- 8 Nisan 2017
- 56.728
- 296.129
Benim büyük oğlan in dersleri iyi değil ki orta yani ite kaka okul a giden bir çocuk28 fena değil.. okul iyimiymiş bak bursluluk diyorlar durum nasıl bilmiyorum lakin 3 çocukla çıkar gibi.
anladım hayırlısı olsun bakalım..Benim büyük oğlan in dersleri iyi değil ki orta yani ite kaka okul a giden bir çocukgeçen sene bizim sürekli israrimizla bizim çalıştırma mizla ortalamasi 80 di yani
Okulu seven okumak isteyen bir çocuk olmayınca çok zor oluyor şuan 2 ye giden de tam aksi sınıf birinci si olmak için hirslaniyor :))anladım hayırlısı olsun bakalım..
aynı ebeveyn çocukları lakin yapıları farklı oluyor tabi.. sağlıkları yerinde olsun da artık canları sağolsun da..Okulu seven okumak isteyen bir çocuk olmayınca çok zor oluyor şuan 2 ye giden de tam aksi sınıf birinci si olmak için hirslaniyor :))
Evet canım aynen öyle ikisine de kalemi neden silgisine kadar ayirmiyorim ne aliyorsan ikisinde. Alıyorum ama okuma isteği sıfır nedenseaynı ebeveyn çocukları lakin yapıları farklı oluyor tabi.. sağlıkları yerinde olsun da artık canları sağolsun da..
herkesin bir değil o, zorlamamak da gerekir gibi.. inşallah hepsi güzel yerlere gelsin:)Evet canım aynen öyle ikisine de kalemi neden silgisine kadar ayirmiyorim ne aliyorsan ikisinde. Alıyorum ama okuma isteği sıfır nedense
Eşim in bir öğretmen arkadaşı var o da zorlamayın demiş ama bir meslek seçmesi muhakkakherkesin bir değil o, zorlamamak da gerekir gibi.. inşallah hepsi güzel yerlere gelsin:)
şimdilik şikayetle gelmedi.kızlar günaydıınn
arkadaşlarını şikayetle gelen var mıı? kızlar da bi cingöz valla yaa :)
bir de kaçta yatıyorlar ?
kızlar daha bir ayrı oluyor aralarına almamalar mobing yapıyorlar resmen.. inşallah düzelirler..şimdilik şikayetle gelmedi.
saat 10 gibi uyuyor oğlum.sabah 7:45 de uyanıyor.
11-12 canım. Oglencı benım kı 2 de ders baslıyor malum.kızlar günaydıınn
arkadaşlarını şikayetle gelen var mıı? kızlar da bi cingöz valla yaa :)
bir de kaçta yatıyorlar ?
yavrum kıyamam ne çekti be:) ayın evreleri var evet bizim de 29 günlük izleme ödevimiz var ayın şeklini çizicek boyucak..11-12 canım. Oglencı benım kı 2 de ders baslıyor malum.
Ebadan aktıf konu dınlemeye devam ama gecen hafta ansızın yazılı olmuslar. Fenden . Yenı nesıl yarısı yazılı yarısı d y ve 78 almıs. Tarıhın en dusuk fen notu oldu . Cok uzuldu agladı bılıyosunuz gecen seneden. Su ucu acık sorulara alısması lazım bır an evvel.
Fenden canlılar konusuna gecmısler
Mat tahminler konusu benım bı turlu anlamadıgım bır konu ya :) Ay s.cıcam tahmınıne yanı ne gerek var boyle seylere
Turkce den genelden ozele, ozelden genele onuda ben hıc bılmıyorum anlamadım yanı :)