Merhaba. Aynı durumu yaşıyorum kızım 21 aylık ve bu henüz geçirdiği ikinci hastalıktı. İlaç bile kullanmadan maşallah çabuk toparladı ama eskilerin bir lafı varmış ya, hastalandığına değil, huy değiştirdiğine yanarım diye. Aynı durumdayım. Aşırı akıllı, söz dinleyen, inatlaşmayan kızım gitti, yerine her şeye mızırdanan süüürekli meme isteyen, huysuz ve iştahsız bir çocuk geldi. Özellikle istemediği bir durum olduğunda direkt meme istiyor anladım ki bunu duygu regülasyonu için kullanıyor. Bence hastalık süresince üzerine çok düştüğümüzden oluyor. Eskisi gibi davrandıkça düzelecektir diye düşünüyorum. Sizin bebeğiniz daha küçük, huy değişimi dediğiniz şey benim kızımda 10 aya kadar hep vardı, yani sürekli beni istemek. O zamanlar bir karar aldım ve dedim ki ilgilenmeyeceğim. Onun duygu dünyasına karışmayacağım. İlk başlarda tabii ki ağladı ama ilgilenmedim, gerçek bir ihtiyaç belirtmeyen hiçbir ağlamasına aldırış etmedim. Ama gerçek ihtiyacı ne ise hemen yanına sevgiyle koştum. Bu şekilde huyu çok güzel değişmişti. Bence siz de kendinize ve bebeğinize zaman verin, huyu değişti huysuz oldu diye çok dillendirmeyin, geçer diye düşünün geçer inşallah. ❤