İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 5. Sınıfa Gidenlerin Paylaşım Alanı

Günaydın kızlar.
Bugun iş bası yaptım hemen geldim.
Bu sene güzel değil bizim.
Hemen yazıyorum.

Secmeli İng 100
Sosyal 95
Fen 86
Türkçe 84
Matematik 84
İngilizce 78 -11 saat agırlık *
Din 65 - Sınıf ortalamasının altında.

Şuanda ortalaması 82,90 gıbı bısey.

Bızde durumlar bu sekılde. Bu sene bahsetmıstım tamamen test cozmuyor tekrar konusunda ıstıkrar yakalayamıyoruz. Dunden berı artık sıkı yonetım ılan ettım evde. Adım adım takıp edecegım gecen konuları ogrenmeden sınav zamanına sıkıstırmayacagız. Bakalım ne olacak. Hafta sonu okul kursuna gıdıyor Turkce-sosyal ve ıng ıcın. Acıkcası panıkte oldum dersahaneye mi versem diye dusunuyorum ama onuda sımdıden bu kadar yormak ıstemıyorum.

günaydıın

okul kursuna gidiyor bir de ayrıca dersane zor gelebilir evet o kadar sıkma taraftarı değilim açıkçası. notlar da o kadar kötü değil..

günaydın canım.notlar kötü değil.sıkmaya gerek yok.evde tekrar yapsın bol soru çözsün.2.yazılılar daha iyi olacaktır

Günaydın çok ta kötü değil notları ama maalesef etrafa baka baka bizde çocukları yarış atına çevirdik, çalış çalış çalış nereye kadar daha çocuklar oynamak uyumak istiyorlar

günaydıın

okul kursuna gidiyor bir de ayrıca dersane zor gelebilir evet o kadar sıkma taraftarı değilim açıkçası. notlar da o kadar kötü değil..
Okul kursunu bırakırız canım eger dersahaneye verırsem. Ozel ogrt de aklımda. Aksamları gec gelıyor o kadar az vakıt var kı , gunduzde ben ısteyım ne kadar yetısebılırım telefonla ona. Bılemıyorum bu donemı bu sekılde mı gecırsem kararsızım

benim kuzu da notlarını beğenmiyor.. neyse ben biraz daha fazla çalışıyım 2. yazılılarda daha yüksek alırım diyor.. neyi varmış notlarının diyorum gayet iyi diyorum.. sanırım sınıfla karşılaştırıyor daha iyilerle.:))

fatimaya katılıyorum daha 5.sınıflar çok yüklenmek manasız gibi. hayırlısı bakalım.

Ben sadece türkçe yi biraz düzeltsin istiyorum onun dışında çok sıkmayı düşünmüyorum açıkçası

Ben sadece türkçe yi biraz düzeltsin istiyorum onun dışında çok sıkmayı düşünmüyorum açıkçası
normalde türkçede de başarılıydı sanki, bunda gözden kaçırdığı bişiyler vardır muhtemelen.. peki bahsediyo mu şu şu diye en azından eksiğini bilsen.

Benim ki az cok bahsediyor surada burada hata yapmısım gıbılerınden. Kişiselleştirme ve deyimlerde hata bekliyordu ama oralarda olmamıs hatası. Benımde gunlerdır mıdem agrıyor dun aksam hastanelık oldum. Endoskopi cekılmem gerekıyor onumuzdekı hafta, dınleyemedım acıkcası dun aksam .

Bır excel tablosu yaptım oradan gunluk takıp edecegım ne yapmıs, hangı kaynaktan yapmıs gıbılerınden.
Bızım ıng mutlaka 90 sevıyesıne cıkarmamız gerekıyor cunku agırlık orada oldugu ıcın. Bakalım ne yapacagız. Bu hafta 4.unıteyı bıtırdıler habersız quız yapacak ogretmenımız. Yazılıya es deger yapıcam dusuk gelebılır notlar bılgınız olsun dedı. Bakalım ınsallah guzel olur. Dun ogretmenler gunu ıcın kahvaltı duzenledık , ogretmenımız cok ıyı . Ege dıl okuluna gıttıgı ıcınde gercek performansını gosteremedı dıye dusunuyor ama derse katılımlarıda cok azmıs. Genel olarak yanı derse cok katılmıyormus

çok streslisin canımm biraz relax olmayı dene midene vuruyor direk belli.. her şeyi kontrol edemezsin her şey biizim istediğimiz gibi olamaz..
ingilizceye beraber bakabiliyo musunuz? neyi yapamıyor acaba? esin de ödevlerini beraber yapmamızı istiyor ing.için. yaptığını yapıyor gerisine beraber bakıyoruz.. aslında işartlemiş silmiş oluyor amacı ne anlamadım emin dğeil ya bilgisinden ya da bana naz yapıyor.

normalde türkçede de başarılıydı sanki, bunda gözden kaçırdığı bişiyler vardır muhtemelen.. peki bahsediyo mu şu şu diye en azından eksiğini bilsen.
Paragraf ta ve metin yazmada sıkıntı yaşıyor diğer konularda iyi biliyorum, kitap okuyacak ve paragraf sorusu çözecek bol bol, yapamıyorsa olmuyordur

Mıde sorunum var galıba canım hıc bılmıyorum stresle mı alakalı yoksa cıddı bır sorun mu var anlayamadım. Gunlerdır surunuyorum kısacası. Bakalım.
Aslında ege nın bılgılerı tam ama grammer de sorunu var , dıl okulunda esım toplantıya gıttı orada kı yanlıslarıda grammer uzerıne cıkmıs tabı okul daha cok kırmıs , kursta 92 almıs . Yalnız sızın ıng ıle bızım secmelı aynı, suanda 78 aldıgı ıng sızınkılerden farklı ıng goruyorlar. Bende bakıyorum, kendıde yapıyor. Soruları tam anlamamıs oluyor veya bazı kelıme eksıgı oldugu ıcın soruları anlayamadıgından hatalı yapmıs oluyor. Bunuda kendı yapması lazım ben her zaman yanında degılım kı. Bakalım ınsallah 2.yazılıda daha guzel olur

Paragraf ta ve metin yazmada sıkıntı yaşıyor diğer konularda iyi biliyorum, kitap okuyacak ve paragraf sorusu çözecek bol bol, yapamıyorsa olmuyordur
Turkce de kompozısyon yazdınız mı kızlar sınavda? Bızde bu sınavda hıkaye tamamlama cıktı ama sonrakı sınavlarda olacakmıs

Şimdi bizim türkçe sonucları e okula gırılmıs. Sınıf ortalaması 75. Bızım sanırım sınıf ortalamasıda cok dusuk

olur olur yapar 11 saat ingilizce az değil yapar merak etme..

Turkce de kompozısyon yazdınız mı kızlar sınavda? Bızde bu sınavda hıkaye tamamlama cıktı ama sonrakı sınavlarda olacakmıs
1.yazılı da bir atasözü verip kompozisyon istemiş öğretmeni en az 100 kelime olacak demiş.30 puandı kompozisyon oğlum yazılıda tam 30 puan alan tek çocuk olunca toplamda 98 ile sınıfın en yüksek notunu almış
yazmada yetenekli oğlum benimle alakalı bir durum değil.daha önce de hikayeler yazardı.derste de yazdırdığı bir anısıyla ilgili duygu ve düşüncelerde öğretmeni çok beğenmişti hatta kolay kolay beğenmem ama hislerini iyi anlatmışsın çok beğendim demiş.
nasıl kitaplar okuyor çocuklarınız?ne tür ve kaç sayfalık kitaplar?seçimleri okul mu siz mi yapıyorsunuz?
bu arada çok geçmiş olsun canım.mide her durumumuzdan etkileniyor.

şu an ortalaması 93 gözüküyor girilmeyen açıklanmayan dersleri var zaten ingilizce 62 olunca birden indi ortalama.Türkçe ve matematikle biraz toparladı.bizdeki ingilizce çok çok ağır hele kitaplarıtercüman tutmak lazım.müfredat dışı.zaman gerekiyor çocuklar için.

maşallahh; )
bu sene öğretmeni seçti kitapları daha öncesinde biz seçiyorduk klasikler vardı..

şirin serisi almıştı yengesi, daha başlamadı onlara..

sence ne tür okumalı kimi okumalı var mı önerilerin?

bu sene liste vermişler bi tane oraya hangi yazar hangi kitabı kaç sayfa kitap olduğu kaç sayfa okuduğu gibi bilgiler var onu dolduruyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…