Merhabalar kızlar
Ne sakınlıgı bız cuma gunu quız olduk ingilizceden 4.unite bitti quizi oldu. Bugunde fen sözlüsü var yarısma tarzında olacak 1. olan 100 alacak sözlüsünden.
Bızım ogretmenlerden bazıları 98 alanlara 100 gırmıs notları ama ne gerek varmıs, bızım ıkı tane 84 var barı onları 85 yapaydınız
merhabaa canımm
98i 100 yapmakla 84ü 85 yapmak aynı şey mi sorarımm
kolay gelsinn
bizim de ödevler vardı onlarla uğraştı haftasonu..
senin canın sağolsun yapsalardı tabi beyaa:))Not seyı degısıyor dıye mı, ay ask olsun
Ben ogretmen olsaydım valla kıyamazdım bebelerıme
senin canın sağolsun yapsalardı tabi beyaa:))
Canım masallahhhgünaydın kızlar
toplantı çok güzel geçti.birebir tüm öğretmenlerle görüştük.hepsi davranış olarak da arkadaş ilişkileri ve dersler olarak da çok iyi bir öğrenci olduğunu söylediler.İdare ve öğretmenler olarak böyle devam ederse fen lisesi öğrencisi gözüyle baktıklarını,bilgi düzeyinde eksiği olmadığını sadece sınav taktiklerinde dikkatsiz ya da yanlış okuma hatası yaptığını yoksa potansiyelin daha yüksek olduğunu söylediler
tek sıkıntı hepsinin de söylediği içine kapanık derse katılmayan ama sorduğumuzda da takır takır cevap veren bildiğini göstermeyen ancak sınav deneme ve çalışmalarda başarısı fark edilen bir öğrenci olduğunu söylediler.
matematik öğretmeni Gama Fenomen diye bir kitap önerdi.Fen bilgisi ise Zeka küpü dedi.matematik öğretmeni zor bir kitap beni bile zorluyor onun artık düşünce becerilerini geliştirecek zorlayacak sorulara ihtiyacı var dedi
güzel şeyler söylediler umarım öyle devam eder diyeceğim de son zamanlarda hep kavga halindeyiz.çok asabi olmuş ben de öfkeleniyorum bakalım nasıl geçer bu yıllar
matematik kesirlere geçmişlerCanım masallahhh
Bızım ıcınde aynı seyı soyluyorlar kendını on plana cıkarmıyor dıye,derse katılımı yok degıl ama az . Daha da test kıtabı duymak ıstmeıyorum o kadar cok var kı
Hangı konulardasınız buarada suanda?
Bız ıng 5.unıteye gecıyoruz
Mat Denk kesirler
Fen 2. unite bugun bıtıyor sozlusu var
Sosyalden ise gecen hafta hıc ogrt gırmedı 3.unıteye baslayacaklar
Bızımde normal ıng 78 , dıgerınden 100 aldı.matematik kesirlere geçmişler
sosyal ülkemizin doğal ve tarihi güzelliklerinden ödev yapıyordu dün.sümele manastırı van kalesi...
fen kuvvetlere yeni geçmişler sanırım 3.ünite
ingilizce blemiyorum 2 öğretmen giriyor farklı konular.geniş zaman şimdiki zaman geçmiş zaman gelecek zaman bu arada ıf course gördüler.derecelendirme sıfatları gördüler.dün akşam kendini tanıtan bir yazı hazırlıyordu
ilginç olan bir ingilizceden 62 almış diğerinden 100.ama bu have/has ve many/a lot of/a litle/ daha kolay konular
Merhaba canımmgünaydın kızlar
nasıl gidiyor kuzularla
biz de şu an sınav quiz deneme yok.2 deneme oldular aralıkta yok.16 aralıkta yazılılar başlıyor ama.Merhaba canımm
Denemelerle gecıyor canım
Kds oldular ıstanbul genelı.
Ing quız oldu 4.unıteden 75 aldı. bır kısı 100 almıs, bır kısı 86 gerısı yavas yavas dusuk ıste.
Fen yıne en yuksek 1 kısı 85, oradan da 74 almıs.
Durumlar bu sekılde
Çokta erken baslıyor canım. Daha o kadar konular ılerledı mı kı? Bızım karneye yakın olur dıye tahmın edıyorum . Haftaya cuma aksamı ogretmenler aksam oturmaya gelıyorlar bıze. Evı kaldırıp dokup temızlıcezbiz de şu an sınav quiz deneme yok.2 deneme oldular aralıkta yok.16 aralıkta yazılılar başlıyor ama.
niye geliyorlarmış canım sen mi çağırdın:))Çokta erken baslıyor canım. Daha o kadar konular ılerledı mı kı? Bızım karneye yakın olur dıye tahmın edıyorum . Haftaya cuma aksamı ogretmenler aksam oturmaya gelıyorlar bıze. Evı kaldırıp dokup temızlıcez
Yok hayır meb te boyle bı uygulama varmıs ıste. O haber verdı haftaya musıtmısınız dıye. Dedım musaıtım gelın oldurun benı. 5 ogretmen bıde . Napıcaz sımdıden panık oldumniye geliyorlarmış canım sen mi çağırdın:))
aa mebte uygulama mıı ilginç ortaokulda mı başlıyor acaba bize de mi gelecekler ki. panikleme canım ya nolacak ki.Yok hayır meb te boyle bı uygulama varmıs ıste. O haber verdı haftaya musıtmısınız dıye. Dedım musaıtım gelın oldurun benı. 5 ogretmen bıde . Napıcaz sımdıden panık oldum
Her sınıftan 4-5 ogrencıye gıdıyorlarmıs canım. Ilk bızle baslıyormus, bu sene. Persembe cuma dedıler, cuma gunu olsun dedım. Sonrakı gun ıs olmaz zaten o gunde ızın alcam mecburen hazırlıklar ıcın. Insallah guzel gecer , ne konusucaz napıcaz onlar ne dıyecek cok merak edıyorumaa mebte uygulama mıı ilginç ortaokulda mı başlıyor acaba bize de mi gelecekler ki. panikleme canım ya nolacak ki.
her veliye mi gidiyorlar acaba seçmece mi?
yani kalsın cumartesi falan kurarsın artıkIng, turkce, mat , fen ve fencının esı ogrt gelıyor yıne. Ben bu hafta sonu cam agacımızı kuracaktım acaba kurmasam mı yanlıs bı dusunceye sebeb olur muyum