İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 4.Sınıfa giden Velilerin ve Öğrencilerin Paylaşım Alanı :)))

hayırlısı bakalım artık canım neresi olacak ben bugün bir de öğretmeni ile görüşücem o nediyecek kaç senedir aynı okulda belki de buraya devam etsin diyebilir dün bir özel okulla görüştüm burda senelik 18.000 tl dedi servis yemek içinde sadece kıyafet ve kırtasiye masrafı yok onlara da ayrıca para ödüyecekmişiz

herkese iyi tatiller

chess okudum ve içim daha çok karardı ne olacak bu çocukların hali sistemin kölesi kurbanı mı olacaklar
olursa hangi özel okulu düşünüyorsunuz devlet okullarıda yeni düzenle karışmış durumda

öğretmeninizin önerdiği başka bir okul olursa oraya göndermeyi düşünür müsün
özel okullar da kesinllikle göndermem dediğiniz okullar hangileri

en ucuzlarından desem, ama sıra okullardan değil, yani doğa, bahçeşehir vs değilde, yerel özel okullara bakıyorum. En azından gereksiz not kırmalar olmaz, oğlumun başarılı olduğunu biliyorum çünkü, haberde ki gibi olmaz yani

biz öğretmenle hiç konuşmadık bu konuyu, ona da sorarız muhtemelen, bakalım o ne tavsiye edecek
siz ne düşünüyorsunuz, özel düşünüyorsunuz herhalde

herkese iyi tatiller

malesef öğretmenimiz acayip fazla ödev vermiş, o kadar çok ki, sınıfta hiç kimsenin bu ödevleri bitireceğine ihtimal vermiyorum
bir de not kağıdı koymuş karne dosyasına, bol bol ailecek vakit geçirimesi diye, yahu o kadar ödevle nasıl beraber vakit geçirelim, beraber ödev yapabiliriz ancak

çok pahalıymış canım ya, en azından bana öyle geldi, hayırlısı olsun sizin için

Chess tatile sewinemediniz neden bu kadar odev yıgdı odev olarak ne verdi merak ettim. dalga gecer gibi notta yazmis:-(
Ozel okullarda burslu dusunuyorum subat ayinda bir kac sinava girecek bir mucize olur belki
Fiyatlar cok ucmus
Eski okulumuz ortaokul oldu eski basarilari var mi bilmiyorum
karne gunu ogretmen bana trip atmasaydi konusacaktim bu konuyu beni cok uzdu

canım kaynaklarımız vardı ders ders, tüm mat ve türkçe bitçek demiş, 5 de kitap özeti var, yani tüm müfredatı bitircez türkçe matten, mümkün değil

hayırdır canım bu trip meselesi ne
:26:

fen de bahsettiğim soruya ne cevap vermiş, merak ettim :)

aynen madde demiş bence de bu doğru
Ben seneye devlet okulu düşünüyorum Bursa da olan var mı kızlar aranızda seneye oradayız inşallah fethiye ortaokulu olacak eve en yakın okul en iyi okul diye düşündüm ama bu okulu bileniniz var mı?
Bize öğretmenimiz 4 renk tatil kitabını verdi birde fasükülü var başka ödev vermedi azıcık dinlensinler artık.Herkese iyi geceler

canim kurtulamadiniz bu ozetlerden her tatil ayni sey .birikmis odevleri tatile ayirmis hafifledi .
Trip meselesine gelince Veliler fazla simartip poh pohladigi icin butun donem benden de ayni ilgiyi beklemis olmali ben bencillik yapip kendi derdime dustum uzulecegini bilsem yalakalik yapardim
mrtfth fethiye okulunu hic bilmiyorum ama kk da cok bursali var

Son düzenleme:

düşünürüm tabiki onu da değerlendirmiş oluruz
yani bursa da kesinlikle göndermem dediğim nilüfer okulları var orayı düşünmüyorum hiçbir zaman

valla özel burslu olursa düşünürüm onun haricinde zaten babamız da özel okula pek sıcak bakmıyor para tuzağı olduğunu çalışacak çocuğun devlet okulun da da başarılı oloacağını düşünyor
canım o ödevler ne öyle yaa bir de dalga geçer gibi de not mu yazmış ama tabiki ders yaparken bol bol vakit geçirirsiniz canım bizimki hiç ödev vermedi boşuz yani valla ben de açıkcası hiçbirşey yaptırmıyorum şuan evde değil zaten anneannesinde orda da yap desem hayatta yapmaz

aynen biz de burslu olursa düşünüyoruz evet şubatta birkaç okulun var ama daha kesin tarihleri belli olmadı takip ediyorum şuan biizmki de onlara girecek

o ne yaa 5 kitap özet hem de 15 tatilde ama bu kadar da sıkılmaz ki çocuklar canım bence yaptırma hepsini boşver çocuk dinlensin biraz

merhaba canım ben de bursalıyım o söylediğin okulu bilmiyorum ama o muhiti biliyorum iyi bir semttir o nedenle okulda iyidir bence

Karamuk bizim de tatilde odewimiz yok.
sinavlara nasil hazirlaniyorsunuz bizimkinin tekrar yapip test cozdugu de yok.
Ogretmenimiz okulistigi tum cocuklara ucretsiz verdi tekrarlari oradan yapacaklar.okulistik neden ucret talep etmedi?

Ogretmenimiz okulistigi tum cocuklara ucretsiz verdi tekrarlari oradan yapacaklar.okulistik neden ucret talep etmedi?

canım reklam amaçlıymış galiba, eğitimhanenin 4. sınıf günlüğünde de yazıyordu öğretmenler bu konu hakkında

merhaba canım ben de bursalıyım o söylediğin okulu bilmiyorum ama o muhiti biliyorum iyi bir semttir o nedenle okulda iyidir bence[/QUOTE]

teşekkür ederim cevabın için inşallah hayırlısı olur evet muhit güzel gerçektn bu sene bakalım tayinimiz çıkarda bizde bursalı oluruz

canım reklam amaçlıymış galiba, eğitimhanenin 4. sınıf günlüğünde de yazıyordu öğretmenler bu konu hakkında

Chess bende oyle tahmin ettim temmuza kadar olunca soru isareti olustu.morpada tatilde ucretsizmis.

ne güzel işte dinlenir canım çocuklar
şuan bizimki de hiçbirşey yapmıyor sıkmıyorumda açıkcası tatilde diye ama normalde gündüz o kendisi konuları tekrarlıyor ben de eğitimhaneden o dersle ilgili sorular yazdırıyorum akşama da o sorularla çalışıyoruz bilemediği bir soru olursa hemen gidip okonuya bkıyoruz böylece aklında da kalmış oluyor
23 şubatta yönder kolejinin sınavına giricez kısmetse bakalım

merhaba canım ben de bursalıyım o söylediğin okulu bilmiyorum ama o muhiti biliyorum iyi bir semttir o nedenle okulda iyidir bence

teşekkür ederim cevabın için inşallah hayırlısı olur evet muhit güzel gerçektn bu sene bakalım tayinimiz çıkarda bizde bursalı oluruz[/QUOTE]

işallah canım hayırlısı olur bu arada kendi memleketim diye söylemiyorum bursamızda güzeldir seveceğinden ve çabuk alışacağından eminim bursaya gelince seni bursalılar topiğimize de bekleriz orda da bursalı arkadaşlarla yazışıyorıuz hem de ayda bir toplanıyoruz canım

işallah canım hayırlısı olur bu arada kendi memleketim diye söylemiyorum bursamızda güzeldir seveceğinden ve çabuk alışacağından eminim bursaya gelince seni bursalılar topiğimize de bekleriz orda da bursalı arkadaşlarla yazışıyorıuz hem de ayda bir toplanıyoruz canım[/QUOTE]

evet güzel şehir gerçekten bende sevdim inşallah gelirsek buluşuruz ne tatlı olur canım hayırlısı artık

1 martta bahçeşehirin sınavı varmış arkadaşlar tesadüfen gördüm face de, haberiniz varmıydı bilmiyorum, normalde ücreti ne kadar acaba, sitelerinde yazmıyor

Karamuk bende senin gibi tekrar yaptiriyorum ama mizmizlaniyo
Tatilde ders olmazmis .bizim veliler cocuklarini universite sinavina girecek gibi hazirliyor herkes burs sinavina bomba gibi hazirlaniyo ben durte durte tekrari zor yaptiriyorum
chess bahcesehirin fiyatlari biraz tuzlu adanada gecen yil acildi herkes fiyattan sikayetci bilfen gundogdu burada en cok tercih edilen ozel okullardan
subat sonu burc okullarinin sinavi var

evet tuzluymuş ama kaç lira tuzlu acaba

bi de bu burslar senelik oluyor değil mi, yani 5 sınıfta yolladık, 6 için burs alamazsa parasını mı ödüyorsun

özel okullara bakarken çevrenizde özel okula gönderen öğretmen arkadaşınız varsa onu baz alabilirsiniz arkadaşlar
benim okuldaki bir öğretmen arkadaşım özele vermişti çocuğunu kendisi de oğlu da 1. Sınıf olduğu için çok iyi takip edebilmişti farkı
ve okulun çok iyi olduğunu söylemişti
öğretmenler çocuğunu gönderiyorsa güvenebilirsiniz bir nebze

evet tuzluymuş ama kaç lira tuzlu acaba

bi de bu burslar senelik oluyor değil mi, yani 5 sınıfta yolladık, 6 için burs alamazsa parasını mı ödüyorsun

O okuldan okula değişiyor chess.
Bazı okullar yıllık burs veriyor, bazılarıda tüm ortaokul boyuncA.
Bahçeşehirin Adana fiyatları 15.000 civarı diye biliyorum. Bugün sorarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…