbur cıkaracak.bide şöyle bişey var test sonuçlarını biz aynı gün aldık bizim ikinci uyarı testinin sonunu görür görmez direk o an yazdı zaten başhekim kendisi hemen ilacı da yazdı o akşam başladık biz buarada bizde 3 yaşındayız
Yıl olacak söylenmedi bize büyüme durana kadar kemik uçları kapanan kadarTeşekkürler sizede çok geçmiş olsun o zaman bekliycez testleri umarım bizede çıkar çocuğumda yaşıtlarından geri kalmaz bize 10 yıl kullanıyor dedi doktor 1.65 birakiliyormus sizdede oylemi
Devlet hastanesine mi özel hastaneyemi gidiyorsunuz?.Ne yazik ki biz devlet hastanesinde işimizi hep kendimiz takip ettik. Kendilerinin onay icin yazi yazacaklari bolume bile yogunluktan yaziyi yazmadiklarini ogrendim. Kendim raporu alip elden teslimi ve imzalariyla ugrastim. Diyecegim o ki nacizane fikrim uyari testi icin aramalarini beklemeyin siz gidin sorun takip edin. Onun sonuclarina gire tadaviye karar veriyorlar. Sizin cocugunuz yuzde kac persentilda su anMerhabalar öncelikle geçmiş olsun bnm oğlum daha önce demistim ama yalnız biz sizi aricas dediler test icin aramadılar uzun suruyormu aramaları sizdede öyle mi yaptılar bide 2.5 yaşında 81 santim çocuğa verilirmi doktorumuzda 1 yaşında gibi duruyor dedi bn sorduğumda acele etmeyin bekleyin dedi tedavi çok pahalı dedi sizce rapor çıkar mı
Bizim onay izni icin yazilan yazida cocuk yuzde 25 persentele ulasana kadar en az 1 yil sureyle kullanilmasi uygundur seklinde yaziyor. Ama cocuk zaten 25 ile 50 arasinda. Birde kemik yasini durdurmak icin femara diye bir ilac rapor iznine sunulmus. O ilacta meme kanseri olanlarin kullandigi bir ilacmis ve 18 yas altinda guvenilirlik calismasi yok. Asiri kaygiliyim ostrojeni baskilayip kemigin irilesip buyume plaklarinin erken kapanmasini önleyecekmis. Bir tarafi yaparken bir tarafi bozuyormus gibi hissediyorum ve gercekten bu haftayo asiri gergin gecirdimYıl olacak söylenmedi bize büyüme durana kadar kemik uçları kapanan kadar
Saadet hanim moralinizi bozmayin. Soyle düşünün. En azindan adi konulmuş bir teshisiniz var ve bundan sonra hep kontrol altinda olacaksınız. İnsallh cocugunuzda cok saglikli bir sekilde büyüyecek. Arti bende surekli arastiriyorum bunu, ilacın yan etkileri cok dusuk bir oranda görülüyor. Ki Allah korusun hepimiz her an sapasağlam görünürken ilaçların yan etkisi olan hastalıklarin bin beterine de yakalanabiliriz. Ben kendi adima %50 persentilde doğmuş evladimin ( an itibariyle 13 aylik) nasil bu süreçte %3 persentil altina indiginin derdine doktor doktor gezerek ayri bir çile boyutundayim. hala izlem derdine konamayan teşhis sürekli yedikleri buharlaşan bir evlat ve artik çok fazla goze batan boyu kisa minyon olacak annesi söylemleri.. İnanın bazen bhe ciksinda tedavi baslasin dedigim gunler oluyo. Yani yerinizde olmak isterdim demek istemezdim ama inanın istiyorum. Cunku kendi kendime doktorculuk oynayıp cocuk neden uzamaz araştırmalarından uzmanlık tezleri okuyup habire kendi kendime bu olabilir mi cocugumda bu cikabilir mi surecide cok yorucu. En son gittiğim doktor 3 ay sonra büyüme hormonu testi yapicaz eger var cikarsa teshisi idiyopatik boy kısalığı koyabiliriz dedi. Bakalim bekliyorum, ha bu süreçte napiyoruz çocuğumu belki uzar diye habire besliyorum,sonuç sıfır. İnşallah hayirlisiyla burda çocuklarımızın saglikli bi sekilde uzadiklarini da mutlu mesut paylasirizBizim onay izni icin yazilan yazida cocuk yuzde 25 persentele ulasana kadar en az 1 yil sureyle kullanilmasi uygundur seklinde yaziyor. Ama cocuk zaten 25 ile 50 arasinda. Birde kemik yasini durdurmak icin femara diye bir ilac rapor iznine sunulmus. O ilacta meme kanseri olanlarin kullandigi bir ilacmis ve 18 yas altinda guvenilirlik calismasi yok. Asiri kaygiliyim ostrojeni baskilayip kemigin irilesip buyume plaklarinin erken kapanmasini önleyecekmis. Bir tarafi yaparken bir tarafi bozuyormus gibi hissediyorum ve gercekten bu haftayo asiri gergin gecirdim
Saadet hanim moralinizi bozmayin,muhakkak her seyin yan etkisi oluyor
Saadet hanim moralinizi bozmayin. Soyle düşünün. En azindan adi konulmuş bir teshisiniz var ve bundan sonra hep kontrol altinda olacaksınız. İnsallh cocugunuzda cok saglikli bir sekilde büyüyecek. Arti bende surekli arastiriyorum bunu, ilacın yan etkileri cok dusuk bir oranda görülüyor. Ki Allah korusun hepimiz her an sapasağlam görünürken ilaçların yan etkisi olan hastalıklarin bin beterine de yakalanabiliriz. Ben kendi adima %50 persentilde doğmuş evladimin ( an itibariyle 13 aylik) nasil bu süreçte %3 persentil altina indiginin derdine doktor doktor gezerek ayri bir çile boyutundayim. hala izlem derdine konamayan teşhis sürekli yedikleri buharlaşan bir evlat ve artik çok fazla goze batan boyu kisa minyon olacak annesi söylemleri.. İnanın bazen bhe ciksinda tedavi baslasin dedigim gunler oluyo. Yani yerinizde olmak isterdim demek istemezdim ama inanın istiyorum. Cunku kendi kendime doktorculuk oynayıp cocuk neden uzamaz araştırmalarından uzmanlık tezleri okuyup habire kendi kendime bu olabilir mi cocugumda bu cikabilir mi surecide cok yorucu. En son gittiğim doktor 3 ay sonra büyüme hormonu testi yapicaz eger var cikarsa teshisi idiyopatik boy kısalığı koyabiliriz dedi. Bakalim bekliyorum, ha bu süreçte napiyoruz çocuğumu belki uzar diye habire besliyorum,sonuç sıfır. İnşallah hayirlisiyla burda çocuklarımızın saglikli bi sekilde uzadiklarini da mutlu mesut paylasiriz
Birde igf test sonuclariniz kaç cikti? Çocuğunuz kaç yasinda onu öğrenebilir miyim?Ve sizin yavrunuz da varsa bir eksiklik bir an önce teşhisin konarak tedaviye başlamanızı dilerim. Tedavinize başlayın ki benim senelerce dipsiz ve kurak bir kuyudan su çekmeye uğraşıp günün sonunda emeklerimin heba olmasını benim gibi izlemeyin. Kendinizi boşu boşuna yetersiz hissedip hayatınızı ziyan etmeyin. Şimdi Rabbimden senelerce verdiğim emeklerin ve duaların karşılığında yavrumun tedavisinin başarıyla ve sağlıkla tamamlanması dilerim
IGF mizin cok dusuk oldugunu soylemisti dr umuz fakat degerini bilemiyorum. 9 yasinda oglumBirde igf test sonuclariniz kaç cikti? Çocuğunuz kaç yasinda onu öğrenebilir miyim?
alt sınırda evet devlet hastanesi henüz aramadılar bekliyoruz biraz daha böyle devam ederse gideriz tabikiDevlet hastanesine mi özel hastaneyemi gidiyorsunuz?.Ne yazik ki biz devlet hastanesinde işimizi hep kendimiz takip ettik. Kendilerinin onay icin yazi yazacaklari bolume bile yogunluktan yaziyi yazmadiklarini ogrendim. Kendim raporu alip elden teslimi ve imzalariyla ugrastim. Diyecegim o ki nacizane fikrim uyari testi icin aramalarini beklemeyin siz gidin sorun takip edin. Onun sonuclarina gire tadaviye karar veriyorlar. Sizin cocugunuz yuzde kac persentilda su an
Alt sınırda evet devlet hastanesihenüz aramadılar bekliyoruz biraz dahaböyle devam ederse gideriz çok doğru söylüyorsunuz pesine düşmek gerekiyorDevlet hastanesine mi özel hastaneyemi gidiyorsunuz?.Ne yazik ki biz devlet hastanesinde işimizi hep kendimiz takip ettik. Kendilerinin onay icin yazi yazacaklari bolume bile yogunluktan yaziyi yazmadiklarini ogrendim. Kendim raporu alip elden teslimi ve imzalariyla ugrastim. Diyecegim o ki nacizane fikrim uyari testi icin aramalarini beklemeyin siz gidin sorun takip edin. Onun sonuclarina gire tadaviye karar veriyorlar. Sizin cocugunuz yuzde kac persentilda su an
şuan sizinle aynı durumdayim bnmkide 2.5 yasinda %3 presentil altinda bekliyoruz bizde rabbim yavrularımıza sağlık bizlerede sabır versinSaadet hanim moralinizi bozmayin,muhakkak her seyin yan etkisi oluyor
Saadet hanim moralinizi bozmayin. Soyle düşünün. En azindan adi konulmuş bir teshisiniz var ve bundan sonra hep kontrol altinda olacaksınız. İnsallh cocugunuzda cok saglikli bir sekilde büyüyecek. Arti bende surekli arastiriyorum bunu, ilacın yan etkileri cok dusuk bir oranda görülüyor. Ki Allah korusun hepimiz her an sapasağlam görünürken ilaçların yan etkisi olan hastalıklarin bin beterine de yakalanabiliriz. Ben kendi adima %50 persentilde doğmuş evladimin ( an itibariyle 13 aylik) nasil bu süreçte %3 persentil altina indiginin derdine doktor doktor gezerek ayri bir çile boyutundayim. hala izlem derdine konamayan teşhis sürekli yedikleri buharlaşan bir evlat ve artik çok fazla goze batan boyu kisa minyon olacak annesi söylemleri.. İnanın bazen bhe ciksinda tedavi baslasin dedigim gunler oluyo. Yani yerinizde olmak isterdim demek istemezdim ama inanın istiyorum. Cunku kendi kendime doktorculuk oynayıp cocuk neden uzamaz araştırmalarından uzmanlık tezleri okuyup habire kendi kendime bu olabilir mi cocugumda bu cikabilir mi surecide cok yorucu. En son gittiğim doktor 3 ay sonra büyüme hormonu testi yapicaz eger var cikarsa teshisi idiyopatik boy kısalığı koyabiliriz dedi. Bakalim bekliyorum, ha bu süreçte napiyoruz çocuğumu belki uzar diye habire besliyorum,sonuç sıfır. İnşallah hayirlisiyla burda çocuklarımızın saglikli bi sekilde uzadiklarini da mutlu mesut paylasiriz