Bizde ara veriyoruz haftada bir gün ara veriliyor demişti doktorumuz yeni bir bilgi daha öğrendim aralıksız olması :)
Bizim de hep 1,5-2 aralığında olduğu için en çok uzaması gereken yaşlarda yılda 2 cm uzadı ancak daha önceden de bir sorun olduğunu anladık ama doktorlar beklemek istediler atak dönemlerini bekleyelim dediler yinede çok şükür zaman ilerlemeden başladık tedaviye
Şu an 103 cm 5 yaş 3 aylığız bir erkek çocuğu için sanırım önümüzde çok yolumuz var temennim erken bitip bu stresli dönemlerin geride kalması :)
Anne takibi olmasa çoğu zaman es geçiliyor maalesef bunlar benim oğlum kriterlere dışardan bakınca pek uymuyor çok zayıf hiç göbek hiç olmadı zaten uyku diye bişey yok çevreden gelen tepkiler çok sevimli minyon vs vs hele bide bende böyleydim bak o nasıl da büyüyecek hatta tedaviye başladık hala ne gerek var yazık değil mi çocuğa her gün iğne zor olmuyor mu diyorlar ya işte o zaman çıldırıyorum ben de zevk almıyorum heralde her gün çocuğuma zar zor iğne yapmaya 1 yıl içinde boyunda değişim olması bile o kadar değiştirdi ki oğlumu artık öz güveni daha yüksek en basitinden bir parka oyun alanına bile gittiğimizde eğer başka çocuklar varsa oynamıyor bir yerlere gizlenmek istiyordu okulda bile arkadaşlarından kendini aşağı hissediyordu tabi bunları konuşmalarından anlıyorum
Siz siz olun çocuklarınızı bu yalnızlığa mahkum etmeyin sonuna kadar arkasından koşun başlasın ve devam etsin tedavisi