İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 5. Sınıfa Gidenlerin Paylaşım Alanı

kızlar merhaba
Oğlum Diyarbakırda Nesibe Aydın okullarında bu yıl.ilk okul devlette idi ama ortaokulda özele verdik.kendisini denemesi için final okulları bursluluğa da girdi.Final aradı ilde 1.olmuş Türkiye de 6115 kişiden 4.olmuş.1 yanlış yapmış.yüzde doksan burs ile alalım dediler.Kafam karıştı okuldan memnunuz ama yine de düşünmedik değil.1.olmasına rağmen yüzde doksan diyor o da şaşırttı.

Hangisi daha iyi ona göre karar verirsiniz. Bi de kendi fikri de önemli.
Tebrik ederim oğluşu.

Hangisi daha iyi ona göre karar verirsiniz. Bi de kendi fikri de önemli.
Tebrik ederim oğluşu.
kendi okulunda kalmak istiyor.Geçen sene bir çok okuldan yüzde seksen doksan burs alan oğlum Nesibe Aydında yüzde otuz aldı.Sanırım Nesibeyi o da biz de çok isteyince heyecan yaptı.Şimdi diğer oğlumda 5.sınıf olacak 2 çocuk olunca maddi olarak bizi zorlayacak gibi küçük de dikkat sorunu var bilgi tam ama uzun süre sınavda kalamıyor ya da yoğunlaşamıyor.parasal olmasa kesinlikle Nesibede kalsın istiyorum

günaydın kızlar
Nesibe Aydın'da kalacağız sanırım.Nesibe'de de çok güzel bursluluk elde etti oğlum.orda da 1 yanlış ile %90 burs aldı.İlde 2 olmuş Tüm Nesibe Aydın okullarında da 2.olmuş.Gitmek istemiyor zaten Nesibe de bu başarıları elde ettiyse demek okul çocuğa bir şeyler katmış.

buralar çok sessiz umarım eski günlere döner.Bizim haftaya pazartesi sınavlar başlıyor.Biri bitiyor diğeri başlıyor deneleri bitirdik yazılılar başladı.Gerçi küçüğümün bu hafta denemesi var sonra onun da yazılıları

Okul da yok artık bir süre. Sizler neler yapıyosunuz?
Nasıl geçiyor evde hayat?

Selamlar.. Maalesef okul maceramız bu yıl kısa sürdübenim kızın okulu hergün zoomdan ders işliyorlar..
ders programına göre.. hergün saat 13:00 de başıyor.. 7 ye kadar .. günde 6 ders yapıyolar..eba falan izlediği yok..
ben çalıştığım için gündüz evde yokum..
sabahları geç kalkıyor.. yetişemiyor ebaya..düzen gitti iyice.. akşam geç yatıyor.. sabah geç kalkıyor..
okul canlı ders yaptığı için zorlamıyorum bende..
hakkımızda hayılrısı..şu virüs belası bir bitsinde herşy inşallah yoluna girer..sanırsam bu yıl okul açılmaz artık

Bizim 2 derste yapıyolar online dersi.
Geç yatıyor ama sabah ben kaldırıyorum. Kalkıyor neyseki 8.30 gibi. Eba tvye bakıyoruz Sizin özel okul muydu?
Evet bi an önce bitsin gitsin.

Bizim 2 derste yapıyolar online dersi.
Geç yatıyor ama sabah ben kaldırıyorum. Kalkıyor neyseki 8.30 gibi. Eba tvye bakıyoruz Sizin özel okul muydu?
Evet bi an önce bitsin gitsin.
Evet canım özel okul biizm.. ablası var evde ama oda geç yatıp geç kalkıtğı için ebayı izliyemiyor.. dediim gibi okul canlı ders işlediği içinde kasmıyorum artık.. ödevde veriyorlar.. canlı ders işliyorlar..hayırlısı artık..inşallah tez vakite biter bu virüs belası:/(

Benim kızım devlet okuluna gidiyor. Eba dan izliyor ve öğretmenleri oradan ödev veriyor. Günlük test çözmesi için babasıyla program yapıyor. Akşam da işten gelince beraber kontrol ediyorlar. Geri kalan sürede evdeyiz mecburen. Kardeşleriyle oynuyor ya da evde aktivite. Ayrıca sınıf öğretmeni whatshapp tan sınıf grubu kurdu. Hergün yoklama alıyor. Eba ya girildi mi,tv izlendi mi şeklinde. Deneme yapıyorlardı okulda.geçen müdür evlere dağıttı.Gruptan cevapları verdiler. Sınıf öğretmenine gönderdik doğru yanlışı.

Oğlum anasınıfıydı. Seneye 1.Sınıf inşaallah. Onun da öğretmeni grup kurdu. Günlük etkinlik veriyor ama yapmadık açıkçası.

Özel okul olması avantaj mı dezavantaj mı bilemedim. Özel okula gidenler yoğunluktan başlarını kaldıramadıklarından her derse yetişemediklerinden şikayetçi.
Evet her derse yetişilmiyor. Özel de olsa devlet de olsa. Babası sorular getirdi çözmücem onları diye diretti tepki koyuyor
Biz de bebek de var ya onunla uğraşmaktan ben de pek hadi ders diyemiyorum.
Onla uğraşıp rahatlıyor biraz. Her ne kadar çok ağladığında sıkılsa da.
Yapabilirsek ingilizce sorularını yapalım bakalım.

Sizler de paylaşın yaptıklarınızı fikir versin bizlere.

İyi akşamlar bursluluk sınavına girecek olan arkadaşların çocukları hangi yayınlardan test çözüyorsunuz? Biz okyanus ve editörden faydalanıyoruz. Yeni kaynak arayışındayız

İyi akşamlar bursluluk sınavına girecek olan arkadaşların çocukları hangi yayınlardan test çözüyorsunuz? Biz okyanus ve editörden faydalanıyoruz. Yeni kaynak arayışındayız
Nar yayınları matematik özellikle seçici soruların olduğu bir yayın. Hız yayınları da kullanıyoruz @ Sahihuban

Nar yayınları matematik özellikle seçici soruların olduğu bir yayın. Hız yayınları da kullanıyoruz @ Sahihuban
Gerçi seçicilik çocuğun seviyesine göre değişiyor malûm. Yeni nesil sorular seçici oluyor bizde.

Martı yayınları ve Bilfen tavsiye ederim.. Matematik ögretmeniyim bende daha cok yeni nesil sorular var

teşelkür ederim ilginize .
ünceleyeceğim.
Bursluluk sınavı için emek veriyoruz biz de
Rica ederim, Allah yardımcısı olsun. Sorular sadece 1.dönem konularından çıkacağı ıcın yeni nesil sorulara agırlık vereceklerdir diye düşünüyorum.. Beceri temelli soruları ıyı ıncelesin, sorular zor deil dıkkat gerektiriyor sadece.. Gecmiş soruları çozsun tabiki ama ben onlar gibi olacagını düşünmüyorum artık

Benim oglum 8 kizim 5.sinifta bizde de durumlar ayni...kizim icin henuz bursluluk solinavi icin kitap almadim canli dersler cok zamanni aliyor ikisi de kolej de ama kizimi seneye almayi dusunjyorum...okyanus yayinlarini begenmistim o kitaplari almayi dusunuyorum bu hafta bir yandan baslasin bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…