İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 5. Sınıfa Gidenlerin Paylaşım Alanı

Sanırım bızde gelırden oturu gıremıyoruz. Neyse 2019 yılı rakamlar acıklanmamıs henuz ocaktan sonra bellı olur bakarız gene

Kızlar selamlar. Biz de 5. Sınıf olduk artık. 3 hafta önce 3. kızımı kucağıma aldım. Maalesef diğer kızlarımla eskisi gibi ilgilenemiyorum. Büyük kızımı özel okula verdik. Kendi başına çalışıyor bu sene. Şimdilik sorun yok gibi. Bizim sınıf 16 kişilik. Her hafta deneme sınavı oluyorlar. Şimdiye kadar sınavlarda hatası çıkmadı çok şükür.

kızınıza maşallah.Bebeğini de Alalh bağışlasın hayırlı olsun.kızımız başarılı demek ki.Başarıları daim olsun

Ayy maşallah Allah analı babalı büyütsün..

kızlar oğlum da genel olarak başarılı bir çocuk.Özel okulda haftada 12 saat İngilizce görüyor.Sınıfındakilerin hemen hemen hepsi özel okuldan geldikleri için İngilizceleri iyi.bir de CAMBRİDGE tam bilmiyorum İngilizce.konularını gördüm işledikleri lisede benim öğrenciler görüyor.derste zorlanıyor anladığım kadarıyla.hafta sonu takviye derslerine başladılar.umarım düzelir.hemen diğerlerinin seviyesine gelsin demiyorum ama İngilizceden bunalsın soğusun da istemiyorum

kızınıza maşallah.Bebeğini de Alalh bağışlasın hayırlı olsun.kızımız başarılı demek ki.Başarıları daim olsun
Sizin de oğlunuz Bilsem’liydi galiba. Kızım da bilsem’e gidiyor. Akıllı bir çocuk maşallah ama bu ergenlik tripleri beni benden alıyor.

Aynen benim kuzum gibi 12 saat İngilizce görüyorlar. Yurtdışından bir kitap getirttiler. Benim kız da ilk hafta afalladı. Özellikle konuşma dersinde. Ama bu hafta evde kelimelerin kafasını kıra kıra konuşmaya çabalıyordu. Biz de takviye dersi yok bu arada. Ben İngilizce öğretmeniyim ama bir faydam dokunmuyor şimdilik. Akşama çorba yaptıysam şanslı sayıyorum kendimi

Sizin de oğlunuz Bilsem’liydi galiba. Kızım da bilsem’e gidiyor. Akıllı bir çocuk maşallah ama bu ergenlik tripleri beni benden alıyor.
evet oğlum bilsemli.oğlum da başarılı akıllı bir çocuk ama her gün sinir harbi yaşatıyor son zamanlarda.birde ondan bir yaş küçük 4.sınıfa giden yine bilsemli bir oğlum var.Bende çalışıyorum zar zor yetişiyorum hayata koşuşturmaya 2 erkek çocuğu da çok zor onu anladım.birde arada 1 yaş olunca onların kavgaları inanın çıldırabilirim bazen diyorum.daha bunlar iyi günlerimiz gittikçe daha da asileşecekler.Allah sabır versin biz annelere

iyiyim canım sağol sen nasılsın senin hangisi 5e geçtiii:)
En büyük oğlan 5 :))

Geçen sene diğer oğlan için 1. Sınıf topigine ugruyordum burayı yeni gördüm bir bakayim dedim :))

bende bir adet 2. Sınıf bir adet 5. Sınıf var :))

Geçen sene bir öğretmen arkadaşın kızı burs almıştı. Tek öğretmen maaşı ve en az 3 çocuk olması lazım demişti. Biraz zor o kriteri sağlamak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…