İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 4.Sınıfa giden Velilerin ve Öğrencilerin Paylaşım Alanı :)))

İyi akşamlar arkadaşlar din ve İngilizce sınavımız açıklandı. İkisinden de 100 almış. Böylece sınavlarımız bitti. Darısı sizlere olsun inşallah. 1-2 gün dinlenip genel tekrarlara geçeceğiz inşallah.

Bu ara tenis ve piyano derslerimizi arttırıp 2. Sınavlardan önce biraz ilerleriz diye düşünüyorum. Kızım da bayağı sıkıldı sınavlardan.

Şu sınavlardan çıkardığım sonuç kızımın dersi derste öğrenemediği oldu. Resmen özel öğretmenlik yaptırdı bana. 4. Sınıf konularını yaladım yuttum. Galiba benim de bir araya ihtiyacım var.
Tebrikler cnm size de
Aynen oyle biz okuduk neden bunu bize yapiyorsun diyorum.. hayir benim beynim de ilkokula dondu valla.. Allah yardimcimiz olsun...

Günaydın kızlar
Bugun matematık sınavı var. Ve bana bu sefer olmadı gıbıme geliyor. Pazartesı aksamı pek çalışamadık, dun elıne bazı sınav kâğıtları verdım bılmıyorum dıkkatsızlıkten mı onluk yuvarlamalarda, verılmeyı bulurken(karışık çıkarmalarda) ve yazıdan rakam yazmada basamak yutuyordu. Napsamda olmadı hala devam ettı bır ıkı yanlış yapmaya. Yorgunluguna vermek ıstıyorum ınsallah , Allah zıhın acıklıgı versın ınsallah tum yavrulara

Matematıkte atlatıldı, sırada trafık var. Yarın ıcın ıznımı degıstırdım . Yarın sıkı bır calısma ıle bunuda 100 yaparız ınsallah. Matematık bakalım nasıl, sınavı hazırlayan ogretmen en zekı ogrencı bıle 85 alırsa ne ala demıs. Korkuyoruz. Puanları zorla alıyor cocuklar bızım okulda :işsiz:

Günaydın , hayırlı cumalar.
Matematık sonucu 84 :KK11: Yaptıgı hataları gordum 9 hatası var , 2 tanesı 5'er puanlık dıgerlerı çoktan secmelılerde hep full dıkkatsızlık hataları.
Problem çözerken 4 basamaklı topluyorken onlar ve yüzler basamağını cıkarmıs. Yuzluk yuvarlamada 2 hata. Oruntulerde 2 hata. Verılmeyen toplananı bularken çıkarma yapacağına toplamış. Kı bır sorudan 5 tane ornek vardı ortalama 4 tanesını doğru yapıp 1 tanesını nasıl yanlış yapıyorsun evladımmm o_O

Bısey demedım tabı , daha dusuk olabılırdı. Bundan sonrakı sınavda 87 den asagı almamak lazım sımdı :KK14:

günaydınlar :cool:
geçmiş olsun.. 84 de iyi tabi ki.. önemli olan bu hataları sonra yapmasınlar :-)

bizim de İngilizce belli oldu 96 almış... :KK37:

bugün bir de öğretmenler gününü kutlayacaklar..:KK73:

günaydınlar

geçmiş olsun.. 84 de iyi tabi ki.. önemli olan bu hataları sonra yapmasınlar :-)

bizim de İngilizce belli oldu 96 almış... :KK37:

bugün bir de öğretmenler gününü kutlayacaklar..:KK73:
Sız tamamen bıtırdınız dımı
Genel sonuçlar nsaıldı?
Dının 70 olması uzerıne bu 84 bıraz 85 olsaydı daha sevınırdım sankım :KK70: Bırde dıkkatsızlık sonucu yapamaması fılan kızdırdı benı ama bısey demedik ona. Evde aynı yazılıyı yaptı oradan 94 aldı

Bugun trafık vardı , oldular muhtemelen daha 1.veya 2.dersten yapıyorlar hemen sabahın alnında.
Gerıye sosyal fen ve ınsan hakları var. Ingılızce da bellı degıl

Sız tamamen bıtırdınız dımı
Genel sonuçlar nsaıldı?
Dının 70 olması uzerıne bu 84 bıraz 85 olsaydı daha sevınırdım sankım :KK70: Bırde dıkkatsızlık sonucu yapamaması fılan kızdırdı benı ama bısey demedik ona. Evde aynı yazılıyı yaptı oradan 94 aldı

Bugun trafık vardı , oldular muhtemelen daha 1.veya 2.dersten yapıyorlar hemen sabahın alnında.
Gerıye sosyal fen ve ınsan hakları var. Ingılızce da bellı degıl
evet bitti bizim bir din belli değil.. geçen hafta salı oldulardı bu salı sınıfta okumaya başlamış 3 5 kişiyi okumuş gerisi yok.. kızım da belli olmayanlar arasında..
ortalama 90 üstü oluyor, en düşüğü 76 o da sosyalden.. mat. sınıf ortalaması 55.. seviye yerlerde..

yani 1 puanla 4 oluyor değil mi? aynen bari 85 olsaymış:)

evet bitti bizim bir din belli değil.. geçen hafta salı oldulardı bu salı sınıfta okumaya başlamış 3 5 kişiyi okumuş gerisi yok.. kızım da belli olmayanlar arasında..
ortalama 90 üstü oluyor, en düşüğü 76 o da sosyalden.. mat. sınıf ortalaması 55.. seviye yerlerde..

yani 1 puanla 4 oluyor değil mi? aynen bari 85 olsaymış:)
Aynen canım
ama sınıf ortalamasını e okuldan mı gordun? Bende bakayım gırmıslermı
bızım sınıftada 30 alanlar var, cok uzuluyorum aslında ınan evde olsam ıkı cocugu alırım benım cocugumla beraber çalıştırırım .
Sosyal 76 matematık 84 sızınde oyleyse. Bızımde deneme sosyal 76 ıdı . Bakalım sınavda nıce olacak halımız

Aynen canım
ama sınıf ortalamasını e okuldan mı gordun? Bende bakayım gırmıslermı
bızım sınıftada 30 alanlar var, cok uzuluyorum aslında ınan evde olsam ıkı cocugu alırım benım cocugumla beraber çalıştırırım .
Sosyal 76 matematık 84 sızınde oyleyse. Bızımde deneme sosyal 76 ıdı . Bakalım sınavda nıce olacak halımız
aynen bizim mat. 84, 88 hatırlıyordum o trafikmiş...
e okuldan bakıyoruz evet canım.

Bızım daha gırılmemıs ama sınıfta 20'ler 50'ler havada uçuyormuş cok uzuldum
E evet tabi büyük sorun.. ama herkes başarılı olacak diye bir kaide yok canım.. hepsi farklı bebelerin hepsinin algıları farklı yetenekleri farklı... hayırlısı bakalım.:dondurma:

Mrb arkadaslar. Ne zamandir okuyorum sizi bugun bende yazayim dedim. Paylasim olmasi cok guzel burda. Bu sene cok yogun geciyor. Bizde ders calisiyoruz onlarla suan ilk yazililarimiz bitti bizim cok sukur fakat ingilizceci tekrar yapcakmis.

Mrb arkadaslar. Ne zamandir okuyorum sizi bugun bende yazayim dedim. Paylasim olmasi cok guzel burda. Bu sene cok yogun geciyor. Bizde ders calisiyoruz onlarla suan ilk yazililarimiz bitti bizim cok sukur fakat ingilizceci tekrar yapcakmis.
hoş geldin canım elbette aynı durumda olanlarla durumları paylaşmak güzel oluyor.. :KK25: 4. sınıfta artık iyice sıkılaştı dersler ama çocuklar daha çocuk adı üstünde :-)

ing. sınav tekrarı yapma gereğini neden duydu acaba.. :KK64: senin kız mı oğlan mı? sizin notlar nasıl? :ıslık:

hoş geldin canım elbette aynı durumda olanlarla durumları paylaşmak güzel oluyor.. :KK25: 4. sınıfta artık iyice sıkılaştı dersler ama çocuklar daha çocuk adı üstünde :-)

ing. sınav tekrarı yapma gereğini neden duydu acaba.. :KK64: senin kız mı oğlan mı? sizin notlar nasıl? :ıslık:

Tesekkur ederim. Oglum 4 sinifta kizim daha kucuk. Neden tekrarliyor ogretmen hic bilmiyorum:KK12:. Bizim notlar matematik 83 geldi (bu dersten iyi halbuki)kendide cok sasirdi. Turkce ve din 99. Fen,sosyal,insan haklari 100 birde tum dersler ortak yapildi. Ana dersler neysede digerleride oyle oldu. Baya stres oluyor cocuk boyle olunca.

Tesekkur ederim. Oglum 4 sinifta kizim daha kucuk. Neden tekrarliyor ogretmen hic bilmiyorum
. Bizim notlar matematik 83 geldi (bu dersten iyi halbuki)kendide cok sasirdi. Turkce ve din 99. Fen,sosyal,insan haklari 100 birde tum dersler ortak yapildi. Ana dersler neysede digerleride oyle oldu. Baya stres oluyor cocuk boyle olunca.
Hosgeldın canım
Bızımde bu sekılde oluyor, halıyle başka hocaların sorularını anlamış olmaları ıcın , anlayacakları ıcın zorlanıyor çocuklar.
Ing puanları dusuk gelmıstır belkı dıye duşundum
ilkduyansenol ilkduyansenol canım nerelerdesın ?

Hosgeldın canım
Bızımde bu sekılde oluyor, halıyle başka hocaların sorularını anlamış olmaları ıcın , anlayacakları ıcın zorlanıyor çocuklar.
Ing puanları dusuk gelmıstır belkı dıye duşundum
ilkduyansenol ilkduyansenol canım nerelerdesın ?
Sagol canim. Seninle cocuklar 1. Sinifa giderken yazismistik. Uzerinden 3 sene gecmis zaman cabuk geciyor. Buyuk ihtimal tum subelerin ortalamasi dusuk geldi galiba

Sagol canim. Seninle cocuklar 1. Sinifa giderken yazismistik. Uzerinden 3 sene gecmis zaman cabuk geciyor. Buyuk ihtimal tum subelerin ortalamasi dusuk geldi galiba
Hangı sene daha zordu tartışmak lazım uzerıne dımı
Benım kucugumde 1 yasında daha , onuda bır an evvel okula başlatsak kendımı o tempoya hazır hıssedıyorum

Valla simdi 2. yi istiyoruz ya dusunuyorum tee oralara gidiyorum.. nasil yapicaz neler edicez.. sonra diyorum bosversek mi:KK48:
Kuzuyla zor ugrasiyoruz masallah enerjilerine yetisilmiyor.:halay:

Hangı sene daha zordu tartışmak lazım uzerıne dımı
Benım kucugumde 1 yasında daha , onuda bır an evvel okula başlatsak kendımı o tempoya hazır hıssedıyorum

Tartisilir valla o_Ohep derler ya buyudukce derdide buyuyor dogru gercekten. Ama herseyiyle varliklarina bin sukur. Bizim 2.lerde tecrubeli oluruz cute sistem degismezde kalirsa:halay:

X