- 15 Eylül 2010
- 917
- 3
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Okulu ziyaret ederek daha detaylı bilgi alırsınız. Burada çok beğendim diyenler olur, olabilir belki siz begenmeyeceksiniz.Oğlum seneye ilk okula başlayacak ve ben şimdiden ilkokul seçme derdindeyim. yakınımızdaki ilkokulu beğenmediğim için özel okul düşünüyorum. Boğaziçi bilim kolejini tavsiye edenler oldu. Ama yeterli bilgi edinemedim. Sizlerin de fikrini almak istiyorum.
Seçim bazen durumun vehametinden dolayı olmuyor.Nedir bu özel okul özel hastane merakınız hiç anlamıyorum devletin o kadar kaliteli ogretmenleri Dr leri var ki...
Yengem kuzenimI hep özel okulda okuttu lise çağı olsun uni zamanı olsun ama sonuc hep husran... Ablam devlet okulunda hemde bi Köy okulu şu anda Çapa tip Fakültesi 4 sınıf öğrencisi...
Devletin imkanları o kadar da vahim değil
ben anlatiyim size ozel okul merakimi , devlette mutlaka iyi ogretmen vardir ama iyi oldugu icin upuzun bir kayit kuyrugu fa vardir , hafi cocugunuzu kaydettirdiniz en az 40 kisilik sinifta okuyacak cocugunuz , sabahci yada oglenci olunca calisan anne icin ekstradan yarim gun cocuga bakici ayarlamak gerrkecekNedir bu özel okul özel hastane merakınız hiç anlamıyorum devletin o kadar kaliteli ogretmenleri Dr leri var ki...
Yengem kuzenimI hep özel okulda okuttu lise çağı olsun uni zamanı olsun ama sonuc hep husran... Ablam devlet okulunda hemde bi Köy okulu şu anda Çapa tip Fakültesi 4 sınıf öğrencisi...
Nedir bu özel okul özel hastane merakınız hiç anlamıyorum devletin o kadar kaliteli ogretmenleri Dr leri var ki...
Guzel ornekler her yerden cikar. Lakin su anda tip 4.sinif olan ablaniz ilkokula en azindan 15 yil once baslamistir. O donem kalitesiyle simdiki kalite asla bir degilNedir bu özel okul özel hastane merakınız hiç anlamıyorum devletin o kadar kaliteli ogretmenleri Dr leri var ki...
Nedir bu özel okul özel hastane merakınız hiç anlamıyorum devletin o kadar kaliteli ogretmenleri Dr leri var ki...
Gidip gozunuzle gorun mutlaka. Tanidik bir ogretmen vs var ise aileden veya arkadaslarinizdan beraber gidin hatta. Sizin goremediklerinizi de o gorsun. Koridorlardaki etkinlik panolarina bile baksaniz anlarsiniz okulun iyi mi kotu mu oldugunu. Simdiden iyi sanslarOğlum seneye ilk okula başlayacak ve ben şimdiden ilkokul seçme derdindeyim. yakınımızdaki ilkokulu beğenmediğim için özel okul düşünüyorum. Boğaziçi bilim kolejini tavsiye edenler oldu. Ama yeterli bilgi edinemedim. Sizlerin de fikrini almak istiyorum.
seker sana yuzde yuz katilmakla beraber ozel okulda okul yonetimi de cok onemli cunku o ogretmeni sinir krizine sokup kacirabiliyorlar okuldanilk okulda aslolan öğretmendir. okul iyi yada kötü olabilir önemli olan öğretmenidir. sizin yapmanız gereken bu sene 4 okutan öğretmenleri araştırmanız ve tabiki o okulda devam edip etmeyeceğini öğrenmenizdir.
Şuan derslerimizden bazıları;ben anlatiyim size ozel okul merakimi , devlette mutlaka iyi ogretmen vardir ama iyi oldugu icin upuzun bir kayit kuyrugu fa vardir , hafi cocugunuzu kaydettirdiniz en az 40 kisilik sinifta okuyacak cocugunuz , sabahci yada oglenci olunca calisan anne icin ekstradan yarim gun cocuga bakici ayarlamak gerrkecek
ozel okulda haftada 16 saat ingilizce ogrenecek , ayrica bazi okullarda ikinci yabanci.dil de var , her hafta satranc , kodlama gibi dersler alacak , her hafta beden dersi haricinde bir saat ekstra bir spor dersi olacak ( futbol , tenis , basketbol gibi )
cok fazla sosyal etkinligi olacak , muzik dersinde mutlaka bir enstruman calmayi ogrenecek ( gitar , keman , piyano vs )
daha az kisilik siniflarda okuyacak dogal olarak ogretmenlerinden daha fazla ilgi gorecek
bunlarin hepsi benim ozel okula gonderne nedenimdir
univ. konusuna gelince zatrn cocukta o azim varsa ozelde de devlette de basarili olur
valla ben hic kinamadim , hep derdim coxugum olursa insallah ozel okula gonderirim diyeŞuan derslerimizden bazıları;
Kodlama, erken STEM, asalet ve zerafet, yaratıcı yazarlık,satranç,drama.
İmkan olsa da herkese verilse keşke.
Şuan eğer ilkokuldan sonra devlet okuluna verirsem bu çocuk İngilizcede düşecek, okulda sıkılacak,ortam zaten bambaşka.
Eskiden karşı olduğum,gereksiz bulduğum şeyi şuan deli gibi istiyorum.
Burdaki arkadaşlar gibi kınadım başıma geldi kınamayın
genelde hepsi senelik yapiyor maalesefKonu sahibi birde işte bu öğretmen diyebileceğiniz birini bulduğunuzda sözleşmesinin süresini sorun.
Sanırım doğa kolejleri senelik yapıyor sözleşmeyi.
valla ben hic kinamadim , hep derdim coxugum olursa insallah ozel okula gonderirim diye
cunku ozel okul farkli bir olay sadece ders degil , sosyal olarak cocugu cok gelistiren imkanlar sunuyor , bambaska bir vizyon veriyor , tamm biz aile olarak zaten o vizyonu veriyoruz cocugumuza ama okulda bunun pekismesi cok cok onemli
bu arada bizde asalet ve zarafet dersi yok cok kiskandim
genelde hepsi senelik yapiyor maalesef
ahhaa deliBirşey daha diyim kıskanma, bizimki 4 senelik
Bu asalet dersine bende bayılmıştım gerçi şuan pek bi değişim göremedik ama galiba bizim çocuklar doğuştan ve asil ve zarifler