İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 5. Sınıfa Gidenlerin Paylaşım Alanı

28 fena değil.. okul iyimiymiş bak bursluluk diyorlar durum nasıl bilmiyorum lakin 3 çocukla çıkar gibi.
Benim büyük oğlan in dersleri iyi değil ki orta yani ite kaka okul a giden bir çocuk geçen sene bizim sürekli israrimizla bizim çalıştırma mizla ortalamasi 80 di yani

aynı ebeveyn çocukları lakin yapıları farklı oluyor tabi.. sağlıkları yerinde olsun da artık canları sağolsun da..
Evet canım aynen öyle ikisine de kalemi neden silgisine kadar ayirmiyorim ne aliyorsan ikisinde. Alıyorum ama okuma isteği sıfır nedense

kızlar günaydıınn
arkadaşlarını şikayetle gelen var mıı? kızlar da bi cingöz valla yaa :)

bir de kaçta yatıyorlar ?

ödev verilmiyor derken tam gaz ödevler başladı.konular bitirildikçe ödevler verilmeye başlandı.hafta sonu sadece matematik 13 test vermiş her bir test 12 soru.ani 260 gibi soru çözdü.bunun yanında türkçe fen sosyal almanca ingilizce ödevleri vardı.kontrol edilecek günlere göre paylaştırdık .türkçe ingilizce matematik ve fenin bir kısmını yaptı.bu akşam sosyal almanca ve tabi bu gün verilenlerde olur onları yapacak.ingilizceden zaten zorlanıyor o biraz zaman alacak öğrenmek için

şimdilik şikayetle gelmedi.
saat 10 gibi uyuyor oğlum.sabah 7:45 de uyanıyor.
kızlar daha bir ayrı oluyor aralarına almamalar mobing yapıyorlar resmen.. inşallah düzelirler..

bir de her hafta program değişiyor hiç biyerde görmedim ben boş gün bırakmaya çalışıyorlar galiba..ama olmaz ki bi standardı olması lazım:/

hepinize günaydın bayanlar sizn çocuklarda da okula telefon götürücem diye direten varmı?ben bu velileri anlamıyorum öğretmen toplantıda telefon vermezseniz iyi olur demişti sanki kadın tam tersini söylem,ş gibi birde aphone 6 getiren varmış bu nedir ya birazdan öğretmen ile konuşucam.1 haftadır başımın etini yiyor dün bi tane vereyim onu götür dedim napıyım onu o dandik diyor

Depremden sonra kendıme gelemedım kızlar.
Konular ılerlemeye basladı. Bence gerı donuk anlamadıkları bır yer bırakmamak laızm. Hele o fen ney oyle ınanılmaz karısık ayın evrelerı ve ozellıklerı. SInav zamanı sıkısmamak ıcın atıyorum hafta sonu yarım gun dolu dolu fene ayırmak lazım.

hiç böyle bir talebi olmadı aklına bile gelmez telefonla gelmek.bir de okulda telefon yasak artık biz de lise olduğu halde öğrencilerimizi telefonla almıyoruz.çocuklar telefonla mı okula derse giriyorlar.bizim okul sadece lise için ve o da müdür yardımcısına teslim etmek koşuluyla telefonu kabul etti.orta okul için hiç getirmeyecekler dedi

kızlar günaydıınn
arkadaşlarını şikayetle gelen var mıı? kızlar da bi cingöz valla yaa :)

bir de kaçta yatıyorlar ?
11-12 canım. Oglencı benım kı 2 de ders baslıyor malum.

Ebadan aktıf konu dınlemeye devam ama gecen hafta ansızın yazılı olmuslar. Fenden . Yenı nesıl yarısı yazılı yarısı d y ve 78 almıs. Tarıhın en dusuk fen notu oldu . Cok uzuldu agladı bılıyosunuz gecen seneden. Su ucu acık sorulara alısması lazım bır an evvel.

Fenden canlılar konusuna gecmısler
Mat tahminler konusu benım bı turlu anlamadıgım bır konu ya :) Ay s.cıcam tahmınıne yanı ne gerek var boyle seylere
Turkce den genelden ozele, ozelden genele onuda ben hıc bılmıyorum anlamadım yanı :)

cep aldı babası istemememe rağmenn.. aslında bir 4 sene işi yok ceple haberleşme açısından müdür izin vermiş lakin babasında kalıyor cep. getiren de yokmuş esin de ben götürcem diye sızlanmadı..

yavrum kıyamam ne çekti be:) ayın evreleri var evet bizim de 29 günlük izleme ödevimiz var ayın şeklini çizicek boyucak..

Bızde bu sene aldık Egeye telefon.Okula goturucem demıyor ben dıl okuluna gonderırken bıle almak ıstemıyor halbukı haberlesmek ıcın cok guzel oluyor
Zaten devlet ortaokuluna telefon gıdemez bence

bizde de sabah kapatıp dolaba koyuyorlar akşam çıkışta alıyorlar ,napıcaksın diyorum ?sabah erken geldiklerinde ders başlayana kadar oyun oynuyorlarmış arkadaşları Allahım sabır

Günaydın kızlar

Test kıtaplarını sormusmuydum sıze? Bu sene cıkan akıllı defterlerı gordunuz mu? Konu anlatımlı aynı defter gıbı sorular var bosluk bırakılmıs fılan fıyatları bıraz pahalı.
Bızım turkce kıtabı kalmıstı onu bugun ınt sıparıs edecegım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…