a hadı bakalım hayırlısıyla gelsın.
Bende totem yapmıstım ve hamıleydım :)
Allah gonlunuze gore versın , seneye bızı anlarsınızGiZZe ve sen
Benım bebıto 8-8.30 arası uyuyor. Buyugu 9.30-10 arası sabah zor kalkıyor ama .valla en geç 22,30da yataktayız 10 gibi uykum geliyor benim de, ama kız öyle mi yok durcam yok diziye bakıcam 1 haftadır tv izlenmiyor evde ben diziye düşkün biri değilim tv izlemesek de olur yani, ama bu tey allam..
evet test kitabından verdi canım, işlediği konular basamaklar büyük küçük yuvarlama sayı örüntüleri.. kitabı da geç alındı ya sınıf olarak ondan o kadar birikti...
mat aynı gidiyorlar seninkiyle..
daha ezber diye gelmedi bakalım ama sübhanekeyi biliyordu.. ama çok dini konuşmaya başladı, selamın aleyküm bismillah melekler, dün anne selam ver sende melekler bizi karşılıyormuş dedi, ben yanlışlıkla onlara basar mıyım dedi:/ zaten korkar iyice korkacak diye korkuyorum napsakkk yok desek bi türlü..evet evde bekliyorlar desen bi türlü, bizim evde melek mi varmış dedim, var tabii dedi selam vermeliyiz dedi.. Allah yardımcımız olsun, bize onu güzel yetiştirme yeteneği versin :) amin..
Bızım ogretmende aldıracaktı ama artık sınıf ıstemıyor galıba bunu . Kaynak kıtaptanda bu sebeble vazgectıler durumları yok galıba bazı velılerın
Kıtapta okumuyoruz 2 gundur serdık dıyorum ya her mana da :)
Hayırlısı olsun bakalım kıtap sınavı cok zor olmaz dıye dusunuyorum cok guzel gecsın
Buarada dogum zamanında ıyı zamana denk gelıyor acıkcası , senenın bası olsaydı daha zor oluyordu. Calısacakmısınız pekı ıkıncı cocuktan sonracan09e ıkınızede soruyorum
Bende ıse yenı dondum eylul ayında. Yenı dondum derken 1.5 ay olmus saka maka.Evet ben çalışmayı düşünüyorum. 6 aydan sonra tabi. İşyeriyle de konuştum bir sorun çıkarmadılar. Bakalım hayat ne gösterecek tabi.
valla en geç 22,30da yataktayız 10 gibi uykum geliyor benim de, ama kız öyle mi yok durcam yok diziye bakıcam 1 haftadır tv izlenmiyor evde ben diziye düşkün biri değilim tv izlemesek de olur yani, ama bu tey allam..
evet test kitabından verdi canım, işlediği konular basamaklar büyük küçük yuvarlama sayı örüntüleri.. kitabı da geç alındı ya sınıf olarak ondan o kadar birikti...
mat aynı gidiyorlar seninkiyle..
daha ezber diye gelmedi bakalım ama sübhanekeyi biliyordu.. ama çok dini konuşmaya başladı, selamın aleyküm bismillah melekler, dün anne selam ver sende melekler bizi karşılıyormuş dedi, ben yanlışlıkla onlara basar mıyım dedi:/ zaten korkar iyice korkacak diye korkuyorum napsakkk yok desek bi türlü..evet evde bekliyorlar desen bi türlü, bizim evde melek mi varmış dedim, var tabii dedi selam vermeliyiz dedi.. Allah yardımcımız olsun, bize onu güzel yetiştirme yeteneği versin :) amin..
Anlayın anacım anlayın
Ben 1 cocuk hıc cocuk dıyordum , sımdı 2 cocuk cok cocuk annecım dıyorum
bakalım hayırlısı canım hele bi olsun da 8 ay falan gelmem heralde ondan sonra da duruma bakarız.. bi taraftan çalışmak lazım bir taraftan sıkıldım yoruldum artık bebeği de istiyoruz ama nasıl yetişicem bilmiyorum:))Bızım ogretmende aldıracaktı ama artık sınıf ıstemıyor galıba bunu . Kaynak kıtaptanda bu sebeble vazgectıler durumları yok galıba bazı velılerın
Kıtapta okumuyoruz 2 gundur serdık dıyorum ya her mana da :)
Hayırlısı olsun bakalım kıtap sınavı cok zor olmaz dıye dusunuyorum cok guzel gecsın
Buarada dogum zamanında ıyı zamana denk gelıyor acıkcası , senenın bası olsaydı daha zor oluyordu. Calısacakmısınız pekı ıkıncı cocuktan sonracan09e ıkınızede soruyorum
Yaşlarınız kaç bu arada arkadaşlar?bakalım hayırlısı canım hele bi olsun da 8 ay falan gelmem heralde ondan sonra da duruma bakarız.. bi taraftan çalışmak lazım bir taraftan sıkıldım yoruldum artık bebeği de istiyoruz ama nasıl yetişicem bilmiyorum:))
ben 39 canım.. kızım da 9 yaşında.. 2009 mayıslıYaşlarınız kaç bu arada arkadaşlar?
Ben 35 yaşındayım.
ayy aynen sıkıntı yani... bir de dedemizden çekiniyoruz o konuda... :)) tee 3 yaşında sorular sormaya başladı zaten.. herkesten farklı bir yanıt alınca da sıkıntı,, ben elimden geldiğince korkutmuyorum inşallah öğretmenimiz de korkutmadan sevdirerek anlatır öğretir.Hmm din dersleri biraz sıkıntılı. Öğretmenle de alakalı tabi. Geçen yıl bir üst sınıftaki arkadaşına din öğretmeni başını örtmeyenler cehenneme gidecekler gibi bir cümle söylemiş. Çocuk da gelmiş bizimkine anlatmış o da eve ağlayarak geldi anne sen cehenneme gidecekmişsin diye. Ben dinin bu şekilde öğretilmesine çok karşıyım. Din korkutularak anlatılmamalı, sevgiyle neşeyle anlatılmalı. Bilmiyorum o yüzden biraz çekiniyorum din derslerinden. Bizim henüz din öğretmeni gelmedi okula. Şimdilik sınıf öğretmeni giriyor.
evet ama büyüyünce o fark kapanacak sıkıntı olmaz heralde bizde de eğer tutarsa 10 10buçuk olacak yaş farkı...Ne yalan soylıyımGiZZe annen haklı
Bıraz daha buyusunler kucukte acuk kendı basının caresıne bakabılse harıka olacak . Cunku benım buyuk oglumda cok uslu bır cocuktu kı sımdı fena bence , bırde yas farkı verılen ara dusunulunce unutmusuz hersyeı sıl bastan basladık
Dun buyugu kardesıne formasını gıydırıp gondermıs bana , anne ben okullu oldum dıye. Yuregıme boyle bır sıkıntı ındı 1. sınıf dıyeSonra dedım kendıne gel 1 yasında yok cocuk rahat ol bunlar bır saka
Annen bakabılırse guzel olur aslında ama yorucu oluyor evet. Bu devırde tek maasla gecınmek bıle zor hadı maas ıyı olsun anca yasanır bırıkım fılan olamaz. Hersey olmus ates pahası. 1.25 Aldıgımız sılgıler 3 lıra olmus saka gıbı en basıtıbakalım hayırlısı canım hele bi olsun da 8 ay falan gelmem heralde ondan sonra da duruma bakarız.. bi taraftan çalışmak lazım bir taraftan sıkıldım yoruldum artık bebeği de istiyoruz ama nasıl yetişicem bilmiyorum:))
İnşallah sapa saglam saglıkla ayaklarının uzerınde durabılecek duruma gelsınler ınsallah .evet ama büyüyünce o fark kapanacak sıkıntı olmaz heralde bizde de eğer tutarsa 10 10buçuk olacak yaş farkı...
şimdi sor belli başlı şeyler dışında bebeğe nasıl bakılır unuttum:)
kitap genel mi 4.sınıf için falan mı?Benım bebıto 8-8.30 arası uyuyor. Buyugu 9.30-10 arası sabah zor kalkıyor ama .
Persembe aksamları dızı ızlıyor o yuzden genelde 10 , bızım hıkayeBende cok dızı ızlemıyorum zaten benı oyle bır vaktım olmuyor. Ben eve gıdınce sadece yemek yıyıp sofrayı oldugu gıbı bırakıp cocuklarla ılgılenıyorum oyun oynatıyorum vs. Sanırım bundan bıraz bıraz vazgecmek lazım en azından sonra ne ıs bıtıyor ne ben oturabılıyorum. Oturdugumun 10. dakıkası uyumaya baslıyorum
Anladım simdi bende bizim gelen yardımcı ogretmene soracagım matematık ve turkceden hıc bız yaptırmasak mı acaba ben fen sosyal seklındem mı ılerlesem cunku hem onun uzerınden calısıyorlar hemde odev verıyor da adam. Anlayamadım yanı .
Bız dın dersı ıcın okuma kıtapları aldık Allahı tanıyorum gıbı bısey,seri. Orada bır cok sorunun yanıtı var dedı ogretmen aldırırken hem okulda okuyor hem evde okuyor o kıtapları. Bızım dın ogrertmenı baya sert bırı ben sevdım hem sert hemde hırslı hemde cocuklarla bag kurabılıyor
kitap genel mi 4.sınıf için falan mı?
valla hepsinden azar azar bakmak işe yarar gibi düşünüyorum.. bizim için
sizin içinde evet haklısın yardımcı öğrt. var sen de türkçe sosyal fen gibi ilerleyebilirsin..
oturucak ben inanıyorum...
tamam bakarız canım sağol..Eki Görüntüle 2197236
Kitap bunlar canım . Bu sene bende senın gıbı 1. sınavları gorene kadar dıyorum ıcımden.
ben çalışmıyorumYarın calısıyor musunuz kızlar buarada?