Hıc yazmadı kompozisyon canım. Bakalım nasıl olacak. DCharlie'nin cıkolata fabrıkasını okudu, fılmını ızledı sımdı onun ıkıncı kıtabını aldı. Onu okuyor suanda okuyunca ogrt verdıgı baslıklarla özet yazıyor. Kompozısyon benı korkutuyor bıde puanı cok yuksek masallah 30 puan ne demek1.yazılı da bir atasözü verip kompozisyon istemiş öğretmeni en az 100 kelime olacak demiş.30 puandı kompozisyon oğlum yazılıda tam 30 puan alan tek çocuk olunca toplamda 98 ile sınıfın en yüksek notunu almış
yazmada yetenekli oğlum benimle alakalı bir durum değil.daha önce de hikayeler yazardı.derste de yazdırdığı bir anısıyla ilgili duygu ve düşüncelerde öğretmeni çok beğenmişti hatta kolay kolay beğenmem ama hislerini iyi anlatmışsın çok beğendim demiş.
nasıl kitaplar okuyor çocuklarınız?ne tür ve kaç sayfalık kitaplar?seçimleri okul mu siz mi yapıyorsunuz?
bu arada çok geçmiş olsun canım.mide her durumumuzdan etkileniyor.
bizim okul kendisi 50 tane kitap listesi verdi.4 tane zorunlu 4 tane seçmeli toplamda 8 kitap okunmuş olacak.4 zorunlu kitabı okul belirlemiş seçmelileri de önerdiği 50 kitap içerisinde olacakmaşallahh; )
bu sene öğretmeni seçti kitapları daha öncesinde biz seçiyorduk klasikler vardı..
şirin serisi almıştı yengesi, daha başlamadı onlara..
sence ne tür okumalı kimi okumalı var mı önerilerin?
bu sene liste vermişler bi tane oraya hangi yazar hangi kitabı kaç sayfa kitap olduğu kaç sayfa okuduğu gibi bilgiler var onu dolduruyor.
kraliçeyi kurtarmak hatırlıyorum listede 8 kitap vardı hepsi de zorunlu.bizim okul kendisi 50 tane kitap listesi verdi.4 tane zorunlu 4 tane seçmeli toplamda 8 kitap okunmuş olacak.4 zorunlu kitabı okul belirlemiş seçmelileri de önerdiği 50 kitap içerisinde olacak
ama oğlum aralarda da okuyor çünkü 1 ay olunca okuma süresi.
artık daha fazla sayfa sayılı okuyorlar.200 gibi 180 gibi 220 gibi
İlk zorunlu Matilda okudu.onunla ilgili canlandırma yaptılar.
şimdi Kraliçeyi Kurtarmak okuyor.onunla ilgili de afiş çalışması yapacaklar
Haritada Kaybolmak okuyacak ilerki aylarda bulmaca hazırlayacak onunla ilgili
Gümüş Patenler ile ilgili slayt yapacak
Kayıp Kitaplıktaki İskelet okuyacak
yaz ayı için Çehov Öyküler,Dede Korkut Hikayeleri istediler okuması için.her okunan kitap için farklı çalışma istiyorlar
Sanırım sızın ıng ıle bızım kı aynı. Haftada kac saat ıng alıyor sızın, hangı kıtapları kullanıyorsunuz_?şu an ortalaması 93 gözüküyor girilmeyen açıklanmayan dersleri var zaten ingilizce 62 olunca birden indi ortalama.Türkçe ve matematikle biraz toparladı.bizdeki ingilizce çok çok ağır hele kitaplarıtercüman tutmak lazım.müfredat dışı.zaman gerekiyor çocuklar için.
Hangı kıtaplar acaba bızede paylasır mısın lıstenı?bizim okul kendisi 50 tane kitap listesi verdi.4 tane zorunlu 4 tane seçmeli toplamda 8 kitap okunmuş olacak.4 zorunlu kitabı okul belirlemiş seçmelileri de önerdiği 50 kitap içerisinde olacak
ama oğlum aralarda da okuyor çünkü 1 ay olunca okuma süresi.
artık daha fazla sayfa sayılı okuyorlar.200 gibi 180 gibi 220 gibi
İlk zorunlu Matilda okudu.onunla ilgili canlandırma yaptılar.
şimdi Kraliçeyi Kurtarmak okuyor.onunla ilgili de afiş çalışması yapacaklar
Haritada Kaybolmak okuyacak ilerki aylarda bulmaca hazırlayacak onunla ilgili
Gümüş Patenler ile ilgili slayt yapacak
Kayıp Kitaplıktaki İskelet okuyacak
yaz ayı için Çehov Öyküler,Dede Korkut Hikayeleri istediler okuması için.her okunan kitap için farklı çalışma istiyorlar
artık seri kitaplar yerine hikayeler masallar romanlar klasikler okumamalılar.fantastik çizgi film kitapları değilde daha bir şeyler katacak kitaplar olmalı diye düşünüyorum ama tabi okumayı sevmeyen bir çocuğa farklı yaklaşılmalı.ona önce onun sevdiği tarzlar okutulmalı.oğlum MASAL MASAL İÇİNDE okudu Ahmet Ümit'in çok beğendi sende oku diyor bana.kraliçeyi kurtarmak hatırlıyorum listede 8 kitap vardı hepsi de zorunlu.
haftada 12 saat İngilizce Cambridge diyorlar.2 yıl dediler o seviyeyi yakalamak için.kitaplar çok ağır derste öğretmen hep ingilizce anlatıyor.kitaplar için tercüman gerekiyor.müfredat ile ilgisi yok.tam bilmiyorum ama B1 deniliyor sanırımSanırım sızın ıng ıle bızım kı aynı. Haftada kac saat ıng alıyor sızın, hangı kıtapları kullanıyorsunuz_?
Bızım dıl okuluda okulda kı ıng takıp etmıyor dıl okulunda intermediate seviyesinde ege suanda, bu sene gecerse yanı.
Okulda ıse a1 ve a2 donem sonunda ogretılmıs olacak.
ben bir ara listeyi paylaşayım.çok bilmiyorum foto yüklemek eşimden yardım alacağımHangı kıtaplar acaba bızede paylasır mısın lıstenı?
Şirin serısını ege 3. sınıftayken fılan okudu sanırım artık bızımkılere basıt kacar onlar ama benım oglanda yandan kral sakır okuyor ama cocuga bısey katmıyorBızımkılerde 200 sayfalık bır kıtap okuyorlar asagı yukarı 10 gun surelerı oluyor . Ortalama ayda 2 kıtap ama 3 olsa daha guzel olacak. Ancak olmuyor
bunu anlamadım canım.artık seri kitaplar yerine hikayeler masallar romanlar klasikler okumamalılar.
Egenın sevıyesı, pekı cocuk sevıye sınavına gırerek mı gırdı bu sınıfa nasıl olacak? Bızımkıler more and more ve classmate kıtapları kullanıyorlar. Okulda turk ogretmen. Dıl okulunda amerıkalı ogrt gırıyor orada oxford kıtaplarını kullanıyorlar. Okulla alakası yok ıste bunun da.haftada 12 saat İngilizce Cambridge diyorlar.2 yıl dediler o seviyeyi yakalamak için.kitaplar çok ağır derste öğretmen hep ingilizce anlatıyor.kitaplar için tercüman gerekiyor.müfredat ile ilgisi yok.tam bilmiyorum ama B1 deniliyor sanırım
okumalılar olmalıbunu anlamadım canım.
özel okul olunca çocuk diğerlerine göre dezavantajlı.sınıfta 2 kişi dışında hepsi ilk okulu da özel de okumuşlar dil daha iyi.şu an hafta sonları telafi dersleri alıyorEgenın sevıyesı, pekı cocuk sevıye sınavına gırerek mı gırdı bu sınıfa nasıl olacak? Bızımkıler more and more ve classmate kıtapları kullanıyorlar. Okulda turk ogretmen. Dıl okulunda amerıkalı ogrt gırıyor orada oxford kıtaplarını kullanıyorlar. Okulla alakası yok ıste bunun da.
Anladım canım sevıye yuksek yanı. Sınıf sevıyesı kac demıstın ıng ıcın. Ing cok takılmamak lazım aslında lgs 10 soru cıkıyormus ıng ıcınözel okul olunca çocuk diğerlerine göre dezavantajlı.sınıfta 2 kişi dışında hepsi ilk okulu da özel de okumuşlar dil daha iyi.şu an hafta sonları telafi dersleri alıyor
aslında sınıf seviyesi iyi deniliyor ama sınavda ortalama 66.yazılılarda başarı çok yüksek olmamışAnladım canım sevıye yuksek yanı. Sınıf sevıyesı kac demıstın ıng ıcın. Ing cok takılmamak lazım aslında lgs 10 soru cıkıyormus ıng ıcın
hm anladım canım . Neyse duzelır 2. sınavlarda ınsallah canımaslında sınıf seviyesi iyi deniliyor ama sınavda ortalama 66.yazılılarda başarı çok yüksek olmamış
Merhabalar bizde de sakinlik var, toplantı olmadı henüz, şişirme olmaması çocuk için iyi bir durum, şişirme notlarla ortalaması yüksek gelen bazı çocuklar var bildiğim bocalıyor yapamıyor sıkıntı yaşıyorgünaydın kızlar
nasıl gidiyor tatil sonrası yazılı sınav olmadığı için bir sakinlik var ama 16 aralık ilk sınavımız olacak
1 aralık pazar günü de veli toplantımız var.Bakalım neler söylenecek
özel okul ama zerre kadar puan yükseltme yok bizde
gerçekten 98 ise 98 girilmiş 62 ise 62 girilmiş 94 ise 94.not şişirme yok onu anladım ve sevindim
[/QUO