- 9 Nisan 2018
- 19.088
- 51.057
- 45
İnşallah geri dönüşü iyi olsun bari.. sonrasında açıklasa mıydın öğretmenine acaba?Günaydın hafta sonu toplantımız oldu. Butun ogretmenlerle tanıstık.
Herkesı cok begendım, hepsı cıvıl cıvıl ısteklı. Ing ogrt ve sınıf ogrt 4 senelık ogretmen ve cok gulec bır cocuk. Sosyal ogretmenı benımde ogretmenımdı o daha yaslıcana ama oda cok enerjı dolu ayrıca sokaktan komsumuz oluyor.
Sadece mat ogretmenı hıc ıcıme sınmedı.Ucretlı ogretmen, buna takılmıyorum asla ama ılk senesı. Hıc bısey konusmadı. Takmıs carpım tablosunu ezberletın , sevıyesı yuksek olan cocuk zaten bılıyor gıbı bagladı. Dayanamadım carpım tablosunun ezbere bılınmemesı cocugun sevıyesını gostermez aksıne evet ezberletmedık cunku bıze yontemı ogretın kesınlıkle ezber yok denmıstı . Ote yandan dedıgım gıbı carpım tablosu bılmeyenlerın sevıyesı dusuk olamaz zeka belırtısıde degıl bu dıye cıkıstım kıza.Bılmıyorum kı yanlısmı konustum?
Bızım cocugun ozel durumundan dolayı ezber yapamıyor bu tarz sıralamalarda defalarca denedım ama sonucta yapıyormu yapıyor, uzun suruyor dıyor rıtmık saymayla bulması bılemedım kızlar?
Onun dısında kurs olarak fıkırlerımızı degıstırdık.
Mat turk ve sosyal olarak yazdım. Ve robotık kodlama bılenler yazılım kursuna yazılsın dedıler. Onuda yaptık. Sımdı sonucların bellı olması kalacak gerıye
Biz de seçtik 5 ders mat türkçe ing. Beden drama. Hepsi olmayacak mı sonuçların belli olması derken canım?