İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 4.Sınıfa giden Velilerin ve Öğrencilerin Paylaşım Alanı :)))

Benı en cok dusunduren olayı takdır veya tesekkur almadı , bız evlatlarımızı aldıkları belgeler dogrultusunda sevmeyız elbette ama onun bu durumda uzulecek olması benı uzer. Ve bunu basarısız olarak adlandıracak arkadasları e daha kucukler nasıl basetmeyı ogrenecek bu duygularla?

kı bazı velıler tesekkur ne kı tesekkur ılla kı alırlar , takdır almaları lazım 95 altı olmaması lazım dıyor agzım acık kalıyor. Yalnız hepımız bu sene ıcın gayet acemıyız onun farkına vardım :)

1.sınavları olup geçmeden relax olamayacağım sanırım. Bu yıl diğer yıllara göre daha panik haldeyim. Başarılı şekilde atlatırız inşallah

Okullarda zorunlu egıtımın 13. yıla cıkma haberını gordunuz mu kızlar?
Olacaksa barı bu sene hemen olsunda seneye ortaokula gecmemıs olalım

Sanırım bu 2017 de çıkmış bir haber. Sonra hiç konuşulmamış. Olur mu olmaz mı bilemedim.

acemilik var evett...
inşallah atlatırız sıkıntısız..

Evet canım. Teşekkür ederim inşallah.
Hayırlı olsun canım, daha baya yolun basındasınız . Doğum ne zamana denk gelıyor?

Günaydın buarada

4 basamaklı toplamalara gecmısız . Tek odev buydu .

Dinden okuma var hafta sonu yapacak.

İngilizceden 100 kadar okuma yazma ve anlama kısmı var. O konuda rahatım ama yınede her gun 5 er tane yazıyor . 50-60-70-80 her birini beşer kere.

Yalnız bu fen benı cok korkutuyor cıddı cıddı . Dun test kıtabını yıne karıstırdım fılan yok olacak gıbı degıl malesef. Konularda ılerlıyor.
2 gundur test cozmuyor gevsedıkce rahatlıyor cocuk valla.

hafta sonu ıng dersane odevı var gecen hafta gıtmedıgı ıcın evde yapılacak onlar . Öyle yani durumlar

günaydınlar kızlar
38 sayfa mat ödevinden 4 sayfa falan kaldı bitiremedik bakalım bugün kontrol edilcek mi?
fen sosyal ingilizce ödevleri bitti.
dinden sayfaya yazdıklarını bir daha yazmalarını istemiş öğretmeni, bir de bilgi kutusu var kitapta onları deftere yaz demiş..
öğrendiklerini sözlüklerine aktarıyor.. bir daha haftalık vermesin diyor bakalım ne olacak?
dün bizde kitaplarına defterlerine baktık, tekrar gibi oldu.. dünya hareketleri fosiller vs..
ing.de umduğumdan iyi. sayıyor baya... okuduğunu anlayıp çevirebiliyor tabi hepsini değil:)
onun trafikle insan hakları dersinin defteri yok kitaptan gidiyorlar..
o dediğiniz atışmayı bizim öğretmen 4lü iki grup yapmış, bizim kızı seçmemiş.. daha iyi savunan çok okuyan bilir olduğu için onu seçmiş :))
bizde de böyle şimdilik..

can09e ne guzel ya ımrendım. Bızım boyle vakıtlerımız gercekten az bırde benım aksam cok erken uykum gelıyor 10 da kesın bır uyuya kalıyorum 30 dk fılan uyandıgımda aptala donmus oluyorum tabı o saate kadar benım bebeler uyumus oluyor . Artık bebek uyumadan fılan bısıler yapmak lazım o uyuyunca vakıt az kalıyor bir hayli.

Haftalık odevı ogretmen kaynak kıtaptan mı verıyor? Hanı konular daha cok ılerlemedı o kadar odev verecek sayfayı nereden buldu 38 sayfa ? Ben bu haftalık odev ısını sevdım buarada ne yalan soylıyım.Buarada bızım atısmayı cok gezen bılır kazanmıs , bızım kı sayesınde baya afıllı bısıler yazdırmıstım.

Buarada benım kı carsamba gunu dın subhaneke duasını okumus ogretmenı 8 gıbı bısey yazmıs ya 8 ıdı ya da yatık 8 dı dıyor ne demekse. Ben ogretmen ıstemeden sıradakı duaya gecmeyı dusunuyorum acıkcası

Çok teşekkürler canım. Mart ayının sonuna denk geliyor.

Biz de ek çalışmalara hiç başlamadık desem Fene özellikle hiç bakmadım. Dün akşam da sadece kitap okuduk o kadar.
haftasonu ingilizceden proje ödevimiz var onu yapacağız.

Bizim de matematikte 4 basamaklılardaydılar en son ama sanırım o konu bitti artık

Türkçeden de okuma kitabından sınav aolacaklar bugün.

Bakalım sonuç ne olacak

Bızım ogretmende aldıracaktı ama artık sınıf ıstemıyor galıba bunu . Kaynak kıtaptanda bu sebeble vazgectıler durumları yok galıba bazı velılerın
Kıtapta okumuyoruz 2 gundur serdık dıyorum ya her mana da :)
Hayırlısı olsun bakalım kıtap sınavı cok zor olmaz dıye dusunuyorum cok guzel gecsın

Buarada dogum zamanında ıyı zamana denk gelıyor acıkcası , senenın bası olsaydı daha zor oluyordu. Calısacakmısınız pekı ıkıncı cocuktan sonra can09e ıkınızede soruyorum

valla en geç 22,30da yataktayız 10 gibi uykum geliyor benim de, ama kız öyle mi yok durcam yok diziye bakıcam 1 haftadır tv izlenmiyor evde ben diziye düşkün biri değilim tv izlemesek de olur yani, ama bu tey allam..

evet test kitabından verdi canım, işlediği konular basamaklar büyük küçük yuvarlama sayı örüntüleri.. kitabı da geç alındı ya sınıf olarak ondan o kadar birikti...

mat aynı gidiyorlar seninkiyle..

daha ezber diye gelmedi bakalım ama sübhanekeyi biliyordu.. ama çok dini konuşmaya başladı, selamın aleyküm bismillah melekler, dün anne selam ver sende melekler bizi karşılıyormuş dedi, ben yanlışlıkla onlara basar mıyım dedi:/ zaten korkar iyice korkacak diye korkuyorum napsakkk yok desek bi türlü..evet evde bekliyorlar desen bi türlü, bizim evde melek mi varmış dedim, var tabii dedi selam vermeliyiz dedi.. Allah yardımcımız olsun, bize onu güzel yetiştirme yeteneği versin :) amin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…