İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 4.sınıfa gidecek olan anneler..

4.sinif anneleri, karneler nasil?

ben daha once bahsetmistim. aileye yeni bebek katildi, oglusla cok ilgilenemedim bu sene diye. ama masallah tesekkur getirdi oglusum.opuyorumnanaktan

Benim oğluşumda 4.sınıfa gidiyor ve takdir aldı umarım 2.dönmede bu başarısı yükselerek devam eder,bende 5.sınıfları okutuyorum babasıda müdür yrdmcısı ve babası ilgileniyor dersleriyle ben vakit bulamıyorum( terzi kendi söküğünü dikemezmiş ya..

wannababy bebiş için gözünüz aydın
hepinizin çocuklarınada başarılar diliyorum
benim kızımda takdir aldı.

herkeze hayırlı geceler
wannababy bebeğin hayırlı olsun rabbim analı bablı büyütsün inşallah
uzun zamandır bakmamışım bu topiğe.maşallah karnelerin hepsi çok güzel rabbim başarılarını daim etsin inşallah.
benim kızımda taktir aldı

Mehabalar ben yeni farkediyorum bu bölümü..benimde 4.snfda okuyan bir oğlum var,takdir getirdi maşaallah,evde zoraki çalıştırma çabalarımıza karşı...Bir tek bu sene görmeye başladıkları ispanyolca dersi 3 geldi malesef..Rabbim hepsinin yolunu açık etsin zihin açıklıkları versin inşaallah..:a015:

wannababy bebiş için gözünüz aydın
hepinizin çocuklarınada başarılar diliyorum
benim kızımda takdir aldı.

cok tesekkur ederim canim.opuyorumnanaktan

sana da cok tesekkur ederim canim.opuyorumnanaktan

Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah.

yalniz bakiyorum herkes takdir almis. bu sene cok ilgilenemedigim icin cok suclu hissettim kendimi simdi.mafoldumben

gerci tesekkuru tamamen kendi cabalariyla aldi yavrum, bu sene iyice bosladim ilk goz agrimi.mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…