İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 5. Sınıfa Gidenlerin Paylaşım Alanı

Krize hiç gerek yokmuş canım. 1.5 2 saat idare edebilir tabi ki. Sen sanki gitmek istememiş bebeği bırakmak istememiş gibi geldin bana.
İdare edilebilir olsa bütün kızımın tenis maçını kaçırır mıydım hiç? Maçı almış nasıl heyecanla anlatıyor bana telefonda. 2,5 aydın kızımı tenis oynarken izlemeye bile gidemedim

İnan bana öyle değil. Bebeğimiz ileri derecede kolik. Ağlama krizleri uzun sürüyor ve bazen gündüz tuttuğu da oluyor. Eve gelen misafir kaçıyor öyle anlatayım sana. Çıkarken de allah yardımcın olsun diyorlar.
Ama ağlıcaksa sende de ağlıcak. Saç kurutma elektrik süpürgesi falan işe yarıyor diyorlar. İnşallah en kısa sürede geçsiiin. Kriz çözülsün.

İdare edilebilir olsa bütün kızımın tenis maçını kaçırır mıydım hiç? Maçı almış nasıl heyecanla anlatıyor bana telefonda. 2,5 aydın kızımı tenis oynarken izlemeye bile gidemedim
Kolik olduğunu bilmeden yorum yapmıştım ☺ ama zor durum tabi. Allah kolaylık versin.

Ama ağlıcaksa sende de ağlıcak. Saç kurutma elektrik süpürgesi falan işe yarıyor diyorlar. İnşallah en kısa sürede geçsiiin. Kriz çözülsün.
Canım doğru söylüyorsun bende de ağlıyor ama ben kriz esnasında çok daha sakinim. Çocuk ağlamaktan morarmışken şarkı söyleyip evi turlayabiliyorum. Eşim çok panik çocuğun susacağı varsa da susmuyor onun kucağında. Çaresizlikten çocuğu hoppidi falan yaparak susturmaya çalışıyor. Yavrum daha da arttırıyor volümü :KK43:

merhaba arkadaşlar benim oğlum da 5.sınıfa gidiyor sizi takip ediyordum ben de aranıza katılayım dedim

evet canım ben de seni hatırladım aralık annelerindeydin demi bebeğin hayırlı olsun sağlıcakla kucağına alırsın insallah
Hee doğru evet..
Sağol canım teşekkür ederim. Amiin inşallah. Senin 2. O zmn kız mı erkek mi? Yaşına girecek maşallahh.

Hee doğru evet..
Sağol canım teşekkür ederim. Amiin inşallah. Senin 2. O zmn kız mı erkek mi? Yaşına girecek maşallahh.
sago
Hee doğru evet..
yok canım benim 3.bir kızım bir oğlum vardı 3.de kız oldu evet 22 kasımda yasına girecek darısı basına insallahh

sago

yok canım benim 3.bir kızım bir oğlum vardı 3.de kız oldu evet 22 kasımda yasına girecek darısı basına insallahh
Maşallahh.. diğer kızın kaç yaşında?

Sınavların hepsi sonuçlandı mı? Nasıl başarılı mı oğlun?

kızım 17 yasına giricekadar lise 3.sınıf oğlumun sınavlarının hepsi açıklanmadı matematik 100 ingilizce 100 bilisim 90 din kültürü 99 fenden düşük aldı 84
Maşallah canım. Devamını dilerim; )

Günaydınlar :rolleyes:

Kızlar bize bir ödev gelmiş anlatamam ya.
Türkçe'den 5 sayfa , Mat'tan 5 sayfa , sosyalden gezdgınız yerlerı resımleyın , bır pano hazırlayın demıs en ıyısıde bu zaten.
Ingılızceden ıse 4 tane kıtap okunacak ,bılınmeyen kelımeler yazılacak ve arkasındakı sorular yapılacak.
Ing bır suru test vıdeo fılan var . Sınırımı bozdular yanı bu cocukları alın o zaman okula. Zaten ıng 4.unıteye tam gecen hafta gectıler yazılı haftası arada oyle kaynadı gıttı dıyordum da bıraz agırdan alabılırlerdı.
Mecburen hepsını yapmak gerek sımdı

aynen öyle bu kadar ödev verilecekse devam etsinler okula amaç dinlenmeleri değilmi? hani çok yoruluyorlar ya çalışmaktan:)

merhaba kızlar
tatil bitti nerelerdesiniz
biz yine okuldaydık ama yine de tatil iyi geldi.
oğlum
fen:100
seçmeli matematik:100
müzik:100
beden:100
sosyal:100
türkçe:97
matematik:95
ingilizce:62 olamaz::KK62:
sınıfın ortalaması 66
ingilizce zaman alacak anladım.ilk defa böyle not görünce şok oldu ama hep diyordu düşük gelecek diye.yalnız bu yıl sınavlara hazırlanmadı.akşam 5 de gelip top oynayıp yemek yedikten sonra okul derslerinden zaman kalmadığı için okulda öğrendikleriyle sınava girdi.o yüzden güzel aslında
küçük 4.sınıfta.o hiç hazırlanmadı sadece 1 gün ingilizce anlattı babası.o da
ingilizce 100
matematik:100
trafik:100
insan hakları:100
müzik:100(bayağı sınav yapmış)
beden:100(sınav yapmış)
türkçe:97
fen:95
sosyal:94
din açıklanmamış ama ondan çok yüksek beklemiyor
sizler neler yaptınız tatilde.biz 12.30a kadar okulda kalıp eve geldik.gezdik köye düğüne gittik.iyi geçti bizim için

kuzunun da sınavlar iyi maşallah
ing. 95
fen 90
mat.85
sosyal 96
din 88
türkçe 95
beden 95
müzik 85

babasıyla vakit geçirdiler. sinemaya gittiler bir gün evi temizlediler:)
diğer tatil ne zaman 2. sınavlar ne zmn başlıyor acaba?

kuzunun da sınavlar iyi maşallah
ing. 95
fen 90
mat.85
sosyal 96
din 88
türkçe 95
beden 95
müzik 85

babasıyla vakit geçirdiler. sinemaya gittiler bir gün evi temizlediler:)
diğer tatil ne zaman 2. sınavlar ne zmn başlıyor acaba?
maşallah kuzuya.diğer tatil 17 ocakta yarıyıl tatili aryık
2.yazılılar bizde 16 Aralıkta başlıyor.

Kuzulara maşallah
matematik 100
din kültürü 100
fen bilgisi 98
sosyal 94
bilişim 90
t.dini bilgiler 86
ingilizce 85
türkçe 75
diğer dersler girilmemiş, türkçe ye çalışması gerekiyor