arkadaşlar merhaba,
çocuğun büyüsede sorunlar bitmiyor. benim oğlum bu sene dershaneye gidiyor ilk defa. biraz fazla disiplinli bir derhaneye verdik, çok bunalıyor. yarıyıl tatili geldi çattı artık gitmek istemiyor tatil moduna geçti iyice bahaneler uyduruyor. babası taviz vermek istemiyor ama ben çok fazla da üstüne gitme taraftarı değilim. notlarım kötü değil neden bu kadar üstüme geliyorsunuz diyor.bir de sürekli çevresindeki arkadaşlarından bahsediyor onların anneleri babaları bu kadar sıkmıyor siz neden sıkıyorsunuz diye. sınıf kapasitesi de düşük aslında.bugün telefonda resmen hüngür hüngür ağladı.ama aslında çok da iyi değil 400-420-410 puan alıyor deneme sınavlarından.karnesine 3 dersi 4 diğer hepsi beş birisi GÖRSEL SANATLAR mı ne o ders obence çok önemli bir ders değil zaten, MATEMATİĞİ hep 5 ti ama matematik hocası da bayağı disiplinli adamın en iyi notları 60-70-80 ona göre 100ve 90 lık öğrenci çok az, İNGİLİZCE dersi 4 ona biraz önem vermesi lazım onuda ben söylüyorum hep.. ama malum ergenlik falan..tabii ilk senesi dershane konusunda alışık değil çok bunalıyor. bir de deneme sınavlarına hazırlanmadan giriyor hep, yeteri özeni göstermiyor, biraz fazla çalışsa notları daha da yükselecek aslında ama ilk 5 sene hep dersler iyiydi sınavlarda falan yeteri kadar hazırlanmaz sınavlarına..bir arkadaş şey yazmış kızlar daha sorunsuz falan diye doğru ve ayrıca daha hırslılar ...
Merhaba arkadaslar,benim kizim da 7. Sinif,bu sene dersaneye vermedik ancak ayda 1-2 kere degisik dersanelerin deneme sinavlarina soktuk,son iki haftadir da malum butun dersanelerin bursluluk sinavlari vardi,cocuk yaklasik 10 -12 adet sinava girdi cikti ,dusun tasin arastir referans al derken bir butik dersanede karar kildik ,hayirlisi diyoruz artik.istanbulda oturanlar bilir burda korkunc bir rekabet var,anneler cok hirsli,kimse cocuguma kiyamam falan demiyor.bugun ben acirim ama yarin hayat malesf acimayacak o yuzden simdiden cok iyi hazirlanmalari gerekir diye dusunuyorum...
merhaba arkadaşlar . benim kızımda 7. sınıf öğrencisi . sizden ricam kaynak olarak hangi kitapları kullanıyorsunuz. yada hangilerini tavsiye edersiniz. teşekkürler ...
Arkadaslar benim kızımda 7.sinis ama test cozmeyi hic sevmiyor ne yapacagimi sasirdim bana yol gosterebilirmisiniz ne yapabilirim