Oğlumla birlikte toplam 3 çocuğa birlikte karadeniz bölge haritası yapımını vermişYok canım ne projesı ?
kusura bakmayın dikkatsiz yazmışım birlikte 2 defa olmuşOğlumla birlikte toplam 3 çocuğa birlikte karadeniz bölge haritası yapımını vermiş
Sosyalden mı gelmıs canım odev.Oğlumla birlikte toplam 3 çocuğa birlikte karadeniz bölge haritası yapımını vermiş
Sosyal olması lazım bölgeler olunca, matematik sınavında ne çıktı bilmiyorum bizimkinde ama sanırım bu tarz çıkarSosyalden mı gelmıs canım odev.
Yakındır bızede gelır bakalım
Bugun su sıra dın sonuçları açıklanıyordur umarım , e okula gıre cıka bır hal oldum
Dun eve gelen ogretmen yazılı yapmış bızımkını 82 almış puan olarak.
Ama sankı baya basıt tı , problem fılan hıc yoktu
6 basamaklı sayıyı yazma, yazmadan rakam yazma
basamak degerlerı
verılmeyen çıkan, eksılen ve karışık verılmeyenler toplamalar çıkarmalar.
cozumlenmıs sayıyı yazma, bırler bolugu bınler bolugu ayrı verılmıs rakamı yazma.
yüzlüklere yuvarlama. Onluklara yuvarlama.
sıralama , örüntü bu kadar . Gercı bunlar cıksa ıyıyız ınsallah
ınsallah canım , seneye ortaokul ıcın hep ırtıbatta olalım.Selamlar kızlar. Bugün kızımın da trafik sınavı vardı. Bakalım nasıl geçicek.
Bizim sınıf biraz karışık ama hayırlısı bakalım. Şöyle ki, öğretmen sınavları okurken çocuklara sessiz olun, olmazsanız notunuzu düşük yazarım demiş. Bir çocuğu da 3 kere uyarmış, ona rağmen devam edince matematik notu 100 iken 90 yazmış.
Tabi o gün çocuk çok üzülmüş, annesi de kızıp öğretmeni aramış ama öğretmen açmamış. O da açıklama yapın vs diye bir mesaj atmış. Ertesi gün öğretmen çok kızmış tabi, öğrenciyi sınıfta azarlamış kızmış vs veli de bu sefer müdüre gitti şikayet etmek için. yani anlayacağınız durum biraz karışık. Öğretmenimiz zaten yaşlı ve bu yıl son yılı. Böyle şeylerin yaşanması üzücü. İnşalah başka sorun çıkmaz.
ınsallah canım , seneye ortaokul ıcın hep ırtıbatta olalım.
Bılım merkezınde naptınız , secmelı dersı almaya başlayacak mı bu hafta kızın?
Bızım daha açıklanmadı secmelı robotik kodlama veya resım ıstedı oğlum.
Onun dışında fen lab. ve akıl oyunları zorunlu egıtım olarak denk geldı bu sene.
Buarada haftalık soru sayısı tutuyoruz ıkı haftadır hemen bu haftakı skorları verıyorum
115 tane test , 110 tane çıkarma ıslemı
Ogretmen fena degıl demıs :) Tabı bunun 65 tanesı sadece dın
Sen doğum yapmadan once ınsallah goruselım .Ortaokulu biz şimdiden araştırmaya başladık. Bir bilgi edinirsem haber veririm.
Bilim merkezi seçmeli dersler için biz dilekçe vermiştik. Onun sonucunu bekliyorum. Bizim okulumuz tam gün olduğu için sadece haftasonu katılabiliyor, onda da istediği dersler yok.
Kızım da astronomi ve matematik sınıflarına gidiyor. Geçen hafta tanışma ile geçmiş, bu hafta ne yapacaklar bekliyorum.
Tabii irtibatı koparmayalım hatta müsait oldugunda goruselim lütfen.
Sen doğum yapmadan once ınsallah goruselım .
Sız bılım sanata yakın mı oturuyorsunuz buarada? Bızde 10 dk yürüme mesafesındeyız oraya.
Sızın oralarda dersaneler var kavram ve acı yarın oraya gıdıp onumuzdekı sene ıngılızce ıcın gorusmeyı düşünüyorum .
Astronomı eglencelıdır herhalde, matematık bızımkıler gormustu gecen sene ve drama vardı . Beklıyormusun kızını orada, yoksa eve gıdıp almaya mı donuyorsun tekrardan
tüh ya üzüldümm.. ayetler var ya kitapta ondan sorabilir de bu kadar zorlamaya hakkı var mı o düşünülür yani.. hayırlısı olsun bakalım sıkmasın canını yaa kuzum kıyamam, gözyaşına kurban olsun.Sınıf grubundan yazdılar.
Benım kı 70
Yegenı 79
bır başkası 60 almış yazılıdan dınden.
En yüksek 92 alan olmuş sınıfta.
Bızımkı ve dıgerlerı bas bas ağlıyor bılmedıgımız seyler cıktı, ayetler cıktı bılmıyorduk dıye
Hemen öğretmene mesaj attım, kâğıdı görmek ıstıyorum napmam lazım dıye.
Kımseyle gorusmeyı kabul etmıyormus, kagıtlarıda vermıyorlar.
Bu kadar zor sormaya hakkı var mı kı , benım kı yıkıldı
Okula gorusmeye gıden velıler oldu. Ama okuldan cıkmıs. Bu kadar zorlamaya gerke varmıydı hakketten ılk yazılıdan . Tamam kadın cok zor soruyormuş ogrendık ama keşke soyleseydı sunlar bunlar çıkacak dıye. Ayetlere hıc bakmadım evettüh ya üzüldümm.. ayetler var ya kitapta ondan sorabilir de bu kadar zorlamaya hakkı var mı o düşünülür yani.. hayırlısı olsun bakalım sıkmasın canını yaa kuzum kıyamam, gözyaşına kurban olsun.
Sınıf grubundan yazdılar.
Benım kı 70
Yegenı 79
bır başkası 60 almış yazılıdan dınden.
En yüksek 92 alan olmuş sınıfta.
Bızımkı ve dıgerlerı bas bas ağlıyor bılmedıgımız seyler cıktı, ayetler cıktı bılmıyorduk dıye
Hemen öğretmene mesaj attım, kâğıdı görmek ıstıyorum napmam lazım dıye.
Kımseyle gorusmeyı kabul etmıyormus, kagıtlarıda vermıyorlar.
Bu kadar zor sormaya hakkı var mı kı , benım kı yıkıldı
Günaydınlar
Öğretmene mesaj attım , bana ogrenmedıklerı hıc bıseyı sormadım , 4.sınıfta velıler kâğıdı göremez yasal degıl dedı.
bır baskasınada benzer bısıler soylemıs. Bugun okula gıdecek velıler var, sonuç degısmeyecek kadın yaptı bu sınavı sonuçta.
Sözlü olarakta dua verıyormus, duayı güzel okuyanın sozlu notunu yüksek kullanıyormuş. Ama suanda 2.sınavdan 90 fılan olması gerekiyor kı ortalaması anca 80 gelsın.
Barı ılk sınavdan yüksek alsında bıraz pay kalsın çocuğa dıyordum ben sahsen
günaydınlar...
bizim son sınav bugün ingilizce.. 3. üniteyi bitirin demiş.. dün onu yaptık biraz, sözlüğüne kelimeler ekledi.. sınavdan sonra sözlüklerinizi de kontrol edicem demiş..
güzel geçsin umarım.
Doğru düşünmüşsün bence de canım ama öğretmenin yaptığu doğru değil. Tamam kağıdı göstermesin de 4. sınıftaki çocuğa da ayet sormasın. İlkokulda öğrenim görüyorlar; lise de özel din eğitimi almıyorlar ki.
Başarılar size de inşallah güzel geçer.
Bizim sadece din dersi kaldı sınav olarak. O da haftaya ancak olur. Onun dışında Türkçe, İngilizce dışında tüm notları açıklandı:
Matematik: 98
Fen: 99
Sosyal: 98
İnsan Hakları: 100
Trafik: 92
Şimdilik iyi gibi. İnşallah böyle devam eder.