Benı en cok dusunduren olayı takdır veya tesekkur almadı , bız evlatlarımızı aldıkları belgeler dogrultusunda sevmeyız elbette ama onun bu durumda uzulecek olması benı uzer. Ve bunu basarısız olarak adlandıracak arkadasları e daha kucukler nasıl basetmeyı ogrenecek bu duygularla?Valla ben de rahat relax olmaya çalışıyorum öğrenir diyorum, ananesi babası bana endişeyi gark ettiriyorlar... akıllı en nihayetinde öğrenir yapar diye düşünüyorum.. okuldan da bişiyler alaydı... tecrübeliler seneye diyorlar daha çocuk diyorlar alır sorumluluğunu diyorlar bakalımm...
1.sınavları olup geçmeden relax olamayacağım sanırım. Bu yıl diğer yıllara göre daha panik haldeyim. Başarılı şekilde atlatırız inşallahValla ben de rahat relax olmaya çalışıyorum öğrenir diyorum, ananesi babası bana endişeyi gark ettiriyorlar... akıllı en nihayetinde öğrenir yapar diye düşünüyorum.. okuldan da bişiyler alaydı... tecrübeliler seneye diyorlar daha çocuk diyorlar alır sorumluluğunu diyorlar bakalımm...
selam kızlar nasılsınız ,kim hamile?
gözünüz aydın sağlıklı sıhhatli inşallah ,ilk de kız dı değilmi?Merhabalar :) Ben ben ben
selammlar
Okullarda zorunlu egıtımın 13. yıla cıkma haberını gordunuz mu kızlar?
Olacaksa barı bu sene hemen olsunda seneye ortaokula gecmemıs olalım
1.sınavları olup geçmeden relax olamayacağım sanırım. Bu yıl diğer yıllara göre daha panik haldeyim. Başarılı şekilde atlatırız inşallah
gözünüz aydın sağlıklı sıhhatli inşallah ,ilk de kız dı değilmi?
Hayırlı olsun canım, daha baya yolun basındasınız . Doğum ne zamana denk gelıyor?Evet canım. Teşekkür ederim inşallah.
canım totem dalgasına kapıldık.. gün sayıyoruz bakalım inşallah tutsun biliyorsun 2.yi istiyoruz:)Ay gözlerime inanamıyorum hamile misin ?
a hadı bakalım hayırlısıyla gelsın.canım totem dalgasına kapıldık.. gün sayıyoruz bakalım inşallah tutsun biliyorsun 2.yi istiyoruz:)
Hayırlı olsun canım, daha baya yolun basındasınız . Doğum ne zamana denk gelıyor?
Günaydın buarada
4 basamaklı toplamalara gecmısız . Tek odev buydu .
Dinden okuma var hafta sonu yapacak.
İngilizceden 100 kadar okuma yazma ve anlama kısmı var. O konuda rahatım ama yınede her gun 5 er tane yazıyor . 50-60-70-80 her birini beşer kere.
Yalnız bu fen benı cok korkutuyor cıddı cıddı . Dun test kıtabını yıne karıstırdım fılan yok olacak gıbı degıl malesef. Konularda ılerlıyor.
2 gundur test cozmuyor gevsedıkce rahatlıyor cocuk valla.
hafta sonu ıng dersane odevı var gecen hafta gıtmedıgı ıcın evde yapılacak onlar . Öyle yani durumlar
Bızım ogretmende aldıracaktı ama artık sınıf ıstemıyor galıba bunu . Kaynak kıtaptanda bu sebeble vazgectıler durumları yok galıba bazı velılerınÇok teşekkürler canım. Mart ayının sonuna denk geliyor.
Biz de ek çalışmalara hiç başlamadık desemFene özellikle hiç bakmadım. Dün akşam da sadece kitap okuduk o kadar.
haftasonu ingilizceden proje ödevimiz var onu yapacağız.
Bizim de matematikte 4 basamaklılardaydılar en son ama sanırım o konu bitti artık
Türkçeden de okuma kitabından sınav aolacaklar bugün.
Bakalım sonuç ne olacak
valla en geç 22,30da yataktayız 10 gibi uykum geliyor benim de, ama kız öyle mi yok durcam yok diziye bakıcam 1 haftadır tv izlenmiyor evde ben diziye düşkün biri değilim tv izlemesek de olur yani, ama bu tey allam..can09e ne guzel ya ımrendım. Bızım boyle vakıtlerımız gercekten az bırde benım aksam cok erken uykum gelıyor 10 da kesın bır uyuya kalıyorum 30 dk fılan uyandıgımda aptala donmus oluyorum tabı o saate kadar benım bebeler uyumus oluyor . Artık bebek uyumadan fılan bısıler yapmak lazım o uyuyunca vakıt az kalıyor bir hayli.
Haftalık odevı ogretmen kaynak kıtaptan mı verıyor? Hanı konular daha cok ılerlemedı o kadar odev verecek sayfayı nereden buldu 38 sayfa ? Ben bu haftalık odev ısını sevdım buarada ne yalan soylıyım.Buarada bızım atısmayı cok gezen bılır kazanmıs , bızım kı sayesınde baya afıllı bısıler yazdırmıstım.
Buarada benım kı carsamba gunu dın subhaneke duasını okumus ogretmenı 8 gıbı bısey yazmıs ya 8 ıdı ya da yatık 8 dı dıyor ne demekse. Ben ogretmen ıstemeden sıradakı duaya gecmeyı dusunuyorum acıkcası
valla mıı ay hadi inşallahh versin de seni de anlayalım hayırlısıyla :))a hadı bakalım hayırlısıyla gelsın.
Bende totem yapmıstım ve hamıleydım :)
Allah gonlunuze gore versın , seneye bızı anlarsınızGiZZe ve sen
canım totem dalgasına kapıldık.. gün sayıyoruz bakalım inşallah tutsun biliyorsun 2.yi istiyoruz:)