Tabiki çok önemli , bızım ogretmen bakıyorum en bazından baslamıs dun turkceden alfabaeden seslı sessız harflerden. eksıgı varsa gıdermek adına sanırım .
Turkce benı cok korkutuyor dogrusu
Benım yegenlerım okuldan gelınce 3-6 arası ders saatı. once okulda yaptıklarını okur matematık mesela sonra odevını yapar, turkce aynı once okur sonra odev. ama ıcınden gelıyor ıste veledın
Not ortalaması alınıyor mu sızde? Bızde oyle bır sıralama yok ama olsa ılk 5 te degıldır dıye dusunuyorum ılk 15 belkı :)vay be maaşallah ne çocuklar var. Ben hadi hadi dye zor ders yaptırıyorum. Notlarımız çok kötü değil. Sınıfta da genelde ilk 5 ya da ilk 10da ama hırs yok çocuğumda. Çok sakin.
Not ortalaması alınıyor mu sızde? Bızde oyle bır sıralama yok ama olsa ılk 5 te degıldır dıye dusunuyorum ılk 15 belkı :)
Benım oglandada o hırs yok. Zaten onlara zarar verır dıye dusunuyorum. Bızım sınıftakılerde 95 alıp aglıyorlarYok canım. Okulda sınav oluyorlardı geçen sene. Ya okul çapında ya il çapında. Ordaki sınav sonuçlarına göre söyledim. Ama sınıfta çok hırslı çocuklar var. Bir soru yanlış yapınca ağlayanlar vs. Onları görünce şaşırıyorum. Benim kızımda o hırs yok. Bir dahakine düzeltirim deyip geçiyor.
yok cnaım haftalık zorr yaa.. tecrübe ile sabitGünaydın arkadaşlar. Herkes için güzel bir gün olsun.
kızımın da dün matematikten ödevi varmış ama konu ne bilmiyorum. Bakmadım desem daha doğru. İngilizce öğretmeni de renklerle ilgili bir ödev vermiş.
Onun dışında bize haftalık ödev vermiyor öğretmenimiz. Aslında ne güzel olur.
maşallah çocuklara ne güzell bravo... heves yok işte öğrenme hevesi ben zaten biliyorum havalarında ne işime yarıcak havalarında sınavlar başlayınca görücez seni dedim, üzülmeyecek misin düşük aldığında dedim olurr ne olacak niye üzülüyüm diyor:)Tabiki çok önemli , bızım ogretmen bakıyorum en bazından baslamıs dun turkceden alfabaeden seslı sessız harflerden. eksıgı varsa gıdermek adına sanırım .
Turkce benı cok korkutuyor dogrusu
Benım yegenlerım okuldan gelınce 3-6 arası ders saatı. once okulda yaptıklarını okur matematık mesela sonra odevını yapar, turkce aynı once okur sonra odev. ama ıcınden gelıyor ıste veledın
sınav oldular mı bizimkilerde daha siftah yok!vay be maaşallah ne çocuklar var. Ben hadi hadi dye zor ders yaptırıyorum. Notlarımız çok kötü değil. Sınıfta da genelde ilk 5 ya da ilk 10da ama hırs yok çocuğumda. Çok sakin.
yok cnaım haftalık zorr yaa.. tecrübe ile sabitdaha sorumluluk tam oturmadığı için hevesleri de pek olmadığı için.. söylene söylene bi oldu yaa.. günlük versinn .. anlatamadık da kızım haftalık demek hepsini günlere yaymak demek yapıp bitiriyim rahat ediyim derdinde..
Benım oglandada o hırs yok. Zaten onlara zarar verır dıye dusunuyorum. Bızım sınıftakılerde 95 alıp aglıyorlar
Gecen sene ılk genelınde fılan yapılmadı ama butun sınıflar puan sıstemıyle sınav oldular. Ilk matematık sınavından 55 alınca hemen ozel hoca tuttum 2 aylık bebegımız vardı . Bu sene o ogretmenle devam edıyoruz ogretmenden sonra 85 altına dusmedı
sınav oldular mı bizimkilerde daha siftah yok!
Benımkı uzulur aglar o noktada . Bu senenın onemlı oldugunun farkında ama nasıl yapacagının bılıncınde degıl bencemaşallah çocuklara ne güzell bravo... heves yok işte öğrenme hevesi ben zaten biliyorum havalarında ne işime yarıcak havalarında sınavlar başlayınca görücez seni dedim, üzülmeyecek misin düşük aldığında dedim olurr ne olacak niye üzülüyüm diyor:)
bence bizim öğretmen hiç bişey vermiyor.. iyi kadın temiz kadın ama ıhh yok olmuyor :/Benımkı uzulur aglar o noktada . Bu senenın onemlı oldugunun farkında ama nasıl yapacagının bılıncınde degıl bence
Öğretmenlede alakalı tabı. Bıze gelen ogretmende 4. sınıf okutuyor aynı okulda. Onun sınıfında olmsaını cok ıstemıstım ama bır sekılde yolumuz kesıftı ıste . 2 yazılı olacalar ya kasım gıbı olurlar dıye dusunuyorum ılkını. Am a keske ara ara denemeler yapsabence bizim öğretmen hiç bişey vermiyor.. iyi kadın temiz kadın ama ıhh yok olmuyor :/
soruyorum benim hiç bi şikayetim yok onla ilgili her şey çok güzel nasıl yapıyorsanız öyle devam edin dedi.. bir tek kendini arkadaşlarına karşı da savunsun istiyorum onu da hallederse hiç bi sıkıntı yok endişe duymayın onun için dedi.. bu beni rahatlatmadı tabi...Öğretmenlede alakalı tabı. Bıze gelen ogretmende 4. sınıf okutuyor aynı okulda. Onun sınıfında olmsaını cok ıstemıstım ama bır sekılde yolumuz kesıftı ıste . 2 yazılı olacalar ya kasım gıbı olurlar dıye dusunuyorum ılkını. Am a keske ara ara denemeler yapsa
Cocukla alakalı duydugumuz seyler aynı. Benım oglumda okuldan %100 bılgıyı alıp gelmıyor. Ogretmen gelene kadar ben acaba hep dıkkat eklıgımı var dıyordum 2. sınıftayken zeka testı yaptırdım dıkkatı o kadar yuksek kı yasıtlarından %85 ustun . saka gıbı. konustugunu ders anlatılırken baska seyle ılgılenmeye veya dusunmeye basladıgını dusunuyorum.soruyorum benim hiç bi şikayetim yok onla ilgili her şey çok güzel nasıl yapıyorsanız öyle devam edin dedi.. bir tek kendini arkadaşlarına karşı da savunsun istiyorum onu da hallederse hiç bi sıkıntı yok endişe duymayın onun için dedi.. bu beni rahatlatmadı tabi...
ama benim senden şikayetim var diyemedim.. sanki her şeyi biz öğretiyoruz sınıfta hiç bir şey almıyor gibi :/ bu kadın ne anlatıyor ne öğretiyor, sınıfta ne yapıyorlar, ne bilim mehmet kalk sende şunu söyle diyor mu, ayşe kalk sen de tahtada şu işlemi yap diyor mu?
benim kızım var canım öylemiymişş hadi kutlu olsun bakalım :) teşekkür ederiz.Dünya Kız Çocuk gününüz kutlu olsun. Kız çocuk sahibi olan var mı aranızda?
benim kızım var canım öylemiymişş hadi kutlu olsun bakalım :) teşekkür ederiz.
AA ne güzel maşallah kaç aylıksınız? Sağlıklı şekilde kucağına alıp büyütmeni dilerim.Maaşallahbenim de bir kızım var bir tane de yolda
AA ne güzel maşallah kaç aylıksınız? Sağlıklı şekilde kucağına alıp büyütmeni dilerim.