Ogretmeni gunluk 100 soru diyo ama biz 40 bile bulamiyoruz
Hangi kaynakları kullanıyorsunuz benimki hiç test yapmıyor sadece ödevlerini yapıyor, ödevlerde genelde haftasonu için veriliyor
Biz berkay ve eksen yayinlarini kullaniyoruzHangi kaynakları kullanıyorsunuz benimki hiç test yapmıyor sadece ödevlerini yapıyor, ödevlerde genelde haftasonu için veriliyor
merhabalar..oğlumun matematik notu bu sene çok düşük 2.yazılıda da konular iyice zorlaşıyor gibi geldi.öğretmeni de canımı çok sıktı.sizinki soruları hiç yapamıyor ümitsiz vaka demeye getiren şeyler söylüyor.oğlum dersten de çok soğudu.ödevleri de bazen yapmadan gittiği oluyormuş..biz kızıp, çalış dedikçe hiç çalışmıyor.çalışsada istekli değil .siz de durumlar nasıl.
ayrıca şube yazılı ortalaması da 44..
malesef başka seçenek yok 7.sınıflara bu öğretmen giriyor chess bu sene yeni geldi okula.. evet özel derse göndermeye başladım.matematik defterleri neredeyse boş, sadece testler verip onları yaptırıyo ödev olarakta ..daha önce matematikten bir sorunu yoktu çocuğun
bizim ki 34 buldu ama... ben kendim zaten anlamam6+3×8+2×(2üssü 3-3×2) =
Selam arkadaşlar bu soruyu çözebilirseniz çok sevinirim biz çözüyoruz ama sonuç şıklarda yok soru mu yanlış biz mi çözemedik bilemedim
Sağol canım bizde sonucu buldukbizim ki 34 buldu ama... ben kendim zaten anlamam
Öğrenciniz kaçıncı sınıf?Teog için yazın planlarınız var mı arkadaşlar?
Acaba matematik ve fenden özeld erse yazın başlasam mı diye düşünüyorum.Fikri olan ?
Herkese merhaba! Kizim bu sene 7. Sinifa baslayacak. Istanbul Tuzlada oturuyoruz. Onereceginiz etut merkezi var mi? Internetten ulasamadim :s