İdare edilebilir olsa bütün kızımın tenis maçını kaçırır mıydım hiç? Maçı almış nasıl heyecanla anlatıyor bana telefonda. 2,5 aydın kızımı tenis oynarken izlemeye bile gidemedimKrize hiç gerek yokmuş canım. 1.5 2 saat idare edebilir tabi ki. Sen sanki gitmek istememiş bebeği bırakmak istememiş gibi geldin bana.
Ama ağlıcaksa sende de ağlıcak. Saç kurutma elektrik süpürgesi falan işe yarıyor diyorlar. İnşallah en kısa sürede geçsiiin. Kriz çözülsün.İnan bana öyle değil. Bebeğimiz ileri derecede kolik. Ağlama krizleri uzun sürüyor ve bazen gündüz tuttuğu da oluyor. Eve gelen misafir kaçıyor öyle anlatayım sana. Çıkarken de allah yardımcın olsun diyorlar.
Kolik olduğunu bilmeden yorum yapmıştım ☺ ama zor durum tabi. Allah kolaylık versin.İdare edilebilir olsa bütün kızımın tenis maçını kaçırır mıydım hiç? Maçı almış nasıl heyecanla anlatıyor bana telefonda. 2,5 aydın kızımı tenis oynarken izlemeye bile gidemedim
Canım doğru söylüyorsun bende de ağlıyor ama ben kriz esnasında çok daha sakinim. Çocuk ağlamaktan morarmışken şarkı söyleyip evi turlayabiliyorum. Eşim çok panik çocuğun susacağı varsa da susmuyor onun kucağında. Çaresizlikten çocuğu hoppidi falan yaparak susturmaya çalışıyor. Yavrum daha da arttırıyor volümüAma ağlıcaksa sende de ağlıcak. Saç kurutma elektrik süpürgesi falan işe yarıyor diyorlar. İnşallah en kısa sürede geçsiiin. Kriz çözülsün.
Merhaba iyi yaptın:) Bana bi tanıdık geldin ama:)merhaba arkadaşlar benim oğlum da 5.sınıfa gidiyor sizi takip ediyordum ben de aranıza katılayım dedim
evet canım ben de seni hatırladım aralık annelerindeydin demi bebeğin hayırlı olsun sağlıcakla kucağına alırsın insallahMerhaba iyi yaptın:) Bana bi tanıdık geldin ama:)
Hee doğru evet..evet canım ben de seni hatırladım aralık annelerindeydin demi bebeğin hayırlı olsun sağlıcakla kucağına alırsın insallah
sagoHee doğru evet..
Sağol canım teşekkür ederim. Amiin inşallah. Senin 2. O zmn kız mı erkek mi? Yaşına girecek maşallahh.
yok canım benim 3.bir kızım bir oğlum vardı 3.de kız oldu evet 22 kasımda yasına girecek darısı basına insallahhHee doğru evet..
Sağol canım teşekkür ederim. Amiin inşallah. Senin 2. O zmn kız mı erkek mi? Yaşına girecek maşallahh.
Maşallahh.. diğer kızın kaç yaşında?sago
yok canım benim 3.bir kızım bir oğlum vardı 3.de kız oldu evet 22 kasımda yasına girecek darısı basına insallahh
kızım 17 yasına giricekadar lise 3.sınıf oğlumun sınavlarının hepsi açıklanmadı matematik 100 ingilizce 100 bilisim 90 din kültürü 99 fenden düşük aldı 84Maşallahh.. diğer kızın kaç yaşında?
Sınavların hepsi sonuçlandı mı? Nasıl başarılı mı oğlun?
Maşallah canım. Devamını dilerim; )kızım 17 yasına giricekadar lise 3.sınıf oğlumun sınavlarının hepsi açıklanmadı matematik 100 ingilizce 100 bilisim 90 din kültürü 99 fenden düşük aldı 84
sağol canım hepimizin insallahhhMaşallah canım. Devamını dilerim; )
maşallah kuzuya.diğer tatil 17 ocakta yarıyıl tatili aryıkkuzunun da sınavlar iyi maşallah
ing. 95
fen 90
mat.85
sosyal 96
din 88
türkçe 95
beden 95
müzik 85
babasıyla vakit geçirdiler. sinemaya gittiler bir gün evi temizlediler:)
diğer tatil ne zaman 2. sınavlar ne zmn başlıyor acaba?
Sağol canım senin kuzulara da maşallah..maşallah kuzuya.diğer tatil 17 ocakta yarıyıl tatili aryık
2.yazılılar bizde 16 Aralıkta başlıyor.