Çocuğu Büyüme Hormonu Kullanan Var mı ?

Sağolun moral verdiniz . İnşallah bu yolda hiç bir yavrumuz kötü şeyler yaşamadan tedavisini tamamlar. Sizi çok iyi anlıyorum. Bende oğlum küçükken yemiyor kilo almıyor boyu uzamıyor diye çok dr gezdim. En son bu sene endokrin de yapılan testler bize daha önce hiç yapılmamıştı. Küçükken de endokrine götürmüştüm hemde özel bir üniversite hastanesinin dr uydu. 25-50 P arasında ve hormon testleri normal diye adını yeni öğrendiğimiz IGF 1 VE IGF 3 testlerini yapmayıp kilo aldırıcı mama tavsiyesiyle göndermişti. Küçükken yetersiz beslenmeye bağlı ufak kaldı diyordum ama görüyorum ki oğlum son bir kaç sene de aşırı iştahlanmasına rağmen kilo artışı baya olmasına hatta kilosu 75 persentele ulaşmasına rağmen boyunun hala kısa olması benim tekrar endokrine gitmeme vesile oldu. Keşke dr lar yetkililer şurayı okusa da her çocuk dr una teşhis koyabilecek kan testlerini yapmalarına fırsat tanınsa. Ben oğluma her sene devlet hastanesinde full check up yaptırıyordum. İdrar ve tüp tüp kanlar alınırdı. Hep iyi çıkardı. Hiç bir çocuk dr u IGF 1 -3 testi yapmadılar. Yapılabilirdi ,biz daha önce bunu bilebilirdik. Hiç değilse kötü bir anneyim çocuğuma bakamıyorum diye kendi kendimi yemezdim. Herkesin çocuğu 1 bardak sütle kavak gibi uzarken ben bugün ne yedirsem diye mutfakta çeşit çeşit yemek hazırlardım. Dışarıda yediremem, zaten az yiyor diye kendimi
senelerce eve kapatmıştım.İştahsızlığı zayıflığı neler çektim bir ben bilirim. Çok zor zamanlardı dilerim ki hiç bir anne bunu yaşamasın. Hele çevresinde çocuğu daha uzun daha kilolu diye böbürlenerek adete senden daha iyi anneyim madalyasını takarak etrafımızda böbürlenen o insancıkların hepsini Allaha havale ediyorum. İnşallah böbürlenerek kırdıkları kalbin günahını günün sonunda yavruları ödemez
Cok doğru yazmışsınız hepimizin bebekleri düzelicek allah'ın izniyle hiç bi anne istemez yavrusu bu halde olsun öyle insanlar hepimizin çevresinde var ne yazıkki allah'a havale hepsi de

Cok doğru yazmışsınız hepimizin bebekleri düzelicek allah'ın izniyle hiç bi anne istemez yavrusu bu halde olsun öyle insanlar hepimizin çevresinde var ne yazıkki allah'a havale hepsi de
İnşallah siz de hayirli güzel haberler alirsiniz

Hadi gözünüz aydın darısı tedirginlik içinde bekleyen tüm annelere inşallah :) bakıyorum da buradaki annelere ne güzel bilinçlenmişsiniz sorunun adını ve çözümünü biliyorsunuz inanın bu o kadar önemli ki ben tabiki de çocuğumda bir sorun olduğunu anlayıp Dra gidiyordum ama bhe aklıma bile gelmemişti
Oğlum hep zorla yemek yerdi ve çok zayıftı uykusu da yoktu hala da çok az uyur bide herkes sürekli yemek yiyip bol bol uyuyan çocuklarını ballandıra ballandıra anlattığı için hep üzülüyordum meğerse mesele bhe imiş öğrenince de iğne vuracak olmak sonra yan etkileri ve tabiki hiç bitmeyen tepkiler yazık değil mi küçücük çocuk nasıl dayansın çocuğu kobay gibi kullanacaklardan başlayıp bende bunun gibi küçüktüm bak şimdi nasıl oldumla devam eden cümleler
Biz ne kadar inançlı olur ve çocuklarımıza bunu anlatabilirsek onlar da o kadar inançlı ve kendilerine güvenli oluyor. Hepimiz bol bol uzamalı sağlıklı güzel haberlerimizi de paylaşırız burdan inşallah

Gözünüz aydın saadet hanim, darısı bizlerin başına hayırlısıyla.

Merhaba çocugunu erken yaşta yüzmeye başlatan var mı? Yüzmenin tüm kaslara ve boy uzatmaya etkisini konuşmaya gerek yok sanırım. Tedavimizi desteklesin istiyorum.
1) Çocugunuzu yüzmeye kaç yaşında başlattınız?
2) Kaç ayda yada kaç ders sonunda yüzmeyi öğrendiler?
3) Ne sıklıkla havuza gidiyorlar?
4) lisans almış olan yada alacak olan var mı?

üzerine düşmeden ilgilenmiyolar malesef. İnşallah bir an önceki netlesir
inşallah bugün gittim izinliymis çarşamba gelecek dediler doktorunuz anlayacağiniz yine boş döndüm beklemek daha zor iyi dilekleriniz içinde teşekkürler

Bilmez miyim. Biz de bekliyoruz hala takipte izlem yapiyolar cocuguma ve bu süreçte uzamadigini görmek gerçekten uzucu. Allah herkese sifa versin.

Bilmez miyim. Biz de bekliyoruz hala takipte izlem yapiyolar cocuguma ve bu süreçte uzamadigini görmek gerçekten uzucu. Allah herkese sifa versin.
inşallah sizin yavrunuzda bir an önce iyi olur siz güçlü durun her şeyin düzeleceğine inanın derdi veren dermenini da verir rabbim kimseye kaldıramayacağı yük vermez inşallah bizde burda güzel haberlerimizi vereceğiz

Ve bugün gittim sormak için biz sizi arayacağız diyip gönderdiler

X