fen de kuvvet ve hareket konusuna başladınız mı? oğlum fen den yarın sınav olacak, bu konuyu işlemediklerini söylüyor..gerimiyiz diye merak ettim.
benim velet son yazılılarda ingilizceden harf hatası yapıp 99 almayı başardı, sosyalden de en basit soruyu göremeyip, atlayıp cevap vermiyerek 98 aldı. sonunda şeytanın bacağını kırıp matematikten 100 almış, ohhh be :)) darısı yarın fen sınavına ..
Kızlar,çocukları seneye dershaneye göndermeyi düşünen var mı?
Eğer bu haber uygulanırsa ,muhtemelen sınav yaparlar,sınavı kazananları alırlar okula ki,nasılsa beleş,enazından iddialı öğrencileri doldururlar okula.
Önkayıttan ziyade,mutlaka okulların bursluluk sınavlarını takip edin,o sınavda belli bir net üzeri yapan çocuklar alınır.
canım burda bi okula sordum 5. sınıfta burs vermicez dediler. 5.sınıfta yapılacak değerlendirme sınavlarını ortalamasına göre 6. sınıfta vereceklermiş
fen de kuvvet ve hareket konusuna başladınız mı? oğlum fen den yarın sınav olacak, bu konuyu işlemediklerini söylüyor..gerimiyiz diye merak ettim.
benim velet son yazılılarda ingilizceden harf hatası yapıp 99 almayı başardı, sosyalden de en basit soruyu göremeyip, atlayıp cevap vermiyerek 98 aldı. sonunda şeytanın bacağını kırıp matematikten 100 almış, ohhh be :)) darısı yarın fen sınavına ..
o ufak tefek saçma hataları yapmaktan vazgeçmeyecekler sanırım, benim kinde de soru atlama huyu peyda oldu, ne kadar uyarsamda soru atlıyor yeni moda çıktı bu da
oğlumun tüm sınavları bitti, bu dönemki son deneme sınavınıda oldular, artık tatile giriş yaptı yani
bizimkiler ses ve ışık konusuna geçmişler, eğer kuvvet ve harekete hiç giriş yapadıysanız biraz geri kalmışsınız gibi:26:
oğlumun tüm sınavları bitti, bu dönemki son deneme sınavınıda oldular, artık tatile giriş yaptı yani
meldam ve meroza, yarın çocuklarınıza başarılar dilerim, nasıl geçtiğini yazmayı unutmayın:13::13:
bahçeşehirin sınavına girdimi canım oğlun
yok canım daha madde konusunu yeni bitirdiler, bugünde sınavları var..yarın da tudem sınavı var muhtemelen işlemedikleri konulardan soru çıkar bizimki de acaba bu ne diye bakar durur :))
selam hnımlar bizimde yazılılarımız bitti artık tatildeyiz yani. notlar e okula girilmiş hepsi güzel, ama galiba bu sene takdir kalkmış alamayacaklar bir dönem ben çalıştırdım resmen karne benim ama gelgelelim zekası aynı babası
yarın tudem var bakalım ne olacak hepinize kolay gelsin
yazılılar bitti rahatladıkhepimizin gözü aydın
birkaç gündür uzun uzun mesaj yazıyorum ama benim ufaklık nasıl beceriyorsa hepsini gönderemeden siliyor
bursluk sınavı bilgileri için öğretmeniyle konuşmayı düşünüyorum bu yıl kafam çok karıştı
öğretmeni sınavların hiçbirine katılmadığı için de çok kızmış.
tudem sınavına girmedik chess
ya yorumuna güldüm ne demek şimdi o
evet canım artık taktir teşekkür yok, seneye dörtlerde sınav olacak ondan sonraki dörtler sınav bile olamayacak artık
size de başarılar canım o zaman yarın için
[MENTION][/MENTION]
oğlanın bütün ders işi ile ben ilgilenirim takip ederim v.s. ama zekası aynı babası yada babası gibi zeki der k.validem o yüzden dedim.
tudem de pek iyi değil gibi cevap anahtarı bekliyorum ama şöyle bir baktım çok basit hatalar yapmış, gerçi amaç sınava alışması.
herkese iyi akşamlar
Bu donem cok yorup uzerine gitmek istemedim. konular yetismedigi icin okulda etut var .tercihim etüt oldu.
sanırım bu defa çıkışta bir sorun yaşanmadı, geçen sene veliler çok şikayet etmişti hatta polis çağırılmış bazı illerde
anladım canım, bende acaba hasta falan mı oldu diye düşünmüştüm
yok canım hastalık değil bu defa
arkadaşlarından ayrılma meselesine kafayı takmış durumda sürekli düşüncelii